Kullanıcı adı:
İsim (Name): Linda
Yaş (Age) : 32
Şehir (City) : 35 İzmir
Semt (District) : Karşıyaka
Boy (length): 170
Kilo (Weight): 59
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 62
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 94
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Sari
Ten Rengi (Skin Color): Kumral
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I do not use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), Kucakdansı (Lap Dance), Soft Sex, Ayak fetişi (foot fetish), 69 (69 sex pozisyonu), Sex oyuncakları (Sex Toys), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Group Sex, Dominasyon - Sahibelik
Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), A-Level (Anal sex)
İletişim (Contact) : 0 505 958 20 50
Hakkımda (About Me): 29 yaşında izmir doğumluyum, 1.70 boyunda 59 kilo sarışın gayet bakımlı ve güler yüzlü spor yapmayi seven son derece kendine güvenen vip partnerim..
Sıcak kanlı sohbet etmeyi seven bir yapım var görüşmelerimi sevgili tadında gerçekleştiriyorum.
Sadece 4 yada 5 yıldızlı otellerde görüşmekteyim...
Yüz güzelliğime fazlasıyla güveniyorum...
Hijyen ve temizliğe son derece önem veriyorum ve aynı özeni sizinde göstermenizi bekliyorum.
Yanımda gelirken fantazi kostüm getiriyorum görselliğe fazlasıyla önem veriyorum.
Anal,cimcif yapmıyorum.
Condomsuz ilişkiye girmiyorum ( ikimizin sağlığı içinde şart) .
Şehir dışı görüşmeler yapıyorum.Şehir dışı görüşmeler için whatsaptan iletişime geçin.
İletişim sadece WhatsApp üzerinden yapıyorum.kendinizi tanıtan ve yapmak istediğiniz program hakkında bilgi içeren bir mesajla iletişime geçebilirsiniz.
Görüşme ücretlerim :
⏳ 1 saat görüşme: 3000 TL
⏳ 2 saat görüşme: 6000 TL
⏳ 3 saat görüşme: 8000 TL
⏳ 4 saat görüşme: 10000 TL
⏳ 5 saat görüşme: 11000 TL
⏳ 6 saat görüşme: 12000 TL
⏳ 7 saat görüşme:13000 TL
⏳8 saat görüşme:15000TL (gecelik)
*** İzmir içi taksi ücreti 500 TL aliyorum
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos): (SORUYA CEVAP VERMEDI)
İsim (Name): Linda
Yaş (Age) : 32
Şehir (City) : 35 İzmir
Semt (District) : Karşıyaka
Boy (length): 170
Kilo (Weight): 59
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 62
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 94
Göz Rengi (Eye Color) : Kahverengi
Saç Rengi (Hair Color): Sari
Ten Rengi (Skin Color): Kumral
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I do not use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), Kucakdansı (Lap Dance), Soft Sex, Ayak fetişi (foot fetish), 69 (69 sex pozisyonu), Sex oyuncakları (Sex Toys), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Group Sex, Dominasyon - Sahibelik
Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), A-Level (Anal sex)
İletişim (Contact) : 0 505 958 20 50
Hakkımda (About Me): 29 yaşında izmir doğumluyum, 1.70 boyunda 59 kilo sarışın gayet bakımlı ve güler yüzlü spor yapmayi seven son derece kendine güvenen vip partnerim..
Sıcak kanlı sohbet etmeyi seven bir yapım var görüşmelerimi sevgili tadında gerçekleştiriyorum.
Sadece 4 yada 5 yıldızlı otellerde görüşmekteyim...
Yüz güzelliğime fazlasıyla güveniyorum...
Hijyen ve temizliğe son derece önem veriyorum ve aynı özeni sizinde göstermenizi bekliyorum.
Yanımda gelirken fantazi kostüm getiriyorum görselliğe fazlasıyla önem veriyorum.
Anal,cimcif yapmıyorum.
Condomsuz ilişkiye girmiyorum ( ikimizin sağlığı içinde şart) .
Şehir dışı görüşmeler yapıyorum.Şehir dışı görüşmeler için whatsaptan iletişime geçin.
İletişim sadece WhatsApp üzerinden yapıyorum.kendinizi tanıtan ve yapmak istediğiniz program hakkında bilgi içeren bir mesajla iletişime geçebilirsiniz.
Görüşme ücretlerim :
⏳ 1 saat görüşme: 3000 TL
⏳ 2 saat görüşme: 6000 TL
⏳ 3 saat görüşme: 8000 TL
⏳ 4 saat görüşme: 10000 TL
⏳ 5 saat görüşme: 11000 TL
⏳ 6 saat görüşme: 12000 TL
⏳ 7 saat görüşme:13000 TL
⏳8 saat görüşme:15000TL (gecelik)
*** İzmir içi taksi ücreti 500 TL aliyorum
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos): (SORUYA CEVAP VERMEDI)
Ekli dosyalar
-
IMG-20231017-WA0001.jpg64.4 KB · Görüntüleme: 2,103
-
IMG-20231016-WA0023.jpg93.4 KB · Görüntüleme: 1,696
-
IMG-20231016-WA0021.jpg88.9 KB · Görüntüleme: 1,642
-
IMG-20231016-WA0020.jpg38.5 KB · Görüntüleme: 1,607
-
IMG-20231016-WA0019.jpg25.6 KB · Görüntüleme: 1,680
-