- İstatistikte sabit
Kullanıcı adı:
İsim (Name): Senoş
Yaş (Age) : 28
Şehir (City) : 35 İzmir
Semt (District) : Alsancak
Boy (length): 1,65
Kilo (Weight): 58
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 90B
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 1
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 1
Göz Rengi (Eye Color) : Bal Rengi (Açık kahve)
Saç Rengi (Hair Color): Kızıl
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Normal (Normal)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum.(Outcall - I Accept Hotel Call). Sadece referansı olan kişilerle İncall görüşmeler kabul ediyorum.
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Arapça (Arabic)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, 69 (69 sex pozisyonu)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, Kucakdansı (Lap Dance), Hard Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Erotic massage, Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys)
Yasaklarım (my bans): Anal Rimming (Anüs Yalama), A-Level (Anal sex)
İletişim (Contact) : 0542 728 8345 (Sadece WhatsApp)
Grup kurallarını mutlaka okuyun.
Hakkımda (About Me): Merhaba ben Senoş. İzmir Alsancak'ta yaşıyorum. Sevgili tadında görüşmeler gerçekleştiriyorum. Nezaket en önem verdiğim şeylerdendir. Size ayırdığım zaman zarfında bundan hiç kuşkunuz olmaz. İyi bir dost ve çok unutkan bir sırdaşım. Eli telefonda gözü saatte olmayan zevk almayı ve zevk vermekten hoşlanan bir kadınım. Kişisel temizliğime özen gösteriyorum ve aynı özeni sizlerden de bekliyorum. Fiziğim kadar yüzüme de güveniyorum.
*Fotoğraflarım orijinal ve bana aittir. Bir sürpriz yaşamazsınız yüzüme fiziğime çok güveniyorum beğeni olmadığı takdirde görüşmeyi her iki taraf da sonlandırma hakkına sahiptir.
**İletişimi sadece WhatsApp üzerinden mesaj yoluyla sağlıyorum. Aramalara bakmıyorum. Lütfen ısrar etmeyiniz.
•• Ödemeyi görüşmenim başında masanın üzerine veya duşta aynanın önüne koymanızı rica ediyorum.
*Anal ilişkiye asla girmiyorum.
*Kondom kesinlikle kullaniyorum.
*Oral sekse bayılırım ( En sevdiğim)....
*Deepthroat(Deeporal)İddalıyımdır. ☺️
*HİJYENE ÇOK ÖNEM VERİYORUM.
*Kondomsuz oral sex ve sevişmede sınırsızım.
••İncall görüşme kabul ediyorum (Referans dahilinde)
*Benimle iletişime geçerken kısaca kendinizi tanıtarak size hitap etmek açısından isminizi, yaşınızı, hangi semtten ya da ilden bana ulaştığınızı kaç saatlik görüşme istediğinizi belirtiniz lütfen.
SOSYAL MEDYA : twitter=> @senoss13
** Refakat ücret bilgilerim:
2 Saat: 6000 + 500 tl taksi ücreti
3 Saat: 8500 + 500 tl taksi ücreti
4 saat: 11000 + 500 tl taksi ücreti
5 Saat: 13500 + 500 tl taksi ücreti
8 Saat: 17000 + 500 tl taksi ücreti
(Gecelik ucrettir )
Merkezi yerlere taksi ücretim 500 Tl’dir. Grup sex ücretim farklıdır.
*4 saat ve üzeri görüşmelerimde seans sınırım yoktur.*
Şehir Dışı: 12 Saat 30.000 +yol masrafları (Görüşme ücretinin yarısını ve yol masrafımın tamamını ön ödeme olarak alıyorum)
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos): (SORUYA CEVAP VERMEDI)
İsim (Name): Senoş
Yaş (Age) : 28
Şehir (City) : 35 İzmir
Semt (District) : Alsancak
Boy (length): 1,65
Kilo (Weight): 58
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 90B
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 1
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 1
Göz Rengi (Eye Color) : Bal Rengi (Açık kahve)
Saç Rengi (Hair Color): Kızıl
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Normal (Normal)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum.(Outcall - I Accept Hotel Call). Sadece referansı olan kişilerle İncall görüşmeler kabul ediyorum.
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Arapça (Arabic)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), Soft Sex, 69 (69 sex pozisyonu)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, Kucakdansı (Lap Dance), Hard Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Erotic massage, Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys)
Yasaklarım (my bans): Anal Rimming (Anüs Yalama), A-Level (Anal sex)
İletişim (Contact) : 0542 728 8345 (Sadece WhatsApp)
Grup kurallarını mutlaka okuyun.
Hakkımda (About Me): Merhaba ben Senoş. İzmir Alsancak'ta yaşıyorum. Sevgili tadında görüşmeler gerçekleştiriyorum. Nezaket en önem verdiğim şeylerdendir. Size ayırdığım zaman zarfında bundan hiç kuşkunuz olmaz. İyi bir dost ve çok unutkan bir sırdaşım. Eli telefonda gözü saatte olmayan zevk almayı ve zevk vermekten hoşlanan bir kadınım. Kişisel temizliğime özen gösteriyorum ve aynı özeni sizlerden de bekliyorum. Fiziğim kadar yüzüme de güveniyorum.
*Fotoğraflarım orijinal ve bana aittir. Bir sürpriz yaşamazsınız yüzüme fiziğime çok güveniyorum beğeni olmadığı takdirde görüşmeyi her iki taraf da sonlandırma hakkına sahiptir.
**İletişimi sadece WhatsApp üzerinden mesaj yoluyla sağlıyorum. Aramalara bakmıyorum. Lütfen ısrar etmeyiniz.
•• Ödemeyi görüşmenim başında masanın üzerine veya duşta aynanın önüne koymanızı rica ediyorum.
*Anal ilişkiye asla girmiyorum.
*Kondom kesinlikle kullaniyorum.
*Oral sekse bayılırım ( En sevdiğim)....
*Deepthroat(Deeporal)İddalıyımdır. ☺️
*HİJYENE ÇOK ÖNEM VERİYORUM.
*Kondomsuz oral sex ve sevişmede sınırsızım.
••İncall görüşme kabul ediyorum (Referans dahilinde)
*Benimle iletişime geçerken kısaca kendinizi tanıtarak size hitap etmek açısından isminizi, yaşınızı, hangi semtten ya da ilden bana ulaştığınızı kaç saatlik görüşme istediğinizi belirtiniz lütfen.
SOSYAL MEDYA : twitter=> @senoss13
** Refakat ücret bilgilerim:
2 Saat: 6000 + 500 tl taksi ücreti
3 Saat: 8500 + 500 tl taksi ücreti
4 saat: 11000 + 500 tl taksi ücreti
5 Saat: 13500 + 500 tl taksi ücreti
8 Saat: 17000 + 500 tl taksi ücreti
(Gecelik ucrettir )
Merkezi yerlere taksi ücretim 500 Tl’dir. Grup sex ücretim farklıdır.
*4 saat ve üzeri görüşmelerimde seans sınırım yoktur.*
Şehir Dışı: 12 Saat 30.000 +yol masrafları (Görüşme ücretinin yarısını ve yol masrafımın tamamını ön ödeme olarak alıyorum)
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos): (SORUYA CEVAP VERMEDI)
Ekli dosyalar
-
F5a4V5vWgAM9_oi.jpg53.6 KB · Görüntüleme: 1,883
-
1cc05f02-05b9-4c9f-b623-6f5a962ba5fd.jpg64.3 KB · Görüntüleme: 423
-
38607065-a76a-4041-9f8e-e180ca4704c6.jpg67.7 KB · Görüntüleme: 432
-
58e0e63b-ccfd-4f1f-9183-00e0d5f9677a.jpg59.5 KB · Görüntüleme: 476
-
IMG-20230907-WA0002.jpg81.4 KB · Görüntüleme: 81
-