Sevgili forum üyeleri uzun zaman sonra @ilbige ile bir görüşme yaptık ama ne görüşme ben yaşadığım deneyimi tam olarak aktaramayabilirim kusura bakmayın ama @ilbige nin kendine has tarzı ve aurasi insana üst düzey ve inanılmaz bir deneyim sunuyor bir kaç gün önceden Randevulaştik görüşme günü geldiğinde tam saatinde bildirdigim konuma geldi ve bitmesini hiç istemediğim saatler başladı genel olarak pek yatak detayları vermeyi sevmiyorum ama insan ne kadar enerjik ne kadar formunda da olsa kendi limitlerini zorluyor çünkü bu Minyon güzel kızın içinden bir panter çıkıyor isteği ve sevişme arzusu ile insanın limitlerini zorluyor ve daha ilk seansta ben ne yaşadım diye tavanı izledim bir süre sonraki seanslar dozu dahada artırdık ve inanılmaz bir deneyim daha yaşayarak yanından ayrıldım ben şimdiye kadar yaptığım gerek referans yazdıgim gerek yazmadığım görüşme yaptığım partnerler arasnda oral ve hard sex konusunda rakipsiz benim açımdan sevgili ilbige tekrar bana yaşattığın bu güzel deneyim için teşekkürler çok yakında görüşmek üzere tam anlamıyla yazamadım inanın yaşayarak görmek lazım diyorum sadece