Olumlu Görüşme izmir guzeli

Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
1,395
Herkese merhaba

Bayram öncesi İzmir seyahatımde daha öncede görüştügüm @Cansel Ulusoy hnm ile tekrar görüşme ayarladim. Cansel hnmla görüşmeye için buluştuğüm anladim ki 3 saat cok az bir zamanmış onunla tüm gece kalmak gerekiyormuş. En yakin surede tekrar gorusmek isterim . Her şey onjnla ileyken cok keyifliydi. Gitmeyi düşünen herkese düşünmemelerini hemen randevu olusturmalarini tavsiye ederim.

Her şey icin tesekkur ederim Canselcgm

Durum
Sosyal Coin
282,746
Herkese merhaba

Bayram öncesi İzmir seyahatımde daha öncede görüştügüm @Cansel Ulusoy hnm ile tekrar görüşme ayarladim. Cansel hnmla görüşmeye için buluştuğüm anladim ki 3 saat cok az bir zamanmış onunla tüm gece kalmak gerekiyormuş. En yakin surede tekrar gorusmek isterim . Her şey onjnla ileyken cok keyifliydi. Gitmeyi düşünen herkese düşünmemelerini hemen randevu olusturmalarini tavsiye ederim.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
42,982
Herkese merhaba

Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
1,395
Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.
@canselulusoy
@seaman2081

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Herkese merhaba

Canım benim seninleyden de çok güzel olsun tatlım birdakini gecelik yaparız 😉😉🤗🤗bayram öncesi bayram şekeri olmuş anlaşılan sana dünya tatlısı güzel yorumun beni çok mutlu etti 💋💋💋 çok teşekkür ediyorum umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz 🥰🥰🥰 kendine çok iyi bak kocamannn öpüyorum seni 💋💋💋
Rica ederim bitanem ben teşekkür ederim 🥰🥰🥰🥰 @seaman2081 ❤️❤️❤️❤️❤️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: seaman2081
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye