Kullanıcı adı: Milana06
İsim (Name): MİLANA 06
Yaş (Age) : 25
Şehir (City) : 06 Ankara
Semt (District) : Çankaya
Boy (length): 172
Kilo (Weight): 48
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 90
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 65
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 80
Göz Rengi (Eye Color) : Kahve
Saç Rengi (Hair Color): Sarışın
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu almıyorum. Sormayınız (I don't take instant appointments. do not ask), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Rusça (Russian)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), CIM (Ağza Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Kucakdansı (Lap Dance), Ayak fetişi (foot fetish), 69 (69 sex pozisyonu)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): O-Level (Oral sex), CIM (Ağza Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Kucakdansı (Lap Dance), Ayak fetişi (foot fetish), 69 (69 sex pozisyonu), Group Sex
Yasaklarım (my bans): Anal Rimming (Anüs Yalama)
İletişim (Contact) : +996706914167
1 saat 4000
2 saat 6000
3 saat 7500
Gecelik 4 5 saat 10000
Referanslarım (My references): SABİNA
Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
İsim (Name): MİLANA 06
Yaş (Age) : 25
Şehir (City) : 06 Ankara
Semt (District) : Çankaya
Boy (length): 172
Kilo (Weight): 48
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 90
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 65
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 80
Göz Rengi (Eye Color) : Kahve
Saç Rengi (Hair Color): Sarışın
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu almıyorum. Sormayınız (I don't take instant appointments. do not ask), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Rusça (Russian)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), CIM (Ağza Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Kucakdansı (Lap Dance), Ayak fetişi (foot fetish), 69 (69 sex pozisyonu)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): O-Level (Oral sex), CIM (Ağza Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Kucakdansı (Lap Dance), Ayak fetişi (foot fetish), 69 (69 sex pozisyonu), Group Sex
Yasaklarım (my bans): Anal Rimming (Anüs Yalama)
İletişim (Contact) : +996706914167
Hakkımda (About Me): Merhaba beyler. Ben Milana 06 25 yaşında. Eğlenceli eğitimli kültürlü hoş sohbetili bi kizim. Görüşmeleri Otel ve rezidanslarda garçekleştirmekteyim. Sağlık hijyen benim için çok önemli. O yüzden temizliğe özen göstermenizi rica ediyorum. Kondom şartıyla çalışıyorum. Daha detaylı bilgi için vatsaptan iletişime geçebilirsiniz!!!!!!1 saat 4000
2 saat 6000
3 saat 7500
Gecelik 4 5 saat 10000
Referanslarım (My references): SABİNA
Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
Ekli dosyalar
-
IMG-20240427-WA0015.jpg73.1 KB · Görüntüleme: 534
-
IMG-20240427-WA0016.jpg175.3 KB · Görüntüleme: 517
-