Immmm bak şimdi ben bu çorapı affetmem parçalarımmm😂😂🤣🫢 ama önce masaj yağı sürer ondan sonra tabi😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😋🤤🍑🍑🍑🍑🍯🍯🍯🍯Sizce kombin nasıl olmuş 🥰
Güzele ne yakışmaz ❤️🔥🌹🫶Sizce kombin nasıl olmuş 🥰
Çok başarılı olmuş @EDA ne kadar da davetkar olmuşSizce kombin nasıl olmuş 🥰
Harika olmuş @EDA hanım. Seçimleriniz de sizin kadar güzeller 😅😍🥰Sizce kombin nasıl olmuş 🥰
Sevgili Eda hanımcığım kombinler sizin üzerinizdeyken kötü durma gibi bir durumun söz konusu bile olacağını düşünmüyorum Bir de foto için verdiğiniz pozisyonlar ile kombininiz resmen taçlanmış🥰🎈Sizce kombin nasıl olmuş 🥰
Süper ötesi 🔥Sizce kombin nasıl olmuş 🥰
@EDA Herşey mi yakışırSizce kombin nasıl olmuş 🥰
Sizce kombin nasıl olmuş 🥰
Gerçekten çok seksi olmuşsun orda olup canlı canlı seni bu şekilde görmek isterdimm 😜Sizce kombin nasıl olmuş 🥰
Muhteşem güzellikSizce kombin nasıl olmuş 🥰
ama bu kombinler çok muhteşem ve seksi olmuşSizce kombin nasıl olmuş 🥰
unutmadan şunu da ekleyeyim fotoğraflar posterlik olmu, al duvarına asSizce kombin nasıl olmuş 🥰
Seksi haz dolu kadınSizce kombin nasıl olmuş 🥰
Çok saxy her halin güzelSizce kombin nasıl olmuş 🥰
Çok teşekkürler 🥰Tek kelime ile bayıldımmmmmmm
Tam istediğim gibi olmuşsun. gerçekten çok heyecanlandırdın beni. sen bunları giyerken senin yanında olmayı çok isterim.Sizce kombin nasıl olmuş 🥰
Yine yakıyosun acımadan 🤗😘Sevgili Eda hanımcığım kombinler sizin üzerinizdeyken kötü durma gibi bir durumun söz konusu bile olacağını düşünmüyorum Bir de foto için verdiğiniz pozisyonlar ile kombininiz resmen taçlanmış🥰🎈
muhteşem uyumSizce kombin nasıl olmuş 🥰
Davetkar🔥Sizce kombin nasıl olmuş 🥰
Çorap yırtmak 👍👍İnci tanesi gibi olmuşsunuz @EDA hanım, kalçalara bayıldım ve kusura bakmazsanız o çorabı yırtmak istiyorum 😘
Çok teşekkürler 😍Çok ama çok güzel 😊
Bence müthiş 🙃Sizce kombin nasıl olmuş 🥰
Asgardlı cevabım 😈😈😈Immmm bak şimdi ben bu çorapı affetmem parçalarımmm😂😂🤣🫢 ama önce masaj yağı sürer ondan sonra tabi😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😋🤤🍑🍑🍑🍑🍯🍯🍯🍯
😈😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥😋😋 Ben bunu denemek lazım kabul ediyorum🤤🤤🤤Asgardlı cevabım 😈😈😈
Teşekkürler @power4 😊Mukemmel
Teşekkürler @Tanerk 😊😊Güzele ne yakışmaz ❤️🔥🌹🫶
Levent hojam asıl güzel olan sizin bakışınız 😊😊Harika olmuş @EDA hanım. Seçimleriniz de sizin kadar güzeller 😅😍🥰
@burti çok teşekkür ederim 🙏Her zamanki gibi harika balım 😘❤️🌺
@erhan_82 güzel yorumun için teşekkür ederim 🥰Sevgili Eda hanımcığım kombinler sizin üzerinizdeyken kötü durma gibi bir durumun söz konusu bile olacağını düşünmüyorum Bir de foto için verdiğiniz pozisyonlar ile kombininiz resmen taçlanmış🥰🎈
kombin güzel ama sen harikasınSizce kombin nasıl olmuş 🥰
Son iki resim 🔥🔥😋Sizce kombin nasıl olmuş 🥰
@YİGİT ensar teşekkür ederim 🥰@EDA Herşey mi yakışır
😍😍🙏Esmer güzeline ne giyse yakışır=)
Sizce kombin nasıl olmuş 🥰
Teşekkür ederim 🥰@EDA hanım seksi vücut kıvrımlarınızı açığa çıkarmış bu kombin
Teşekkürler 🥰 geç gördüğüm mesajlara cevap vermiyorum 😊Çok güzel ve seksi bir seçim olmuş @EDA Hanım tebrik ederim.
Görüşme talebimi kabul ederseniz çok sevinirim ❤️❤️🌸🙃
Teşekkür ederim 🥰Çok güzel ve seksi bir seçim olmuş @EDA Hanım tebrik ederim.
Acaba parçalamak yırtmak serbest mi ❤️🙈Sizce kombin nasıl olmuş 🥰
Umarım 😈😈Gerçekten çok seksi olmuşsun orda olup canlı canlı seni bu şekilde görmek isterdimm 😜
Böylesi bir güzelliği ziyaret etmek şart oldu. Ne olur bir gün gelebilir miyim? ☺️Sizce kombin nasıl olmuş 🥰
Teşekkür ederim 🥰Muhteşem güzellik
Güzel uyumlu ve yakışmış @EDA hanım 🥰Sizce kombin nasıl olmuş 🥰