Kendisiyle o özel anları Yaşayan biri olarak söylüyorum kesinlikle bilinç altından çıkmayacak bi kadındır @Harika AyçaDesene @Harika Ayça hanım herkesin bilinçaltındaymış🤣
Kendisiyle o özel anları Yaşayan biri olarak söylüyorum kesinlikle bilinç altından çıkmayacak bi kadındır @Harika AyçaDesene @Harika Ayça hanım herkesin bilinçaltındaymış🤣
@Harika Ayça mesafeler uzak🤣 yoksa referansları süper 🔥 görüşmeyi kim istemezKendisiyle o özel anları Yaşayan biri olarak söylüyorum kesinlikle bilinç altından çıkmayacak bi kadındır @Harika Ayça
Üstad @KARAKIZ izmir de olsa ne guzel olur du demi🔥😍Tekrar görüşme bilinci ve isteğiyle @KARAKIZ,
Bilincimin altı, üstü, ortası neresi kaldıysa artık @stareylul 🤭
@Harika Ayça yla harikalar diyarında🤣🔥Bilinç altı diye biryer varsa oranın sahibi @Harika Ayça dır efenim.Başkada sözüm yok
Bi dönem geldi @KARAKIZ @Buse35KayLa ya ama duo fırsatını kaçırdım🤦 bende incall tercih ediyorum inş tekrar gelir😉Felaket güzel olur, İzmir i yıkarlar yani o derece
İzmir seyahati yok mu acaba @KARAKIZ ın gündeminde.
*Benim outcall durumum yok, kayıt olayı yüzünden, yoksa bütün pembişleri İzmir de ağırlamaktan onur duyardım 🤭
tanışmak dileğimle 🙏🏼🌸
hatırladım sizi tabii ki 😇@GÖZDE bence yeterli.. yakında tanışacağız
bilincini de altını da kocaman öptüm 😊😘🙏🏼Benim bilinçaltı mı değilde ben @GÖZDE hanımı meşgul ediyorum büyük ihtimal 🙃
Şimdi benim bilinç altıma sen girdin doggy aşktır.☺️🫣Konuyu açtım bari cevapta vereyim🤣 @Buse35KayLa taş gbi poposu ve @KARAKIZ o muhteşem göğüsler 🔥
İkisiyle bir duo görüşme bilinçaltımı çok meşgul ediyo😋😜
🥰🥰💋
❤️❤️💋Merak ettiklerim @Buse35KayLa ve @KARAKIZ
Teşekkür ediyorum tatlımmm 💋💃
Teşekkür ediyorum @zeus-35@Harika Ayça mesafeler uzak🤣 yoksa referansları süper 🔥 görüşmeyi kim istemez
🤣 Evet boyut değiştirerek başka bir Dünya ya gidip gelmenin diğer adı diyebiliriz 💃🥰 teşekkür ediyorum 💋@Harika Ayça yla harikalar diyarında🤣🔥
@omeraymazov Canım benim teşekkür ediyorum 🥰Bilinç altı diye biryer varsa oranın sahibi @Harika Ayça dır efenim.Başkada sözüm yok
Bende farkına varmış oldum . Daha çok Kendim keyifli vakit geçirdiğim için akıllarda yer etmiş olabilirim .🤣Desene @Harika Ayça hanım herkesin bilinçaltındaymış🤣
Çok sevindim🤣 @Buse35KayLa bilinçaltını meşgul ettiğim için 😜 çok özledim bi bilsen🔥Şimdi benim bilinç altıma sen girdin doggy aşktır.☺️🫣
O zaman soruyorum en çok kiminle🤣?Actığınız kobular farklı gibi dursa da,hepsi ayni kapıya çıkıyor..(Forum arka plana kimi koyarsiniz? Bilinc altınızı en cok etkileyen pembiş vs)
En iyisi ;En cok kiminle sevismek istiyorsunuz? Konusunu açın,olay tamamlansin...
Ya çok teşekkür ederim çok özledim bende 🫢🫢💋@Prenses e bende hastayım😍 özellikle o göğüsler beni bitiriyo😜
Çok teşekkür ederim ☺️ ❤️
@idil kara keşke incall olsa 😍Felaket güzel olur, İzmir i yıkarlar yani o derece
İzmir seyahati yok mu acaba @KARAKIZ ın gündeminde.
