Kullanıcı adı:
İsim (Name): Sude
Yaş (Age) : 28
Şehir (City) : 06 Ankara
Semt (District) : Çankaya
Boy (length): 167
Kilo (Weight): 53
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 36
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 70
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Siyah
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)
Standart Servislerim (My Standard Services): OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), 69 (69 sex pozisyonu), Group Sex, Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), 69 (69 sex pozisyonu), Group Sex, Öpüşme (kissing)
Yasaklarım (my bans): O-Level (Oral sex), CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Kucakdansı (Lap Dance), Hard Sex, Soft Sex, Ayak fetişi (foot fetish), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), Erotic massage, Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon - Sahibelik
İletişim (Contact) : +90 541 576 16 03
Hakkımda (About Me): Merabalar ben Sude 28 yaşında Ankara Çankaya da yaşıyorum anal yapmıyorum kondom şartım var
1 saat 1 seans 3500 TL
2 saat 2 seans 7000 TL
Diğer bilgiler için yazabilirsiniz.
Not: evli yada bekar olmadığınızı bilmediğim için dönüş sağlamıyorum lütfen tekrar tekrar yazın görüşmek üzere.
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos): (SORUYA CEVAP VERMEDI)
İsim (Name): Sude
Yaş (Age) : 28
Şehir (City) : 06 Ankara
Semt (District) : Çankaya
Boy (length): 167
Kilo (Weight): 53
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 36
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 70
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Siyah
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)
Standart Servislerim (My Standard Services): OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), 69 (69 sex pozisyonu), Group Sex, Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), 69 (69 sex pozisyonu), Group Sex, Öpüşme (kissing)
Yasaklarım (my bans): O-Level (Oral sex), CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Kucakdansı (Lap Dance), Hard Sex, Soft Sex, Ayak fetişi (foot fetish), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), Erotic massage, Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon - Sahibelik
İletişim (Contact) : +90 541 576 16 03
Hakkımda (About Me): Merabalar ben Sude 28 yaşında Ankara Çankaya da yaşıyorum anal yapmıyorum kondom şartım var
1 saat 1 seans 3500 TL
2 saat 2 seans 7000 TL
Diğer bilgiler için yazabilirsiniz.
Not: evli yada bekar olmadığınızı bilmediğim için dönüş sağlamıyorum lütfen tekrar tekrar yazın görüşmek üzere.
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos): (SORUYA CEVAP VERMEDI)
Ekli dosyalar
-
WhatsApp Image 2023-08-30 at 17.19.40 (1).jpeg34.1 KB · Görüntüleme: 2,901
-
WhatsApp Image 2023-08-30 at 17.19.40.jpeg119.1 KB · Görüntüleme: 2,750
-
WhatsApp Image 2023-08-30 at 17.19.41 (1).jpeg96.5 KB · Görüntüleme: 2,696
-
WhatsApp Image 2023-08-30 at 17.19.41 (2).jpeg63.3 KB · Görüntüleme: 2,703
-
WhatsApp Image 2023-08-30 at 17.19.41.jpeg90.1 KB · Görüntüleme: 2,710
Moderatör tarafında düzenlendi: