İletişim aracı olarak telefon kullanımı

Durum
Sosyal Coin
1,289
Merhaba arkadaşlar, pembişlerle (yada daha kibar bir ifadeyle bayan üyelerle) iletişim kurmak için kişisel telefon numaranızı mı kullanıyorsunuz yoksa ayrı bir hat kullanmak daha mı güvenli olur. Bu konu hep kafamı kurcalayan bir durum. Daha önce olumsuz bir deneyim yaşamış biri olarak kişisel telefonu kullanmak ne kadar güvenilir. Forumdaki onaylı partnerler de sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum ama ayrı bir hat almaya gerek varmı. Bu konuda deneyim ve tavsiyeleriniz neler olur.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: HERDİF24

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Merhaba arkadaşlar, pembişlerle (yada daha kibar bir ifadeyle bayan üyelerle) iletişim kurmak için kişisel telefon numaranızı mı kullanıyorsunuz yoksa ayrı bir hat kullanmak daha mı güvenli olur. Bu konu hep kafamı kurcalayan bir durum. Daha önce olumsuz bir deneyim yaşamış biri olarak kişisel telefonu kullanmak ne kadar güvenilir. Forumdaki onaylı partnerler de sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum ama ayrı bir hat almaya gerek varmı. Bu konuda deneyim ve tavsiyeleriniz neler olur.
Çok sevdiğim bir atasözü var. Sen eşeğini sağlam kazığa bağla sonra allaha emanet et diye. Tamam forumda sorun yaşamazsınız deriz ama bilemeyiz neticede insanız şaşarız beşeriz hata olur ama biz bunun önlemini almalıyız. Arkadaşlar kimse kimsenin kişisel bilgisi ile işi yok ama bazı ezikler ve çaresizler isminizi cisminizi öğrenmeye çok meraklı ve bunlarla sizi tehdit edebilir, özel numaranızdan vakitli vakitsiz aranabilirsiniz o yüzden siz bildiğiniz en güvenli yöntemi uygulayın.
Evet 2. hat şart
2. Telefon Şart
2. mail şart :)
2 sosyal medya hesabı şart. Yani burada kendinize ait bir şey ile bulunmamanız gizliliğiniz ve özel hayatınız için ilk elden sizin almanız gereken yöntem, sonrası arkadaşlık, dostluk, etiklik, medeniyet, güven karşınızdaki kişinin kendini göstermesini sağlar zaten.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: anlikreaksiyon ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
56,692
tamamen kendi kişisel numaram 2 inci bir telefon hattına hat a gerek duymuyorum

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,733
İlk zamparalık zamanlarımda yeni hat ve 2. Telefon almıştım. Telefon numarası yeni olduğu için pembişlerin sorgulamasında sıfır bilgi çıkıyordu dolayısıyla randevu almakta zorlanmıştım.
Bende kendi kişisel hattım üzerinden devam ettim. Çünkü orda yaşanmışlık vardı 😁
Asıl benim için önemli nokta pembişlerin benim numaramı nasıl kayıt ettikleri? Bu kısmı mutlaka sorarım ve ad soyad olarak kayıt etmelerini rica ederim. Çünkü “otel, evli, İncekvar, zampara, vb.” kısaltmalar sıkıntı yaratır numara sorgulamada.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
19,100
Uzun süre aynı şirkette çalıştım, şirket hattımı bu işlerde kullandım. Bir kaç kişi haricinde kendi telefonumla irtibat kurmadım. Hiç sorun yaşamadım. Şimdi benden sonra çalışan arkadaş bir kaç sefer whatsapp storylerinde ajansların güncel kataloglarını görmüş (sanayi Mehmet ismiyle bırakmışım)😂 Bir sefer de işine yaramış bahaneyle hayrımız da oldu 👍

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Hawkeye
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye