Onaylı Referans Ve Tanrı Kadını Yarattı

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
850
Harika saatler sonrasında, bu referansı bir hediye bilirim kendisine. Avrupa yakasının biraz yabancısı olduğum için mekan seçimini Alev Hanıma bıraktım ve kendisi güzel bir suit bana önerdi. Bir kaç gün öncesinden plan yaptığımız için, sorunsuz bir şekilde konumda buluştuk ve içeceklerimiz ile birlikte kendisini yakından tanıma fırsatım oldu. Enerjisi, duyguları, size hissettirdikleri gerçekten yanınızda olduğu zamanı en iyi şekilde hissetmeniz adına tüm doğallığı ve gerçekliği ile yanınızda. Çok kadın vücudu vardır ama, göğüsleri gerçekten ruhsatı nerede bunların diye sordurturur insana. 10 üzerinden 10 numara bir vücut, doyumsuz dakikalar ve hoşuna giden şeyler için sizi yönlendirmesi ve çift taraflı zevkin doruklarına ulaşmak, gerçekten doyamadım diyorum. Tekrardan kendisi ile görüşmeyi iple çekiyor olacağım. Çok teşekkürler Alev, harikasın, yaktın geçtin beni. Herkese iyi forumlamalar. @Alev Alev

Durum
Sosyal Coin
282,746
Harika saatler sonrasında, bu referansı bir hediye bilirim kendisine. Avrupa yakasının biraz yabancısı olduğum için mekan seçimini Alev Hanıma bıraktım ve kendisi güzel bir suit bana önerdi. Bir kaç gün öncesinden plan yaptığımız için, sorunsuz bir şekilde konumda buluştuk ve içeceklerimiz ile birlikte kendisini yakından tanıma fırsatım oldu. Enerjisi, duyguları, size hissettirdikleri gerçekten yanınızda olduğu zamanı en iyi şekilde hissetmeniz adına tüm doğallığı ve gerçekliği ile yanınızda. Çok kadın vücudu vardır ama, göğüsleri gerçekten ruhsatı nerede bunların diye sordurturur insana. 10 üzerinden 10 numara bir vücut, doyumsuz dakikalar ve hoşuna giden şeyler için sizi yönlendirmesi ve çift taraflı zevkin doruklarına ulaşmak, gerçekten doyamadım diyorum. Tekrardan kendisi ile görüşmeyi iple çekiyor olacağım. Çok teşekkürler Alev, harikasın, yaktın geçtin beni. Herkese iyi forumlamalar.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,958
Tanıtım Konusu Referansları
Harika saatler sonrasında, bu referansı bir hediye bilirim kendisine. Avrupa yakasının biraz yabancısı olduğum için mekan seçimini Alev Hanıma bıraktım ve kendisi güzel bir suit bana önerdi. Bir kaç gün öncesinden plan yaptığımız için, sorunsuz bir şekilde konumda buluştuk ve içeceklerimiz ile birlikte kendisini yakından tanıma fırsatım oldu. Enerjisi, duyguları, size hissettirdikleri gerçekten yanınızda olduğu zamanı en iyi şekilde hissetmeniz adına tüm doğallığı ve gerçekliği ile yanınızda. Çok kadın vücudu vardır ama, göğüsleri gerçekten ruhsatı nerede bunların diye sordurturur insana. 10 üzerinden 10 numara bir vücut, doyumsuz dakikalar ve hoşuna giden şeyler için sizi yönlendirmesi ve çift taraflı zevkin doruklarına ulaşmak, gerçekten doyamadım diyorum. Tekrardan kendisi ile görüşmeyi iple çekiyor olacağım. Çok teşekkürler Alev, harikasın, yaktın geçtin beni. Herkese iyi forumlamalar. @Alev Alev
Zarif ve saygıyla yaklaşmanız vaktimizi daha değerli kıldı diyebilirim tanışmak ve sohbet etmek gerçekten çok güzeldi harika sevişmeniz içinde teşekkürler tekrar görüşmek dileğiyle 💋💋😘

Beğenenler:
  • Beğen
  • AlevAlev
Tepkiler: Deadpool ve can_uk_man
Durum
Sosyal Coin
42,982
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye