- İstatistikte sabit
İsim: Mana
Semt: Beşiktaş Etiler
Boy: 174
Kilo: 56
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Kahverengi
Ten Rengi: Esmer
Vücut Tipi: Fit
Randevulaşma Yöntemi: Anlık olarak randevu almıyorum. Sormayınız, 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz.
Görüşme Yeri Tercihim: Referanssız görüşme almıyorum, 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum, İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum, Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum, İncall - Outcall Görüşmeler yapıyorum
Şehir Dışı Program: Evet Yapıyorum
Sigara Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz.
Alkol Kullanımı: Kullanmıyorum, yanımda kullanılmasına müsaade etmiyorum.
Yabancı Dil: Diğer - Açıklamada belirtiniz.
Standart Servislerim: O-Level (Kondomsuz Oral sex), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Ayak fetişi, 69 (69 sex pozisyonu
Extra Ücretli Servislerim: Grup Seks, Sex oyuncakları
Yasaklarım: A-Level (Anal sex), Kondomsuz Sex, CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Kucakdansı, Hard Sex, Sınırsız (Seans sınırı yok), Erotic massage, Dominasyon - Sahibelik, Öpüşme.
Kondomsuz asla birlikte olmuyorum, cim cif yapmıyorum, anal sex yapmıyorum.
İletişim: WhatsApp dan mesaj ile iletişim kurarsanız
Hakkımda:
Merhaba ben Etiler Mana aranıza yeni katıldım.
1.74 boyunda 55 kilo esmer 31 yaşındayım uzun boylu bir bayanım. Hijyen en dikkat ettigim detay… Görüşmelerimi 5 Yıldız lı otellerde ve referans dahilinde kendi evimde yapıyorum.
Görüşme ücretlerim
1 saat 5500
2 saat 8500
En az 2 referans yazınız olması dahilinde evde görüşme yapıyorum 🎭 görüşmek üzere beyfendiler😈
Numaram : +90 531 706 38 32
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
REFERANSLARIM:
Diğer fotoğraflarım;
Semt: Beşiktaş Etiler
Boy: 174
Kilo: 56
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Kahverengi
Ten Rengi: Esmer
Vücut Tipi: Fit
Randevulaşma Yöntemi: Anlık olarak randevu almıyorum. Sormayınız, 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz.
Görüşme Yeri Tercihim: Referanssız görüşme almıyorum, 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum, İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum, Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum, İncall - Outcall Görüşmeler yapıyorum
Şehir Dışı Program: Evet Yapıyorum
Sigara Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz.
Alkol Kullanımı: Kullanmıyorum, yanımda kullanılmasına müsaade etmiyorum.
Yabancı Dil: Diğer - Açıklamada belirtiniz.
Standart Servislerim: O-Level (Kondomsuz Oral sex), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Ayak fetişi, 69 (69 sex pozisyonu
Extra Ücretli Servislerim: Grup Seks, Sex oyuncakları
Yasaklarım: A-Level (Anal sex), Kondomsuz Sex, CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Kucakdansı, Hard Sex, Sınırsız (Seans sınırı yok), Erotic massage, Dominasyon - Sahibelik, Öpüşme.
Kondomsuz asla birlikte olmuyorum, cim cif yapmıyorum, anal sex yapmıyorum.
İletişim: WhatsApp dan mesaj ile iletişim kurarsanız
Hakkımda:
Merhaba ben Etiler Mana aranıza yeni katıldım.
1.74 boyunda 55 kilo esmer 31 yaşındayım uzun boylu bir bayanım. Hijyen en dikkat ettigim detay… Görüşmelerimi 5 Yıldız lı otellerde ve referans dahilinde kendi evimde yapıyorum.
Görüşme ücretlerim
1 saat 5500
2 saat 8500
En az 2 referans yazınız olması dahilinde evde görüşme yapıyorum 🎭 görüşmek üzere beyfendiler😈
Numaram : +90 531 706 38 32
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
REFERANSLARIM:
Diğer fotoğraflarım;
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: