Kullanıcı adı:
İsim (Name): Vasimin
Yaş (Age) : 25
Şehir (City) : 06 Ankara
Semt (District) : Çankaya
Boy (length): 162
Kilo (Weight): 50
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 75 b
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 60
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 85
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Siyah
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Minyon
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)
Standart Servislerim (My Standard Services): OWO (Kondomsuz Oral), Group Sex, Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): OWC (Kondomlu Oral), Öpüşme (kissing)
Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, Hard Sex, Ayak fetişi (foot fetish), A-Level (Anal sex)
İletişim (Contact) : 05421259596
Hakkımda (About Me):
Merhabalar ben Vasimin 😊 25 yaşında İzmir’li minyon genç güzel bir kadınım.Minyon olduğum kadar kibar ve nazik biriyim.Siz beylerden beklentimde budur.Güler yüz ve hoş sohbetimdir.Farklı insanlar tanımayı seviyorum ❤️ Ön sevişmeden hoşlanan bir kadınım ve aceleci tavırlarım söz konusu değildir.Her zaman saygı önceliklidir.
Kondom görüşmelerimde mecburidir.
Siz beylerden ricam randevu talebinde bulunurken öncelikle SOSYAL FORUM NİCK’iniz - YAŞINIZ - BULUNDUĞUNUZ SEMT ve MESLEK bilgisi ve kaç saatlik bir randevu istediğinizi referasnlarınızla birlikte belirterek benimle whatsaap üzerinden iletişim sağlamanız☺️
Buradaki bilgi ve ücret detaylarım şeffaftır.
Görüşme Ücret Detay Bilgisi:
1 saat 1 seans 5000
2 saat 2 seans 8000
Extra fotoğraf paylaşmıyorum.Buradaki fotoğraflarım günceldir.Lütfen ısrar etmeyiniz.
Güzel ve kaliteli zaman geçirmek isteyen beylerin bir mesaj kadar uzağındayım.
Sevişmek dileğiyle☺️ HOŞÇAKALIN…❤️
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos): (SORUYA CEVAP VERMEDI)
İsim (Name): Vasimin
Yaş (Age) : 25
Şehir (City) : 06 Ankara
Semt (District) : Çankaya
Boy (length): 162
Kilo (Weight): 50
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 75 b
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 60
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 85
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Siyah
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Minyon
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)
Standart Servislerim (My Standard Services): OWO (Kondomsuz Oral), Group Sex, Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): OWC (Kondomlu Oral), Öpüşme (kissing)
Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, Hard Sex, Ayak fetişi (foot fetish), A-Level (Anal sex)
İletişim (Contact) : 05421259596
Hakkımda (About Me):
Merhabalar ben Vasimin 😊 25 yaşında İzmir’li minyon genç güzel bir kadınım.Minyon olduğum kadar kibar ve nazik biriyim.Siz beylerden beklentimde budur.Güler yüz ve hoş sohbetimdir.Farklı insanlar tanımayı seviyorum ❤️ Ön sevişmeden hoşlanan bir kadınım ve aceleci tavırlarım söz konusu değildir.Her zaman saygı önceliklidir.
Kondom görüşmelerimde mecburidir.
Siz beylerden ricam randevu talebinde bulunurken öncelikle SOSYAL FORUM NİCK’iniz - YAŞINIZ - BULUNDUĞUNUZ SEMT ve MESLEK bilgisi ve kaç saatlik bir randevu istediğinizi referasnlarınızla birlikte belirterek benimle whatsaap üzerinden iletişim sağlamanız☺️
Buradaki bilgi ve ücret detaylarım şeffaftır.
Görüşme Ücret Detay Bilgisi:
1 saat 1 seans 5000
2 saat 2 seans 8000
Extra fotoğraf paylaşmıyorum.Buradaki fotoğraflarım günceldir.Lütfen ısrar etmeyiniz.
Güzel ve kaliteli zaman geçirmek isteyen beylerin bir mesaj kadar uzağındayım.
Sevişmek dileğiyle☺️ HOŞÇAKALIN…❤️
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos): (SORUYA CEVAP VERMEDI)
Ekli dosyalar
-
WhatsApp Image 2023-05-19 at 19.32.37.jpeg87.4 KB · Görüntüleme: 3,503
-
WhatsApp Image 2023-05-19 at 19.32.38 (1).jpeg86.5 KB · Görüntüleme: 3,146
-
WhatsApp Image 2023-05-19 at 19.32.38.jpeg78.3 KB · Görüntüleme: 2,955
-
WhatsApp Image 2023-05-19 at 19.32.39 (1).jpeg186.5 KB · Görüntüleme: 2,903
-
WhatsApp Image 2023-05-19 at 19.32.39.jpeg54.4 KB · Görüntüleme: 3,016
-