Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elena hanımla daha önce 2 kez görüşmüştüm 3. Görüşmemi gerçekleştirdim çok tatlı bir hanım efendi hoş sohbet biri tertemiz evi var ulaşım çok kolay herşey için kendisine çok teşekkür ederim görüşmelere Elena hanımla devam.......
Elena hanımla daha önce 2 kez görüşmüştüm 3. Görüşmemi gerçekleştirdim çok tatlı bir hanım efendi hoş sohbet biri tertemiz evi var ulaşım çok kolay herşey için kendisine çok teşekkür ederim görüşmelere Elena hanımla devam.......
Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.
Hep tereddutte olduğum birisi kendisi
Güncel doğru düzgün fotoğrafı yok
fotoları ajans fotosu tarzı
Kendisinin çekip paylaştığı güncel foto göremedim profilinde
Bir de yaşı benim için soru işareti