*Benim outcall durumum yok, kayıt olayı yüzünden, yoksa bütün pembişleri İzmir de ağırlamaktan onur duyardım 🤭
@SineMelez harika hatun herkesin bilinçaltında mutlaka vardır😍
@Öykü Şanlı harika kadın@OZGE ve @Öykü bi türlü denk gelmedi en kısa zamanda
Bence kesinlikle tanışmalısın iki hanımla da görüşmüş biri olarak nacizane tavsiye ederim ☺️@OZGE ve @Öykü bi türlü denk gelmedi en kısa zamanda
🥰🥰Şüphesiz merak ettiğim @Bahar 😌
Uygun zamanda beklerim🤪
Bence kesinlikle tanışmalısın iki hanımla da görüşmüş biri olarak nacizane tavsiye ederim ☺️
❤️🤗@Bahar hanım 100 ler kulübüne girerek bir çok bilinçaltını meşgul etmiştir😍
Hahaaaa teşekkür ederim bebeğim hala bilinc altında olduğum için öpüyorum seni 💋💋 @Aşk adamı 2💋@Cansel Ulusoy tabi ki de. Hiç çıkmıyor ki bilincimden
Canımsın teşekkür ediyorum bitanemm öpüyorum seni 💋💋💋 @ZeuS-35💋💋
Çok teşekkür ederim canım benim bilinç altınızı meşkül etmeye devam ozaman ❤️😉😉🥰🥰 @Can.can34🥰🥰🥰Unutmadan @Cansel Ulusoy da aklımı meşgul eden bir diğer pembiş 😍😍🥰❤️🔥
Bende öpüyorum o dudaklarındanHahaaaa teşekkür ederim bebeğim hala bilinc altında olduğum için öpüyorum seni 💋💋 @Aşk adamı 2💋
Hayır ben daha çok öpüyorum 💋💋💋💋💋💋💋🤣🤣Bende öpüyorum o dudaklarından
ben o ensenin yan tarafını öpüyorumHayır ben daha çok öpüyorum 💋💋💋💋💋💋💋🤣🤣
@Cansel Ulusoy bende seni 😜 öptüm😘Canımsın teşekkür ediyorum bitanemm öpüyorum seni 💋💋💋 @ZeuS-35💋💋
Sizin meşgul edemiyecek bilinçaltı olmadığına şüphe yok😉 bizde o merdivenleri az çıkıp inmedik sonuçta🤣Çok teşekkür ederim canım benim bilinç altınızı meşkül etmeye devam ozaman ❤️😉😉🥰🥰 @Can.can34🥰🥰🥰
aa görüşmeden meşgul ediyorsam görüştükten sonra gör bi de😂😂
🔥🔥🔥❤️🔥❤️🔥Çok teşekkür ederim canım benim bilinç altınızı meşkül etmeye devam ozaman ❤️😉😉🥰🥰 @Can.can34🥰🥰🥰
Özlendin @Cansel Ulusoy🔥🔥🔥❤️🔥❤️🔥
@EBRUSCRT bende çok merak ediyorum 😍Ayrım yapmak zor baya ancak @ilbige , @EBRUSCRT vede tabiyki @Cansu KAYA ile gorüsme planlarım ve hayallerim her an mesgul ediyor aklımı zihnimi bilinç altımı üstünü 😂
Bizim acil sevişmemiz gerekiyo @Buse35KayLa daha fazla dayanamıcam sensizliğe😉 birde aramıza 3. Kimi almak isterdin🤣 @Buse35KayLa 😜🔥Şimdi benim bilinç altıma sen girdin doggy aşktır.☺️🫣
Ben tahmin ediyorum onuda en yakın zamanda tanışmak üzere ❤️@Barbie NİL, tanıtımında hayatımda yaşamak istediğim tek şey var. 😜
@Barbie NİL 😍 hayranınızım😉😜Ben tahmin ediyorum onuda en yakın zamanda tanışmak üzere ❤️
Çok teşekkür ederim😘Tekrar görüşme bilinci ve isteğiyle @KARAKIZ,
Bilincimin altı, üstü, ortası neresi kaldıysa artık @stareylul 🤭
@naix ruhunun derinliklerindekini , gün yüzüne cıkartmaya ne dersin 💃💃💃ruhum derinliklerinde @Cemre ve @Öykü Şanlı işlemiş
@Elishj teşekkür ederim 🥰🥰, en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle 🔥🔥Tercihim olmamasına rağmen outcall'ı deneyimlememe sebep olan çok tatlı, çok seksi biri var @Cemre diye bilinir buralarda kendisi
Bir de daha görüşme fırsatı bulamasamda @Şule Bebek ilgimi çok çekiyor.. 😇
@Buse35KayLa kesinlikle görüşmelisin ama görüşsende bilinçaltından çıkmaz🤣Görüştüklerim dışında bilinacaltimda beni sürekli minciklayanbuc tane hanımefendi var..
