İletişim Sorunu @Nazdeniz engellenme.

• Konbuyu başlatan fey4
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:28
Görüşme yapılmadan yaşanan iletişim sorunu
Durum
Sosyal Coin
873
Bu yazıyı paylaşıp, paylaşmamak arasında çok kaldım lakin benim yaşadığım problemi sizlerle paylaşıp bilgilendirmek istedim. Bir çoğumuzun dikkatini ilgisini çektiğini düşünüyorum.

Kendisi ile tanışmamız x uygulamasından oldu daha önce 3 kez görüşme yaptık, evet kendisi genç yüzü fiziği güzel, görüşmelerim de yaşadığım şeyler şu şekilde telefonu düzenli olarak çalıyor, dinlenme sıralarında mesajlaşmaları devam ediyor.Uzun saatli görüşmelerde uyuma isteği gele biliyor tabiki her saatin her dakika birşeyler yapmak gerekmiyor ama 5 saatlik görüşmenin 1-1.30 saatini de uyuklama ile geçirmesi hoş değil,

Oral bir tık zayıf kalıyor ve kendisini oral yapılmasını istemiyor.

Sizler bunlar ile karşılaşacaksınız demiyorum asla sadece benim tecrübe ettiklerim.

Son yaşadığım problem şu kendisine wp üzerinden yazdım tek çizgi olarak kaldı, mail üzerinden iletişim kurmak istedim ona da dönüş olmadı, bu kez de uygulama üzerindeki numarası ile iletişime geçmeye çalıştım tabiki de yine bir dönüş olmadı evet herkes ile görüşmek zorunda değil bu konu da asla sorun yok. Şimdi işin ayrıntı kısmına gelmek istiyorum. Neticede kendisi ile daha önce 3 kez görüşmem oldu en kısası 5 saat di birbirimizi biliyoruz bir nebze de tanıyoruz aramızda ki samimiyetten mi, yoksa keriz silkelemek mi istedi bilmiyorum ama bir miktar borç para istedi ve bende veremeyeceğimi söyledim bu yüzden de engellendiğimi düşünüyorum sizlerle de yaşadığım bu şeyi paylaşmak istedim. Hep olumlu şeyler paylaşmak zorunda olduğumuzu düşünmüyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: canist ve Mert-can
Durum
Sosyal Coin
282,746
Bu yazıyı paylaşıp, paylaşmamak arasında çok kaldım lakin benim yaşadığım problemi sizlerle paylaşıp bilgilendirmek istedim. Bir çoğumuzun dikkatini ilgisini çektiğini düşünüyorum.

Kendisi ile tanışmamız x uygulamasından oldu daha önce 3 kez görüşme yaptık, evet kendisi genç yüzü fiziği güzel, görüşmelerim de yaşadığım şeyler şu şekilde telefonu düzenli olarak çalıyor, dinlenme sıralarında mesajlaşmaları devam ediyor.Uzun saatli görüşmelerde uyuma isteği gele biliyor tabiki her saatin her dakika birşeyler yapmak gerekmiyor ama 5 saatlik görüşmenin 1-1.30 saatini de uyuklama ile geçirmesi hoş değil,

Sizler bunlar ile karşılaşacaksınız demiyorum asla sadece benim tecrübe ettiklerim.

Son yaşadığım problem şu kendisine wp üzerinden yazdım tek çizgi olarak kaldı, mail üzerinden iletişim kurmak istedim ona da dönüş olmadı, bu kez de uygulama üzerindeki numarası ile iletişime geçmeye çalıştım tabiki de yine bir dönüş olmadı evet herkes ile görüşmek zorunda değil bu konu da asla sorun yok. Şimdi işin ayrıntı kısmına gelmek istiyorum. Neticede kendisi ile daha önce 3 kez görüşmem oldu en kısası 5 saat di birbirimizi biliyoruz bir nebze de tanıyoruz aramızda ki samimiyetten mi, yoksa keriz silkelemek mi istedi bilmiyorum ama bir miktar borç para istedi ve bende veremeyeceğimi söyledim bu yüzden de engellendiğimi düşünüyorum sizlerle de yaşadığım bu şeyi paylaşmak istedim. Hep olumlu şeyler paylaşmak zorunda olduğumuzu düşünmüyorum.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547

Borç alıp vermek vs kimseyi ilgilendirmez. Bakın siz niye burayı partnerlerin mahkemesi gibi düşünüyorsunuz. bilmem kaç kere görüştüm diyorsun 2 mesajın var !

Görüşmeye gitmişsin uyumuş kalmış niye tekrar görüşmek istiyorsun ? Yani bu kadar olumsuzluk varken size göre kalitesiz hizmet verirken daha sonrasında neden hala görüşmek istediğinizi söyleyip borç istediğini sizin de vermediğinizi ki bu kimseyi ilgilendirmez, biz ne diyoruz, kaliteli güvenilir saygılı, bunları bulamıyorsanız görüşmeyin diyoruz ama bilmiyorum bana pek gerçekçi gelmiyor, bana bunları yaşatan ki benden borç isteyecek kadar samimi ise zaten arada bu konuların konuşulmasına sebep olacak bir yabancılık yok gayette samimi olmuşsunuz. Yani arkadaş edinip istediğiniz şekilde görüşmeyince yada sizden para alamayınca gelip foruma konu açmak hakkınız öyle mi ?

Peki sorarlar o zaman adama olumlu referansların nerede ?

Bu bana göre açık aleni karala, muhtemelen bence şöyle oldu, sen görüşme istedin, samimiyeti soktun araya, ilk defa olmadı bence bu borç harç işi, aldınız verdiniz öncesinde ama bu sefer senin farklı bir beklentin oldu karşılığını alamayınca gelip buraya zor duruma düşmesini istedin. Zira bunu istememiş olsaydın kazanması için de gelip foruma olumlu referans yazardın. Neyse, iyiyse allahtan kötüyse kuldan düşüncesinden çıkın. Kendinizde de kabahat arayın. Partnerde hata vardır ama bu hatalar tek taraflı yapılmaz, gidin sevişin çıkın gidin nedir ya bu borç harç işine girmek ?

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Arda1
Durum
Sosyal Coin
873
Borç alıp vermek vs kimseyi ilgilendirmez. Bakın siz niye burayı partnerlerin mahkemesi gibi düşünüyorsunuz. bilmem kaç kere görüştüm diyorsun 2 mesajın var !

Görüşmeye gitmişsin uyumuş kalmış niye tekrar görüşmek istiyorsun ? Yani bu kadar olumsuzluk varken size göre kalitesiz hizmet verirken daha sonrasında neden hala görüşmek istediğinizi söyleyip borç istediğini sizin de vermediğinizi ki bu kimseyi ilgilendirmez, biz ne diyoruz, kaliteli güvenilir saygılı, bunları bulamıyorsanız görüşmeyin diyoruz ama bilmiyorum bana pek gerçekçi gelmiyor, bana bunları yaşatan ki benden borç isteyecek kadar samimi ise zaten arada bu konuların konuşulmasına sebep olacak bir yabancılık yok gayette samimi olmuşsunuz. Yani arkadaş edinip istediğiniz şekilde görüşmeyince yada sizden para alamayınca gelip foruma konu açmak hakkınız öyle mi ?

Peki sorarlar o zaman adama olumlu referansların nerede ?

Bu bana göre açık aleni karala, muhtemelen bence şöyle oldu, sen görüşme istedin, samimiyeti soktun araya, ilk defa olmadı bence bu borç harç işi, aldınız verdiniz öncesinde ama bu sefer senin farklı bir beklentin oldu karşılığını alamayınca gelip buraya zor duruma düşmesini istedin. Zira bunu istememiş olsaydın kazanması için de gelip foruma olumlu referans yazardın. Neyse, iyiyse allahtan kötüyse kuldan düşüncesinden çıkın. Kendinizde de kabahat arayın. Partnerde hata vardır ama bu hatalar tek taraflı yapılmaz, gidin sevişin çıkın gidin nedir ya bu borç harç işine girmek ?
Yazışmalarım falan duruyor kanıt olarak sayar mısınız bilemem madem böyle birşey yaşadın diyorsun neden bir daha görüştün bu sefer böyle oldu ikincisinde böyle olmaz diye düşündüm ama yine aynısı oldu farklı bir beklentim ne ola bilir bu saçma bir düşünce kendim de neden hata arayacağım ki referans vermedim daha öncesinde çünkü buraya kayıtlı değildi haliyle yeni gördüm ve yazdim.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: canist
Durum
Sosyal Coin
873
Olumsuz görüş butonunu kaldırın isterseniz böyle kendinizce yargılayıp karar verecekseniz boşuna yer kaplamasın orada.

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
farklı bir beklentim ne ola bilir bu saçma bir düşünce
Saçma olan sensin arkadaşım kaç yaşındasın bilmiyorum ama, aynı şeyi yapıp farklı sonuçlar beklemek aptallıktır demiş birisi :)
Belgi ile İQ su hatta bazı icatları ile dünyanın seyrini değiştiren bir adam ama sanırım senin aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek gibi bir alışkanlığın var. Köfteciye gittin köfteden B*K çıktı yemediniz sonra aynı yere gidip tekrar bu sefer B*K suz köfte gelir diye bekliyoruz :) Bence SAÇMA olan düşünce sizin bir öncekinde mağdur edilmeniz ve sonrasında bunun tekrar başınıza gelebilme olasılığı ile bile isteye gitmeniz bana biraz SAÇMA BİR DÜŞÜNCE gibi geldi :) Farklı beklentiniz;

Bedava görüşme
Süre dışına çıkma
Özel muamele
Aşk Meşk işleri
TAKINTI
Onun ne olduğunu sen söyleceksin bizde bileceğiz. Burada bu anlattığının yarısını yaşatanı forumdan atıyoruz, sen üstüne gitmişsin bi kendini sorgula bence :)

kendim de neden hata arayacağım ki referans vermedim daha öncesinde
Forum dışı var :) Mağdur olsaydın gelip foruma yazardın aman uzak durun diye :) Niye yazmadın da şimdi gelip yazıyorsun ?

İyisi allahtan kötüsü kuldan.

Bi bitmediniz ya valla.

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Olumsuz görüş butonunu kaldırın isterseniz böyle kendinizce yargılayıp karar verecekseniz boşuna yer kaplamasın orada.
Ben seni yargılamadım :) Sen bizi aptal sanıyorsun Aptal yerine koyuyorsun. Buradaki kişilerin çoğu zaten senin ve türünün ciğerini biliyor :)

Kibarca sana akıl verdik sayılır, sende de hata var diye ama
saçma düşünceler
ve kendinde görmediğin hata ile zaten buraya uygun bir üye değilsin. Biz burada toplanıp birilerini yargılamıyoruz. Yeterli medeniyet seviyesine ulaşmış insanların bilgi paylaşımı yapmasını sağlıyoruz ama kusursuz ve hatasız kişiler bize fazla.

O yüzden yolun bahtın açık olsun :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Solitaryman
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye