Efsane kadro😉
Efsane kadro😉
Görüştüklerimden @Masöz Ezgi @Anna
Merak ettiklerimden @Fulya Ekici @OZGE[/USER
[/QUOTE]
Tanışmak dileğiyle canım 🙏🥰😘
görüşmek dileğiyle😘😘yakında görüşmek üzere
görüşmek üzere balım o zaman 😘😘Görüştüklerim dışında bilinacaltimda beni sürekli minciklayanbuc tane hanımefendi var..
@Kumsal Altınok @Yeşim Sezen ve @Buse35KayLa
Kovaliyorum gerçi ama uzak mesafelerimiz ve saatlerimiz şu ana kadar uymadı bakalım kısmet artık ama peşindeyim Kumsalgörüşmek üzere balım o zaman 😘😘
Bu da muazzam bı buluşma olur zannimcaTenlerimizin buluşması tek temennim @Barbie NİL 🔥😘
teşekkür ederim ♥️Evet katılıyorum paylaşımlar la @Ela Hazal hafızalara kazındı😋
tanışmayı bende çok isterim sizinle 🥰@GÖZDE @Öykü Şanlı @Kumsal Altınok @ADEN görüşmeyip çok merak ettiklerim umarım en kısa zamanda görüşebiliiriz
olana kadar peşindeyim demiş simge😂😂Kovaliyorum gerçi ama uzak mesafelerimiz ve saatlerimiz şu ana kadar uymadı bakalım kısmet artık ama peşindeyim Kumsal
🙂 umarım, sevgiler 🌸@GÖZDE @Öykü Şanlı @Kumsal Altınok @ADEN görüşmeyip çok merak ettiklerim umarım en kısa zamanda görüşebiliriz
Sessiz ve derinden geliyorumolana kadar peşindeyim demiş simge😂😂
Şu sıralar @ilbige hmm.dikkat çekiyor, hayırlısı bakalım 🤭☺️bilinçaltınızı en çok meşgul eden penbiş?
Teşekkür ederim bebeğim sendee herzaman 🤗🤗🤗💋💋💋Vazgeçilmezim @Cansel Ulusoy
Görüşelim o halde bebiş 😋😋
Heyecanla bekliyorum 😝😝@GÖZDE @Öykü Şanlı @Kumsal Altınok @ADEN görüşmeyip çok merak ettiklerim umarım en kısa zamanda görüşebiliriz
@KARAKIZ benimde radarım da 😉
🤩🤩🤩Görüşeceğiz gelecek ay kısmetse
Cevabım: @Berrinbilinçaltınızı en çok meşgul eden penbiş?
@MustafaPasa playboy🤣
Bizde uzun süredir denk gelemiyoruz @Buse35KayLa 🤦 özledim 😋 bağımlılık yapar😉Bir çok kez girişimim oldu ama bir türlü ortak uygun zaman da buluşamadık. @Buse35KayLa 🔥
@Serel Besra Eles yeminle çok seksi kadın😍@Serel Besra Eles kesinlikle…
Bilinçaltımın daimi meşguliyetisin @Cansel UlusoyTeşekkür ederim bebeğim sendee herzaman 🤗🤗🤗💋💋💋
Kuzum benimmm❤️❤️💋
@Masöz Ezgi ve masajı bilinçaltımı yokluyo👍😜Kuzum benimmm❤️❤️💋
Benim bilincini meşgul ediyorsun Mana hanım seninle az watsaptanda sohbet eden biri olarak bunu diyorumBenimkiler gizli hayran ne referans yazar ne yorum yaparlar 😍
@Cansel Ulusoy benimde aklımdasın😍🔥🔥Bilinçaltımın daimi meşguliyetisin @Cansel Ulusoy
😘😘
Evet farkındayım canımm nede güzel meşkuliyet değil mi yıllardır sıkılmıyorsun🤭🤭😎😎💋💋🥰🥰 teşekkür ediyorum bitanem seviliyorsun 💋💋💋Bilinçaltımın daimi meşguliyetisin @Cansel Ulusoy
Aklınızdan çıkmamak ne güzel teşekkürler 😉😉🥰🥰@Cansel Ulusoy benimde aklımdasın😍🔥🔥
Teşekkür ederimmm ♥️♥️
Teşekkür ediyorum bitanem 🔥💋tek kelime @Harika Ayça
Teşekkür ederim, çok öpüyorum 💋💋💋💋anal hizmetleri ile @Solistçağla ve @Harika Ayça nın kafamdaki yerleri hep farklı olacaktır
Uygun zamanda beklerim 🥰@EDA - Yakın zamanda yine İstanbul seyahatim olursa henuz tanismadigim ama gorusmek istedigim ilk kisi kendisi.