@Kumsal Altınok @Yeşim Sezen ve @Buse35KayLa
@Meryem ve @Duru Lovely çok beğendiğim minyon hanımefendiler 😉😍Görüştüğüm hanımefendilerden de
Bilincaltimi sürekli meşgul eden
@Öykü Şanlı @Meryem ve @Duru Lovely i söyleyebilirim
Görüştüğüm hanımefendilerden de
Bilincaltimi sürekli meşgul eden
@Öykü Şanlı @Meryem ve @Duru Lovely i söyleyebilirim
Evet katılıyorum paylaşımlar la @Ela Hazal hafızalara kazındı😋Son zamanlarda özellikle @Ela Hazal 👌
Buse insallah ist gelicek canım😘😘Bi dönem geldi @KARAKIZ @Buse35KayLa ya ama duo fırsatını kaçırdım🤦 bende incall tercih ediyorum inş tekrar gelir😉
Senin @KARAKIZ izmir e niyetin yok mu😜Buse insallah ist gelicek canım😘😘
Teşekkür ederimm 🥰🥰
Evet derim ne başka ne denile bilir ki )@naix ruhunun derinliklerindekini , gün yüzüne cıkartmaya ne dersin 💃💃💃
Size ulaşmaya çalışıyorum ama başaramıyorum 😀Uygun zamanda beklerim🤪
Biliyodum🤣👍Aslında soruya daha önce cevap vermeme nedenim bilinçaltımı o kadar meşgul etmemesi olsa gerek benim beynimin meşguliyeti gayet bilinçli @SineMelez
@Thebreath yollarımız elbet kesişir 😘😘Kesinlikle ama kesinlikle @Cemre Keşke İzmir de olsa
@Scarface 🔥🔥🔥Yukarıdan aşağıya doğru baktığımda ısrarla bilinçaltıma sokulmak istenen @Cemre
Ama görüştüklerim değil de görüşemediklerimin içerisinden desem daha doğru olacak; @Elif Özbek @Gece @LİLA
İnş bizede @GÖZDE hanımı tanımak kısmet olur😉Onu tanımadan önce, forum ve sosyal medya aracılığıyla yaptığı paylaşımlar bilinçaltıma nasıl yer ettiyse, tanışma isteği duyup yazdım kendisine. O ilk yazışmadan itibaren tanışıklığımız süresince zihnimde oluşturduğum intibayı azıcık olsun sarsmadı. Ender rastladığım kişiliklerdensiniz. Sevgili @GÖZDE yi tanıyan şanslı kişiler arasında olmaktan çok mutluyum
@NİL LİNİ benimde radarım da kendileri özellikle ekstra servisleri oldukça dikkatimi çekiyo
@Elif Özbek çok seksi kadın😍
😍😍😍 müsait bir zamanda tanışmak dileğiyle 🥰@Barbie NİL 😍 hayranınızım😉😜
😊 benim canım kuzucum, bir sene olacak biz tanışalı, ilk yazdığın günden beri hiçbir şekilde bozmadığın nezaketin, saygın, hissettirdiğin "gerçek" ve "safi" güzel partnerliğinin karşılığını ne yapsam veremem ama sende böyle bir yerim olmasına çok sevindim. özel bir adamsın sen. iyi ki varsın. 😘🙏🏼❤Onu tanımadan önce, forum ve sosyal medya aracılığıyla yaptığı paylaşımlar bilinçaltıma nasıl yer ettiyse, tanışma isteği duyup yazdım kendisine. O ilk yazışmadan itibaren tanışıklığımız süresince zihnimde oluşturduğum intibayı azıcık olsun sarsmadı. Ender rastladığım kişiliklerdensiniz. Sevgili @GÖZDE yi tanıyan şanslı kişiler arasında olmaktan çok mutluyum
😇 teşekkür ederim, umarım.İnş bizede @GÖZDE hanımı tanımak kısmet olur😉
zarar verecek hiçbir şey yapmaz diyorlar , onların yalancısıyım 🙊😊🙏🏼@Şule Bebek iki defa görüştüm aklıma yerleşmiştir @GÖZDE henüz tanışmak kısmet olmadı tanışırsam bağımlılık yapar mı??? Tereddüt ediyorum.
İlk fırsatta kapınızı (misafir) ç alacağımzarar verecek hiçbir şey yapmaz diyorlar , onların yalancısıyım 🙊😊🙏🏼
çok teşekkür ederim, buradaki enn güzel ve sevdiğim nicklerden biri sizin... 💕
sevgilerimle 🌸
İlfat için teşekkür ederim😘💕İlk fırsatta kapınızı (misafir) ç alacağım
Tenlerimizin buluşması tek temennim @Barbie NİL 🔥😘😍😍😍 müsait bir zamanda tanışmak dileğiyle 🥰