Kullanıcı adı:
İsim (Name): Madambianca06
Yaş (Age) : 27
Şehir (City) : 06 Ankara
Semt (District) : Tunali
Boy (length): 160
Kilo (Weight): 59
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 80
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 68
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 96
Göz Rengi (Eye Color) : Acik ela
Saç Rengi (Hair Color): Kumral
Ten Rengi (Skin Color): Acik bugday
Vücut Tipi (Body Type) : Normal (Normal)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Striptease, Kucakdansı (Lap Dance), Hard Sex, Soft Sex, 69 (69 sex pozisyonu), Erotic massage, Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Yutma (Swallowing9, DFK (Deep french kissing), GFE (Kız arkadaş deneyimi), Ayak fetişi (foot fetish), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon - Sahibelik
Yasaklarım (my bans): Anal Rimming (Anüs Yalama)
İletişim (Contact) : 501 082 52 36
Hakkımda (About Me):
Renkli fantazilerle dolu bir serüven.. Bisex, çılgın, Aslan kadını, hafif balıketli, biraz da işveli cilveli..
Merhaba, ismim Bianca 💞
Ankara'da yaşıyorum.
Taleplerime geciyorum;
"En az" 2 saat program yapıyorum 8.000 tl +taksi.
3 saat 12.000 tl + taksi.
4 saat 16.000 tl + taksi.
5 saat 19.000 tl + taksi.
6 saat 22.000 tl + taksi.
Yerim yok!
Eve veya 4/5 yıldızlı otellere geliyorum.
Evinize on odeme kaydi ile misafir oluyorum. Otel gorusmelerimde boyle bir talebim yoktur.
Seyehat engelim yok. Şehirdışı programlarimda en az 1 gece refakat ediyorum ve 1 gece icin ×2 gecelik ücret talep ediyorum.
A-Level extra ucretle. Gecelik gorusmelerimde extra ücret talep etmiyorum.
Condom benim ve sizin sağlığınız için şart!!!
Hijyen konusunda hassas biriyim. Sizin de aynı şekilde hassas olduğunuza inanıyorum 🙏
Ciddi ve ne istediğini bilen kişiler whatsapp üzerinden iletişime geçebilirler.
Iyi insanlarla karşılaşmak dilegi ile🤗
Referanslarım (My references):
Ekli dosyayı görüntüle 19491
Fotoğraflarım (My Photos):
Ekli dosyayı görüntüle 19492
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos): (SORUYA CEVAP VERMEDI)