Kullanıcı adı: Nilay Su
İsim (Name): Nilay Su
Yaş (Age) : 23
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Gebze
Boy (length): 165
Kilo (Weight): 52
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 80
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 65
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 75
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Kumral
Ten Rengi (Skin Color): Kumral
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Ara Sıra Kullanıyorum (I Use Occasionally)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), Ayak fetişi (foot fetish), 69 (69 sex pozisyonu), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): COB (Vücuda Boşalma),CIM (Ağza Boşalma)
Yasaklarım (my bans): COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Kucakdansı (Lap Dance), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon - Sahibelik
İletişim (Contact) : 05467191210
Hakkımda (About Me): Merhaba ben Nilay Su 💋
Buğday tenli ,kumral ve bebek yüzlü hatlara sahibim.🍫
İncall ( Referanslı) ve Outcall görüşmeleri kabul ediyorum
Outcall 4*5 yıldızlı otel ,güvenlikli residansta görüşme yapıyorum.
Incall
1 saat 4000 tl
2 saat 6000 tl
3 saat 8000 tl
4 saat 11.000 tl
Outcall
1 saat 8000 tl
2 saat 11.000tl
3 saat 13.000 tl
4 saat 19.000 tl
6 saat gecelik:26bin
Taksi ücreti ekstra :800 tl
("Gecelik program" dışında gece saat 02.00'ı geçen programlarda ekstra ücret talep ediyorum.))
İletişim: SADECE WHATSAPP
Twitter : https://x.com/nilaysuu23?t=dfc6h4wPBAJVdm46iX51yQ&s=08
Bana ulaşırken yaşınızı, hangi tarihte, hangi saatlerde kaç saat program yapmak istediğinizi, ve kendinizi tanıtacak şekilde yazınız.
Aramalara cevap veremediğim için Whatsapp üzerinden iletişim sağlayabilirsiniz. Yüz fotoğrafımı iletmiyorum. Gizlilik çerçevesinde görüşüyorum bu sebeple atmıyorum.
Gecelik görüşmelerimi 6 saatlik zaman diliminde otelde yapıyorum.
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
İsim (Name): Nilay Su
Yaş (Age) : 23
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Gebze
Boy (length): 165
Kilo (Weight): 52
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 80
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 65
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 75
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Kumral
Ten Rengi (Skin Color): Kumral
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call), İncall + Outcall Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Ara Sıra Kullanıyorum (I Use Occasionally)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), Ayak fetişi (foot fetish), 69 (69 sex pozisyonu), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): COB (Vücuda Boşalma),CIM (Ağza Boşalma)
Yasaklarım (my bans): COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Kucakdansı (Lap Dance), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon - Sahibelik
İletişim (Contact) : 05467191210
Hakkımda (About Me): Merhaba ben Nilay Su 💋
Buğday tenli ,kumral ve bebek yüzlü hatlara sahibim.🍫
İncall ( Referanslı) ve Outcall görüşmeleri kabul ediyorum
Outcall 4*5 yıldızlı otel ,güvenlikli residansta görüşme yapıyorum.
Incall
1 saat 4000 tl
2 saat 6000 tl
3 saat 8000 tl
4 saat 11.000 tl
Outcall
1 saat 8000 tl
2 saat 11.000tl
3 saat 13.000 tl
4 saat 19.000 tl
6 saat gecelik:26bin
Taksi ücreti ekstra :800 tl
("Gecelik program" dışında gece saat 02.00'ı geçen programlarda ekstra ücret talep ediyorum.))
İletişim: SADECE WHATSAPP
Twitter : https://x.com/nilaysuu23?t=dfc6h4wPBAJVdm46iX51yQ&s=08
Bana ulaşırken yaşınızı, hangi tarihte, hangi saatlerde kaç saat program yapmak istediğinizi, ve kendinizi tanıtacak şekilde yazınız.
Aramalara cevap veremediğim için Whatsapp üzerinden iletişim sağlayabilirsiniz. Yüz fotoğrafımı iletmiyorum. Gizlilik çerçevesinde görüşüyorum bu sebeple atmıyorum.
Gecelik görüşmelerimi 6 saatlik zaman diliminde otelde yapıyorum.
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
Ekli dosyalar
-
329393d9-039d-431f-9e2e-77d454135eeb.jpeg55.8 KB · Görüntüleme: 2,195
-
c6141856-599a-4114-85ce-de887ea0c27a.jpeg77.7 KB · Görüntüleme: 1,996
-
5f88c977-c748-4ef1-8d95-90c3e7594aca.jpeg87.7 KB · Görüntüleme: 1,902
-
997004bc-bfbe-427b-bcbd-668f7bb3bb0b.jpeg67.1 KB · Görüntüleme: 1,868