Yeşim foruma ilk gelidiğinden beri takibimdeydi ancak incall olmamısı sebebiyle hep çekiniyordum ve ne kadar yersiz olduğunu anladım. Her şeyi kendi ayarlıyor size sıfır zahmet😁. Şişli de ayarladığı güzel bir suitte 2 saat geçirdik. Yeşim harika biri gayet genç gösteriyoruz vücüt süper her şey kıvamında popo meme(işlemli ama belli belirsiz) avuca tam yerleşiyor.
-sohbet,muhabbet,ilgi,alaka süper her şeyden rahat rahat konuşabilirsiniz.
-istediğim seksi kıyafeylerini getirdi first look muazzam.
-Öpüşme frenchkiss sömürme tarzında🥰
-Oral iştahlı köküne kadar alan cinsten(zor bulunur böylesi dikkat). Toplara da bol bol taaruz var🥎🥎.
-ceza sahasındaki 1-2 tehlikeli pozisyondan sonra fazla dayanamayarak istekli bakışlara karşı güzel bir cim ile bitiş.
-ve kıyafet değişikliği ile ikinci yarı başladı.(siyah da bi başka yakışıyor ya). İle bol deepthratlı orala boobjob eşlik etti ki ne eşlik etme fazla dayanamadık ve bayrağı indirdik oracıkta🚀.
Kısacası hem güzellik hep fizik hem de istekli servisler bir arada olunca erkek başka ne ister. Benim zirveme yerleşti kendisi bir de grup performansını deneyeceğiz kısmet olursa sözü var🤫😈.
-sohbet,muhabbet,ilgi,alaka süper her şeyden rahat rahat konuşabilirsiniz.
-istediğim seksi kıyafeylerini getirdi first look muazzam.
-Öpüşme frenchkiss sömürme tarzında🥰
-Oral iştahlı köküne kadar alan cinsten(zor bulunur böylesi dikkat). Toplara da bol bol taaruz var🥎🥎.
-ceza sahasındaki 1-2 tehlikeli pozisyondan sonra fazla dayanamayarak istekli bakışlara karşı güzel bir cim ile bitiş.
-ve kıyafet değişikliği ile ikinci yarı başladı.(siyah da bi başka yakışıyor ya). İle bol deepthratlı orala boobjob eşlik etti ki ne eşlik etme fazla dayanamadık ve bayrağı indirdik oracıkta🚀.
Kısacası hem güzellik hep fizik hem de istekli servisler bir arada olunca erkek başka ne ister. Benim zirveme yerleşti kendisi bir de grup performansını deneyeceğiz kısmet olursa sözü var🤫😈.