Müsait zamanda görüşelim 😉@EDA referanslardaki yazılar çikolatalı kremşantili falan 🤣 bilinçaltına giriyo tabi
Sıcak nescafe olayınıda yaparmıyız🤣😍 @EDAMüsait zamanda görüşelim 😉
Olmaması için bir sebep yok ki 😊😊Sıcak nescafe olayınıda yaparmıyız🤣😍 @EDA
Sadece masallarda anlatıldığını sanıyodum🤣 @EDAOlmaması için bir sebep yok ki 😊😊
Hımmmm fantezi dolu 🫢🫦@Barbie NİL ile titfuck yeni bilinçaltı yükleniyor😍😋🔥
Arda beycim sizin bilinç altınizi yesinler 😅 baş başa rakı içelim sizinle 🤣🤣🤣🤭😅Aslında soruya daha önce cevap vermeme nedenim bilinçaltımı o kadar meşgul etmemesi olsa gerek benim beynimin meşguliyeti gayet bilinçli @SineMelez
Benim niye haberim yok ben şok ben iptal🙄🙈🙉😅Evet @SineMelez olduğunu🤣
Wooo beklerim🤪
Bilinçaltını fiilde şenlendirelim bayım🤪🥰❤️ Teşekkürler 🥰
@Gece hanım ı bende yakından, hatta çok yakından😈🤤😋 takip ediyorum
teşekkür ederim ne zman isterseniz
İyice yakınıma gelmen lazım 😌@Gece hanım ı bende yakından, hatta çok yakından😈🤤😋 takip ediyorum
teşekkür ederim ne zman isterseniz
O zaman alev alırız 🔥 @Gece hanım😜İyice yakınıma gelmen lazım 😌
Ayda en fazla 1 veya2 program yapabildiğim için incall zor ihtimal 😞@idil kara keşke incall olsa 😍
Elbet bir gün buluşacağız😍 @idil karaAyda en fazla 1 veya2 program yapabildiğim için incall zor ihtimal 😞
🫶🏻🙏Aklımın her zaman bir köşesinde yer edinen;
@Serel Besra Eles ve @Marina
Umuyorum ki bu güzel iki hanfendiyle ileri de tanışma fırsatı bulabilirim. 😊
Çok teşekkür ediyorum. Dışa vurumu mu yaşatmak bilinçaltında 😘😘😘😘Kesinlikle @Nihal Hanım... kadın gibi kadın kendisi 😍
Teşekkür ediyorum @Hectors .Şu sıralar @Harika Ayça 🔥🔥🔥🔥
Bir istanbul a gelsenizzz 😂😘😅🥰Teşekkür ediyorum @Hectors .
Her sıra bilinç altında olmam dileyin ile ..😉😁💃
Özel davet üzerine geliyorum tatlım 💋😉Bir istanbul a gelsenizzz 😂😘😅🥰
Bekliyorum o günü 😍Elbet bir gün buluşacağız😍 @idil kara
@idil kara seni yerim🤣😋Bekliyorum o günü 😍
Denemedim denemek lazım ama kalp dayanır mı 😎Ve @nazli06 duo😍
Teşekkür ediyorum tatlım 🥰💋
Ateşten kızlarız 🔥🧚♀️🔥🧚♀️Ve @nazli06 duo😍
Ozaman Hayatının en Eşsiz dakikaları için bekliyoruz tatlım 💃🔥💃🔥Denemedim denemek lazım ama kalp dayanır mı 😎
😘🥰
Yaaa şappşiiikkk 🖤🤍😘😘Sadece @Elmira her anlamda meşgul ediyor ❤️❤️
@Elmira benimde gözdelerim arasında🤤😍Yaaa şappşiiikkk 🖤🤍😘😘
@ilbige bilinç altına kazındı resmen çıkmıyorbilinçaltınızı en çok meşgul eden penbiş?kO
😈😈@azraistanbul rüyalarıma giriyor...
🥰😘😘@Elmira benimde gözdelerim arasında🤤😍
Hep mesgul ediyoruz ama bir turlu bir araya gelemedik bebeğim 🥹😈😈😍😍😍😍😍Bilinçaltı yeniden yükleniyor @Molly 😍😋😜🤤
Elbet buluşucak😉 @MollyHep mesgul ediyoruz ama bir turlu bir araya gelemedik bebeğim 🥹😈😈😍😍😍😍😍