bilinçaltınızı en çok meşgul eden penbiş?

Durum
Sosyal Coin
3,629
Felaket güzel olur, İzmir i yıkarlar yani o derece :cool:

İzmir seyahati yok mu acaba @KARAKIZ ın gündeminde.

*Benim outcall durumum yok, kayıt olayı yüzünden, yoksa bütün pembişleri İzmir de ağırlamaktan onur duyardım 🤭
Bi dönem geldi @KARAKIZ @Buse35KayLa ya ama duo fırsatını kaçırdım🤦 bende incall tercih ediyorum inş tekrar gelir😉

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: incekvar
Durum
Sosyal Coin
3,629
Actığınız kobular farklı gibi dursa da,hepsi ayni kapıya çıkıyor..(Forum arka plana kimi koyarsiniz? Bilinc altınızı en cok etkileyen pembiş vs)
En iyisi ;En cok kiminle sevismek istiyorsunuz? Konusunu açın,olay tamamlansin...
O zaman soruyorum en çok kiminle🤣?

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Harika Ayça
Durum
Sosyal Coin
3,629
@EDA referanslardaki yazılar çikolatalı kremşantili falan 🤣 bilinçaltına giriyo tabi

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: EDA
Durum
Sosyal Coin
3,629
Durum
Sosyal Coin
5,293
@EDA - Yakın zamanda yine İstanbul seyahatim olursa henuz tanismadigim ama gorusmek istedigim ilk kisi kendisi.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: EDA
Durum
Sosyal Coin
15,380
Onu tanımadan önce, forum ve sosyal medya aracılığıyla yaptığı paylaşımlar bilinçaltıma nasıl yer ettiyse, tanışma isteği duyup yazdım kendisine. O ilk yazışmadan itibaren tanışıklığımız süresince zihnimde oluşturduğum intibayı azıcık olsun sarsmadı. Ender rastladığım kişiliklerdensiniz. Sevgili @GÖZDE yi tanıyan şanslı kişiler arasında olmaktan çok mutluyum

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: GÖZDE ve zeus-35
Durum
Sosyal Coin
3,629
Onu tanımadan önce, forum ve sosyal medya aracılığıyla yaptığı paylaşımlar bilinçaltıma nasıl yer ettiyse, tanışma isteği duyup yazdım kendisine. O ilk yazışmadan itibaren tanışıklığımız süresince zihnimde oluşturduğum intibayı azıcık olsun sarsmadı. Ender rastladığım kişiliklerdensiniz. Sevgili @GÖZDE yi tanıyan şanslı kişiler arasında olmaktan çok mutluyum
İnş bizede @GÖZDE hanımı tanımak kısmet olur😉

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: GÖZDE ve Ted_Foxy
Durum
Sosyal Coin
1,921
Uyuyorum uyanıyorum
Yatıyorum kalkıyorum
Aklımdan çıkmıyor
Cansu Kaya

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1
😊 benim canım kuzucum, bir sene olacak biz tanışalı, ilk yazdığın günden beri hiçbir şekilde bozmadığın nezaketin, saygın, hissettirdiğin "gerçek" ve "safi" güzel partnerliğinin karşılığını ne yapsam veremem ama sende böyle bir yerim olmasına çok sevindim. özel bir adamsın sen. iyi ki varsın. 😘🙏🏼❤

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Ted_Foxy
Durum
Sosyal Coin
1
@Şule Bebek iki defa görüştüm aklıma yerleşmiştir @GÖZDE henüz tanışmak kısmet olmadı tanışırsam bağımlılık yapar mı??? Tereddüt ediyorum.
zarar verecek hiçbir şey yapmaz diyorlar , onların yalancısıyım 🙊😊🙏🏼
çok teşekkür ederim, buradaki enn güzel ve sevdiğim nicklerden biri sizin... 💕
sevgilerimle 🌸

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: John coffey
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390