İncall Görüşmelerim Hakkında Bilgilendirme

Durum
Sosyal Coin
4,118
Tanıtım Konusu Referansları
Merhabalar,

Öncelikle şöyle bir bilgi vereyim; incall minimum 4 saat demiştim fakat 2 saat görüşmek isteyen çok oluyor. Dolayısıyla bilgilerimi güncelledim, 2,3,4 kaç saat görüşmek isterseniz bu artık mümkün. Sitemden bilgi edinip, iletişim kurabilirsiniz.

Evime gelirken dikkat etmenizi rica edeceğim şeyler var; ben site tarzı bir yerde oturmuyorum, insanların birbirini tanıdığı bir yer. Maksimum dikkat ediyorum ve zaten çok az incall görüşme yapıyorum. Apartmana geldiğinizde kapıda "ben geldim", "no kaçtı" vs. şeyler lütfen yazmayın. Ben zaten adresi yazıyorum ve zile basıp direkt çıkmanızı söylüyorum. Ama buna rağmen bunlarla karşılaşabiliyorum. Böyle şeyler dikkat çeker; bu sadece benim apartmanımda değil, nerede bunu yaparsanız yapın dikkat çeker. Kendinizden emin bir şekilde size verilen adrese gidin, zile basın ve daireye çıkın.

Bunlar dışında referans konusu; Referans gösterenlerin referanslarını okuyorum. Görüşmeye gidilen ev, sokak, konum bu konuda çok fazla detay yazılıyor. Evin odaları, güneş alıp almadığı, sokağındaki ayrıntılar vs. Ben konumumu direkt olarak belirtmiyorum mesela burada, yaklaşık bir yer belirtiyorum(Beşiktaş diyorum). Emlakçı değiliz, ev alım/satım kiralama yapmıyoruz dolayısıyla bunlar lüzumsuz diye düşünüyorum. Başkalarını bilmiyorum ama bunlar benim için riskli. Evimle ve konumumla ilgili herhangi bir detayın yazılmaması tercihim.

Bunlara dikkat edilmesini rica edeceğim, çok sevgiler. 🤗

Son düzenleme:
Durum
Sosyal Coin
904
Evin güneş alması önemli bir bilgi, benim için çok kritik. 2 saatlik sürede domates yetiştireceğim

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Arya Tunaboylu
Durum
Sosyal Coin
6,557
@Arya Tunaboylu hanım merhabalar. Bilgilendirme için teşekkürler. Önümüzdeki haftalarda görüşmek amacıyla size yazacagım. Sevgiyle kalın 🥰

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye