Onaylı Referans Zaman su gibi akıp geçti.

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,311
Berna @Esmerelize Hatun ile altı saatlik görüşme gerçekleştik. Kendisi çok hoş sohbet, eğlenceli ve size çok çabuk ayak uydurabilen bir kişiliğe sahip. Zamanın onun yanında nasıl geçtiği hiç anlaşılmıyor. İlgisi alakası büyülüyor.Enerjisi yüksek, fiziği düzgün baştan çıkrarıcı bir kadın. Bana bu özel anları yaşattığın için teşekkürler minnak kuşum.

Durum
Sosyal Coin
282,746
Berna @Esmerelize Hatun ile altı saatlik görüşme gerçekleştik. Kendisi çok hoş sohbet, eğlenceli ve size çok çabuk ayak uydurabilen bir kişiliğe sahip. Zamanın onun yanında nasıl geçtiği hiç anlaşılmıyor. İlgisi alakası büyülüyor.Enerjisi yüksek, fiziği düzgün baştan çıkrarıcı bir kadın. Bana bu özel anları yaşattığın için teşekkürler minnak kuşum.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,311
Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.
@Esmerelize Hatun @selim.sarı

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
3,968
Referansınz için teşekkürler. Dikkatli olmak lazım. Akrep zehiri bağımlılık yapar😈😈

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,472
Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
42,982
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye