İzmir Tavsiye ve Öneriler

Durum
Sosyal Coin
126
Ben yeni kayıt olan ve çok deneyim yaşamış biri olarak tavsiyelerimi paylaşmak istiyorum. Hijyen en öncelikli kriterimdir. Düşük ücret isteyen, kondom isteğe bağlı diyen kişilerle asla görüşmediğimi de belirtmek isterim. Bu başlık altında ayrıntıya çok girmeden görüştüklerim içinde tavsiye edeceklerim öncelik sırası ile;
1-Venüs 2-Venüs 3-Venüs (yabancı siteden- ve görüşmek inanılmaz zor)
4- Cansel Ulusoy 5- Kayla 6-Ahsen Soydan 7-Ela Taş 8- Hande
Tavsiye etmeyeceklerim ( Herkesin fikirlerine saygılıyım, benim kişisel düşüncem olduğunu tekrar hatırlatmak isterim, öncelik sırası yoktur.)
1-Doğa Doğanay 2- Gizem Öztürk 3-Derin Ulu 4-Badem Şekerim

Bilgim olmayan ve merak ettiklerim : 1- Serap Altıntaş 2- İdil Kara 3- Ece Yılmaz 4- Eda Dal 5-Sahra 6-Asel Kurtoğlu
Daha önce venüsle benim de görüşmem olmuştu.gerçekten fevkalade bir kız.daha sonra ulşamak istediğimde numaranın kullanılmadığı uyarısı aldım diye hatırlıyorum.güncel durumda görüşme yapıyor mu?biliyor musunuz?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,279
Daha önce venüsle benim de görüşmem olmuştu.gerçekten fevkalade bir kız.daha sonra ulşamak istediğimde numaranın kullanılmadığı uyarısı aldım diye hatırlıyorum.güncel durumda görüşme yapıyor mu?biliyor musunuz?
newsli siteden ulaşabilirsin kendisine görüşme yapıyor

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,644
Canan arzu görüşmelere devam ediyor mu acaba, yakın zamanda görüşen var mı kendisiyle, mesaj attım bir kaç kez ancak mavi tikte kaldı

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,644
CananArzu devam ama son referans yazıları olumsuz gelmişti.
Ama onun gibi çarşaf kaçırarak oral yapanı da yok yani 😁
Devam derken siz görüştünüz mü yoksa başka görüşen birilerinden mi duyum aldınız, bana en son yeni cep numarasıyla ilgili bilgi mesajı atmıştı Canan hanım

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,733
Devam derken siz görüştünüz mü yoksa başka görüşen birilerinden mi duyum aldınız, bana en son yeni cep numarasıyla ilgili bilgi mesajı atmıştı Canan hanım
Uzun zamandır görüşme yapmadım kendisiyle.
Yeni telefonu ile ilgili bildirim bana da geldi ve durum güncellemelerini de aktif kullanıyor, yani devam ettiği izlenimi oluşturdu bende.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,644
Uzun zamandır görüşme yapmadım kendisiyle.
Yeni telefonu ile ilgili bildirim bana da geldi ve durum güncellemelerini de aktif kullanıyor, yani devam ettiği izlenimi oluşturdu bende.
Mesajları mavi tikte bırakması tuhaf geldi bana ve açıkçası ayıp karşıladım biraz bu durumu, çünkü tek mesaj değil bir kaç kez yazmıştım belki ilk seferde işi vardır diye

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye