Twerk 2

Durum
Sosyal Coin
654
aman dikkat :):)... bundan sonraki videolara uyarı koymayı düşünüyorum; lütfen sağlam bir yerde oturun, iş yerinizdeyseniz kameralara dikkat, ve mutlaka yanınızda dil altı hapınızı bulundurun. 💃💃
İncall hak değil artık şart 😊

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cemre
Durum
Sosyal Coin
1,147
Şu foruma girmemdeki en kuvvetli sebep sensin...acaba bugün bi foto bi video var mı diye...abonen oldm müptelan olmak istiyorum

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
0
" İncall isteriz " diye inliyordu ortalik 😊

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
37,725
Herkes gerekli herşeyi yazmış, üzerine söylenecek çok birşey kalmamış, ne zaman görüşüyoruz? ;):devilish:

Beğenenler:
  • Sevdim

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Tek kelime

Mükemmel 🤩

Twerklerin devamını sabırsızlıkla bekliyorum 🤭🤭🤭

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
750
Ben neyin içine düştüm böyle. Biraz daha bakarsam kendimi İstanbul uçak bileti bakarken bulacağım sanırım 🤒

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
2,544
Her seri bir öncekinden daha tahrik edici oluyor seri 3ü de bekliyoruz, görüşmek dileğiyle 👌🙏

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
42,080
Tanıtım Konusu Referansları
Cemre hanım hayalleri süslemeye devam ediyor. Yorumlara şöyle bir göz attım. Şarkılar, şiirler… coşku, heyecan bir şeyleri farklı ve doğru yapıyor olsa gerek.. enerjisi bizlere geçiyor🧿 incall ve ön ödeme engelleri aşılabilirse tanışmamak benim açımdan imkansız… çok hoş birisi ile tanışacağım hissi oluşuyor hep🥸

Video için teşekkürler , söylenecekler söylenmiş zaten.. 🔥

herkese keyifli deneyimler😊
@theles incall yakında, ama ön ödeme kısmını malesef aşamayız çünkü cok yogun görüşme almıyorum, randevularım birkac gün önceden kapanıyor, dolayısıyla iptal durumları cok üzücü oluyor. Sonuçta mavişler yaptıkları ödemeyle benim zamanımı kiralıyorlar, nasıl ki ev tutarken kapora verip, ödemeyi tamamlayınca taşınıp, yerleşiyorsak aynı mantık. O zaman dilimi size rezerve oluyor.... Ön ödeme kısmında seni neyin tedirgin ettiğini bana özelden acıklarsan, problem neyse çözebiliriz.. Sevgiler 😘😘

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Avtandil ve theles
Durum
Sosyal Coin
42,080
Ateş bu ateş ....... Dokunduğun an yanarsın 🥵🥵
sevgili @dohan senin yorumunu okuyunca bu hikaye geldi aklıma ;

Dört kelebek ateşin gerçek sırrına ulaşmaya karar verirler…İlk kelebek uzağından geçip gelir ve şöyle der:
-Ateş aydınlatan bir şeydir;

Evet ateş aydınlatır, ama ateşi anlatmak için eksiktir bu bilgi. Bunun üzerine ikinci kelebek ateşe iyice yaklaşıp, döner ve şöyle der:

-Ateş ısıtan bir şeydir;

Evet buda ateşin bir doğrusudur. Ateş ısıtır. Tıpkı aydınlattığı gibi. Ancak bu da ateşin gerçeğini anlatmak için eksiktir.

Üçüncü kelebek ateşe iyice yaklaşır, alevler kanatlarına değer geçer ve döndüğünde,

-"İşte ateşin gerçek bilgisi, ateş yakıcı bir şeydir" der.

Yakıcılığı keşfetmekte zor bir deneyidir, üçüncü kelebek için. Aslında üç kelebek de ateşin esas sırrını çözememiştir yeterince… Dördüncü kelebek bununla yetinmez. Ateşin çevresinde dolanır, döner, kavrulur ve birden bire ateşin içine dalarak bir an parladıktan sonra, alevlerin içinde görünmez olur...

Ateşin gerçek bilgisini anlayan tek kelebek odur... Ancak bunu artık diğerlerine anlatacak durumda değildir… Anlatmasına da gerek yoktur... Hiç kimse ateşin ne olduğunu başkasının anlatmasından öğrenemez. Ateşe ancak dokunarak ne olduğunu öğrenir kelebek.
(alıntıdır).

Dokunmak gerekir ateşin nasıl yaktığını anlamak için...:devilish::devilish:

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Adam

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
@theles incall yakında, ama ön ödeme kısmını malesef aşamayız çünkü cok yogun görüşme almıyorum, randevularım birkac gün önceden kapanıyor, dolayısıyla iptal durumları cok üzücü oluyor. Sonuçta mavişler yaptıkları ödemeyle benim zamanımı kiralıyorlar, nasıl ki ev tutarken kapora verip, ödemeyi tamamlayınca taşınıp, yerleşiyorsak aynı mantık. O zaman dilimi size rezerve oluyor.... Ön ödeme kısmında seni neyin tedirgin ettiğini bana özelden acıklarsan, problem neyse çözebiliriz.. Sevgiler 😘😘
Gayet mantıklı açıklama 👏👏👏

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
1,066
Tebrik ederim cemre hanım video çok güzel olmuş herkez cesaret edemez bu videoları çekmeye 30 sn de takılı kaldım. O anı birlikte en yakın zamanda gerçekleştirmek için sizinle iletişime geçeceğim. İstanbul gelince görüşmek dileğiyle

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
42,080
Tebrik ederim cemre hanım video çok güzel olmuş herkez cesaret edemez bu videoları çekmeye 30 sn de takılı kaldım. O anı birlikte en yakın zamanda gerçekleştirmek için sizinle iletişime geçeceğim. İstanbul gelince görüşmek dileğiyle
@baskan199034 beğenmenize sevindim, cok teşekkür ederim. Sizin içinde en uygun zamanda görüşmek dileğiyle 💃💃

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: baskan199034
Durum
Sosyal Coin
9,137
Beklenen Video Geldi Pamuk Eller Klavyeye 💋🔥🔥 Güzel Olmuş mu? 👀
Ekli dosyayı görüntüle 12183
Beklenenin de ötesinde bir video olmuş bu😅 Göğüsleri ön plana çıkar demiştim daha önceki konularında ve kastettiğimde tamamen buydu 😋 Göğüs farkı ile açık ara en iyi videon olmuş tebrik eder başarılarının devamını dilerim 🤣

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
42,080
Beklenenin de ötesinde bir video olmuş bu😅 Göğüsleri ön plana çıkar demiştim daha önceki konularında ve kastettiğimde tamamen buydu 😋 Göğüs farkı ile açık ara en iyi videon olmuş tebrik eder başarılarının devamını dilerim 🤣
@Kronos1 cok teşekkür ederim serinin 3. bölümü yayında :devilish::devilish:

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,024
Yani çıta bambaşka bir yere çekilmiş. Umarım bir moda öncüsü olur bu, harika. :love:

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
612
bikini izleri hem yazın güzel anılarını hatırlattı, hemde libidoyu patlattı :devilish:

Beğenenler:
  • Sevdim
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye