Kullanıcı adı: Lilya
İsim (Name): Lilya
Yaş (Age) : 31
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Bahçelievler
Boy (length): 171
Kilo (Weight): 54
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 60
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 95
Göz Rengi (Eye Color) : Ela
Saç Rengi (Hair Color): Badem
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Sportif (Sport)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz eşlik etmem. (I do not use it, you can use it with me, I do not accompany it.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Rusça (Russian)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), COB (Vücuda Boşalma), Soft Sex, 69 (69 sex pozisyonu)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Extra Servisim Yok (I Don't Have Extra Service)
Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), Yutma (Swallowing9, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Hard Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Ayak fetişi (foot fetish), A-Level (Anal sex), Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon - Sahibelik, Öpüşme (kissing)
İletişim (Contact) : Geçiçi olarak forum özel mesaj sistemi ile daha sonra numaramı ekleyeceğim.
Hakkımda (About Me): Adım Lilya 31 yaşındayım . 1.71 boyunda 54 kiloyum.
Görüşmeyi sadece Bahçelievlerde kendi evimde yapa biliyorum .
Temizliğe önem veriyorum ağız ve dişlere ve genital bölge konusunda ayrıca hassasım kıl ve koku olursa oral yapmıyorum siğil varsa görüşmeyi sonlandırır ücretimi de alırım.
❌ 25 yaş altı ve 48 yaş üstü kimseyle görüşmiyorum
PROGRAM ÜCRETLERİM
HER GÜN SAAT öylen 13:00 - akşam 12:00 arasında görüşme yapıyorum
Sosyal Forum referanslı üyelerden ön ödeme almıyorum, suistimali halinde engelliyorum.
~ 2 saat 6000TL (2 seans)
~ 3 saat 8000 TL (3 seans)
~ 5 saat 14. 000 TL ( seans sınırı yoktur )
Ücreti önden ve nakit olarak almaktayım 😊
⭕️ ÖNEMLİ NOTLAR:
❌ Selam, nasılsın , günaydın vb. sohbet amaçlı yazılan kendinizden ve program talebinizden bahsetmediğiniz mesajlara dönüş sağlamıyorum.
❌ fotoğrafların tamamı bana ait ve extra fotoğraf video istemeyiniz .
❌ anal ilişkiyl kesinlikle teklif etmeyiniz
❌ Grup görüşmelere katılmıyorum
❌ Görüşmelerimiz dışında sizin arkadaşınız, yada sevgiliniz değilim. Tıpkı sizler gibi benim de buradan ayrı özel hayatım ve işim var. Özelinize saygı duyduğum gibi benimde özelime saygı bekliyorum. Dışarıda kahve içmek, yemek yemek, sohbet etmek gibi mesajlara cevap vermiyorum ☺️
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
İsim (Name): Lilya
Yaş (Age) : 31
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Bahçelievler
Boy (length): 171
Kilo (Weight): 54
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 60
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 95
Göz Rengi (Eye Color) : Ela
Saç Rengi (Hair Color): Badem
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Sportif (Sport)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz eşlik etmem. (I do not use it, you can use it with me, I do not accompany it.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Rusça (Russian)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), COB (Vücuda Boşalma), Soft Sex, 69 (69 sex pozisyonu)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Extra Servisim Yok (I Don't Have Extra Service)
Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), Yutma (Swallowing9, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Hard Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Ayak fetişi (foot fetish), A-Level (Anal sex), Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys), Dominasyon - Sahibelik, Öpüşme (kissing)
İletişim (Contact) : Geçiçi olarak forum özel mesaj sistemi ile daha sonra numaramı ekleyeceğim.
Hakkımda (About Me): Adım Lilya 31 yaşındayım . 1.71 boyunda 54 kiloyum.
Görüşmeyi sadece Bahçelievlerde kendi evimde yapa biliyorum .
Temizliğe önem veriyorum ağız ve dişlere ve genital bölge konusunda ayrıca hassasım kıl ve koku olursa oral yapmıyorum siğil varsa görüşmeyi sonlandırır ücretimi de alırım.
❌ 25 yaş altı ve 48 yaş üstü kimseyle görüşmiyorum
PROGRAM ÜCRETLERİM
- 1 saatlik görüşmem yoktur ❌
- Tüm Gecelik görüşmem yoktur ❌
HER GÜN SAAT öylen 13:00 - akşam 12:00 arasında görüşme yapıyorum
Sosyal Forum referanslı üyelerden ön ödeme almıyorum, suistimali halinde engelliyorum.
~ 2 saat 6000TL (2 seans)
~ 3 saat 8000 TL (3 seans)
~ 5 saat 14. 000 TL ( seans sınırı yoktur )
Ücreti önden ve nakit olarak almaktayım 😊
⭕️ ÖNEMLİ NOTLAR:
❌ Selam, nasılsın , günaydın vb. sohbet amaçlı yazılan kendinizden ve program talebinizden bahsetmediğiniz mesajlara dönüş sağlamıyorum.
❌ fotoğrafların tamamı bana ait ve extra fotoğraf video istemeyiniz .
❌ anal ilişkiyl kesinlikle teklif etmeyiniz
❌ Grup görüşmelere katılmıyorum
❌ Görüşmelerimiz dışında sizin arkadaşınız, yada sevgiliniz değilim. Tıpkı sizler gibi benim de buradan ayrı özel hayatım ve işim var. Özelinize saygı duyduğum gibi benimde özelime saygı bekliyorum. Dışarıda kahve içmek, yemek yemek, sohbet etmek gibi mesajlara cevap vermiyorum ☺️
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos): Dosya eki
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
Ekli dosyalar
-
ADF86FFF-767F-4CBB-A506-5B198624D710.jpeg95.4 KB · Görüntüleme: 0
-
94A2F37E-04A7-45D6-B050-9FB4266563AD.jpeg137.4 KB · Görüntüleme: 0
-
EE283884-BD97-4760-9110-173A1F94EBC4.jpeg77.7 KB · Görüntüleme: 0
-
23B50199-292C-42FC-8EDE-040C4992652F.jpeg77.9 KB · Görüntüleme: 0