bu nasıl bir güzellik cemre hanım...
Dizi adı: Twerk - The Curse of the Red Cemre (Twerk - Kızıl Cemre'nin Laneti)
Türü: Aksiyon, Aşk, Macera, Erotik
Rating: IMDB 8,6
Konu: Yıllar içinde geliştirdiği "Twerk" büyüsüyle erkekleri büyüleyip etkisi altına alan kızıl saçlı bir cadının hikayesinin anlatıldığı bir mini dizi.
Özet: Cemre adında genç ve çok güzel bir cadı bir gün "Twerk" adını verdiği bir büyü geliştirir. Bu büyü sayesinde çevresinde ne kadar erkek varsa etkisi altına alır zaten Cemre'nin "Twerk" büyüsünden etkilenmeyen erkek yoktur. Artık hiçbir erkek güvende değildir çünkü "Kızıl Cemre" tüm erkekleri etkisi altına alana kadar durmayacaktır. (burada aksiyon müziği giriyor)
cezbediyorsun, karşında durmak ne heyecan vericidir.Serimin 3. bölümü geldi... Pamuk eller klavyelere Mavişler
Ekli dosyayı görüntüle 12444
Dizi adı: Twerk - The Curse of the Red Cemre (Twerk - Kızıl Cemre'nin Laneti)
Türü: Aksiyon, Aşk, Macera, Erotik
Rating: IMDB 8,6
Konu: Yıllar içinde geliştirdiği "Twerk" büyüsüyle erkekleri büyüleyip etkisi altına alan kızıl saçlı bir cadının hikayesinin anlatıldığı bir mini dizi.
Özet: Cemre adında genç ve çok güzel bir cadı bir gün "Twerk" adını verdiği bir büyü geliştirir. Bu büyü sayesinde çevresinde ne kadar erkek varsa etkisi altına alır zaten Cemre'nin "Twerk" büyüsünden etkilenmeyen erkek yoktur. Artık hiçbir erkek güvende değildir çünkü "Kızıl Cemre" tüm erkekleri etkisi altına alana kadar durmayacaktır. (burada aksiyon müziği giriyor)
Kıymetimiz bilinmiyor kardeşimAbi döktürmüşsün 👏👏👏
Abi @Cemre güzel yazmış ⬇️Kıymetimiz bilinmiyor kardeşim
😉😉geri kalan spoiler referanslar bölümünde mevcuttur
ilahi @Lorem ipsum bugune kadar ki en güzel yorum diyebilirim. Emeğin için sana cok cok tesekkür ederim... 🥰💃💃
Dünya genelini kast ettim 😁
Harika video olmuşSerimin 3. bölümü geldi... Pamuk eller klavyelere Mavişler
Dünya genelini kast ettim 😁
Şu saatten sonra dünya kimin umurunda…@Lorem ipsum dünyanın genelini ne yapacaksınız, ben bayıldım 💃💃... Nasıl gaza geldiysem 4. bölümü yaptım 😅😅
Bir ucundan sen diğer ucundan ben tutuşturalım, yakalım bu dünyayı…@Lorem ipsum o zaman yansın dünya , alev alsın 🔥🔥
@Mamba Black teşekkür ederim 🔥🔥Şahane bir üçleme olmuş
Gerçekten muaazzam olmuş serinin dewamını etmesini çok isterimm
@Architect peki madem 😉🙃🙃Siz konuyu biliyorsunuz cemre hanım 🛫🛫🛫😉
@MKM hep şımartıyorsun ama beni 🙊🙊💃💃
Hemşire hanım tansiyonum düştü gibi ilgilenirmisiniz acaba 🔥🔥👿👿@müdürovski sakin ol ve rahatla, korkacak birşey yok hemşiren ayagına geldi 🔥🔥
@İsagi tabiki ne demek 🚑🚑🚑Hemşire hanım tansiyonum düştü gibi ilgilenirmisiniz acaba 🔥🔥👿👿
Tabiki de bizi kırmayıp yayınlarsın😘😘@Thorrr istersiniz de ben yayınlamaz mıyım 🥰🥰
@MKM ver coşkuyu 😂😂Demek şımarman hoşuma gidiyor . O zaman dans 💃🕺
@ferroy teşekkür ederim 💣💣Mükemmelllllll💥💥💥💥
İncall ne zaman baslıyorsun. Eller nasır tutmaya basladı söylim 🤣🤣
@theangelus teşekkür ederim 😍😍Harika video olmuş
sexy cemreSerimin 3. bölümü geldi... Pamuk eller klavyelere Mavişler
Etkileyici👍🧿Serimin 3. bölümü geldi... Pamuk eller klavyelere Mavişler
Hayat budur, çekicilik budur... Paylaşım için teşekkürlerSerimin 3. bölümü geldi... Pamuk eller klavyelere Mavişler
Hay maşallah olağanüstü bir fizikSerimin 3. bölümü geldi... Pamuk eller klavyelere Mavişler
@Alparslan34 tesekkur ederim, sizin icinde uygun olan zamanda gorusmek dilegiyle 😘😘Gerçekten hayran kaldım. En kısa zaman içerisinde görüşmek dileğiyle.
@günbatımı tesekkur ederim 😘😘Hay maşallah olağanüstü bir fizik
@foreverliving ben tesekkur ederim 😘😘Hayat budur, çekicilik budur... Paylaşım için teşekkürler
Harikasın 🔥🔥🔥🔥🔥🔥Serimin 3. bölümü geldi... Pamuk eller klavyelere Mavişler