Kullanıcı adı: Melek
İsim (Name): Melek
Yaş (Age) : 18
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Sarıyer
Boy (length): 165
Kilo (Weight): 50
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 90
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 64
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 90
Göz Rengi (Eye Color) : Kahve
Saç Rengi (Hair Color): Kahve
Ten Rengi (Skin Color): Buğday
Vücut Tipi (Body Type) : Minyon (petite)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.), 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 4 day in advance.), 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 5 day in advance.), 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 6 day in advance.), 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 7 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall görüşme yapmıyorum (I'm not making an outcall call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Rusça (Russian)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), DFK (Deep french kissing), Hard Sex, Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), 69 (69 sex pozisyonu), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): COB (Vücuda Boşalma)
Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), A-Level (Anal sex)
İletişim (Contact) : 05010136575
Kazakistanlıyım
Sevişmeyi seven
Kız arkadaş deneyim istiyorsanız doğru insanı buldunuz
Şartlarım :
Temizlik ve bakımınıza, ağız hijyeninize özen gösterin
Görüşme planları haricinde gereksiz yazışmayı sevmiyorum
WhatsApp’s düzgün bir şekilde yazdıysanız ve dönüş yapmamış olsam demekki müsait değildim ve geç gördüğüm için dönüş yapmamışımdır , tekrardan yazabilirsiniz 😊
Üçreti görüşme başında alıyorum !
Sadece nakit !
ücretlerim ;
1 saat -1 seans -3200tl
2 saat -2 seans -5500 tl
3 saat -3 seans 7000 tl
4 saat - 4 seans 8500tl
Gecelik 7 saat -12.000tl
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
İsim (Name): Melek
Yaş (Age) : 18
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Sarıyer
Boy (length): 165
Kilo (Weight): 50
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 90
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 64
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 90
Göz Rengi (Eye Color) : Kahve
Saç Rengi (Hair Color): Kahve
Ten Rengi (Skin Color): Buğday
Vücut Tipi (Body Type) : Minyon (petite)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.), 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 4 day in advance.), 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 5 day in advance.), 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 6 day in advance.), 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 7 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall görüşme yapmıyorum (I'm not making an outcall call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Rusça (Russian)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), DFK (Deep french kissing), Hard Sex, Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), 69 (69 sex pozisyonu), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): COB (Vücuda Boşalma)
Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), A-Level (Anal sex)
İletişim (Contact) : 05010136575
Hakkımda (About Me): Hakkımda (About Me): Merhaba Ben Melek 18 yaşındayımKazakistanlıyım
Sevişmeyi seven
Kız arkadaş deneyim istiyorsanız doğru insanı buldunuz
Şartlarım :
Temizlik ve bakımınıza, ağız hijyeninize özen gösterin
Görüşme planları haricinde gereksiz yazışmayı sevmiyorum
WhatsApp’s düzgün bir şekilde yazdıysanız ve dönüş yapmamış olsam demekki müsait değildim ve geç gördüğüm için dönüş yapmamışımdır , tekrardan yazabilirsiniz 😊
Üçreti görüşme başında alıyorum !
Sadece nakit !
ücretlerim ;
1 saat -1 seans -3200tl
2 saat -2 seans -5500 tl
3 saat -3 seans 7000 tl
4 saat - 4 seans 8500tl
Gecelik 7 saat -12.000tl
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
Ekli dosyalar