Onaylı Referans Güzel bir cuma akşamı

• Konbuyu başlatan zura
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:43
Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,502
@Selen şahin forumda uzun süredir takip ettiğim, görüşmek istediğim bir arkadaşımızdı. Daha önce birkaç kez görüşmeye çalıştım ancak uygun zaman bulamamıştık, nihayet bugün kendisi ile 3 saatlik bir görüşme ayarlayabildik :)

Evin konumu Kartal'da ve otopark sorunu yok. Giriş çıkış oldukça rahat ve ev gayet temiz ve düzenli.

@Selen şahin 'e gelirsek, oldukça çekici, güzel biri kendisi. Güzelliğine hayran kalmamak elde değil. Daha da önemlisi iletişim becerisi çok yüksek ve hoş sohbet birisi, özel anlar dışındaki zamanda kendisiyle ettiğimiz sohbetler de çok keyifliydi.

Selen sayesinde her anlamda oldukça keyifli bir cuma akşamı geçirdim ve kendisini tanıdığıma çok memnun oldum, buradan kendisine bu akşam için teşekkür ediyorum :)

Durum
Sosyal Coin
282,746
@Selen şahin forumda uzun süredir takip ettiğim, görüşmek istediğim bir arkadaşımızdı. Daha önce birkaç kez görüşmeye çalıştım ancak uygun zaman bulamamıştık, nihayet bugün kendisi ile 3 saatlik bir görüşme ayarlayabildik :)

Evin konumu Kartal'da ve otopark sorunu yok. Giriş çıkış oldukça rahat ve ev gayet temiz ve düzenli.

@Selen şahin 'e gelirsek, oldukça çekici, güzel biri kendisi. Güzelliğine hayran kalmamak elde değil. Daha da önemlisi iletişim becerisi çok yüksek ve hoş sohbet birisi, özel anlar dışındaki zamanda kendisiyle ettiğimiz sohbetler de çok keyifliydi.

Selen sayesinde her anlamda oldukça keyifli bir cuma akşamı geçirdim ve kendisini tanıdığıma çok memnun oldum, buradan kendisine bu akşam için teşekkür ediyorum :)

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,990
Kusura bakma ama @Selen şahin ' e dair tek bilgi evinin otopark sorunu olmayan bir konumda olduğu gerisi hikaye, teşekkür mesajı.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,024
Tanıtım Konusu Referansları
Kusura bakma ama @Selen şahin ' e dair tek bilgi evinin otopark sorunu olmayan bir konumda olduğu gerisi hikaye, teşekkür mesajıAslas
Bkz: !
Görüşenim hakkımda bilgi vermiş; iletişim becerisi yüksek, güzel, çekici vs..

Siz yatak ile ilgili bilgi istiyorsanız, o ayrı..
Aşırı tepkisel bir yorum yapmışsınız, neden yükseldiniz anlamadım.. 🙃

Ve dikkat ettim de referanslarıma, artistlenerek tepki gösteriyorsunuz.
Pardon tanışıyor muyuz, benimle probleminiz nedir??
Ya da eğitmen misiniz, koskoca adamlara mâkâle yazma eğitimi vermeye çalışıyorsunuz?
İnceledim yazılarınızı..
Benimkilerle benzer yazılan deneyimlere teşekkürler çekiyorsunuz ama, neyse 😉

Mümkünse konularımla ve profilimle alakanızı lütfen kesin.Sinir bozucu bir hâl almaya başladı.
İyi geceler..

Son düzenleme:
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool ve weking
Durum
Sosyal Coin
5,024

Ben teşekkür ederim.. Seni tanımak güzeldi.. 🤗🌸

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,990
Bkz: !
Görüşenim hakkımda bilgi vermiş; iletişim becerisi yüksek, güzel, çekici vs..

Siz yatak ile ilgili bilgi istiyorsanız, o ayrı..
Aşırı tepkisel bir yorum yapmışsınız, neden yükseldiniz anlamadım.. 🙃

Ve dikkat ettim de referanslarıma, artistlenerek tepki gösteriyorsunuz.
Pardon tanışıyor muyuz, benimle probleminiz nedir??
Ya da eğitmen misiniz, koskoca adamlara mâkâle yazma eğitimi vermeye çalışıyorsunuz?
İnceledim yazılarınızı..
Benimkilerle benzer yazılan deneyimlere teşekkürler çekiyorsunuz ama, neyse 😉

Mümkünse konularımla ve profilimle alakanızı lütfen kesin.Sinir bozucu bir hâl almaya başladı.
İyi geceler..
Öncelikle sizinle tanışmadık @Selen şahin ve size karşı herhangi bir art niyetim de olamaz.Referansları okuduğumda beğenmemek ve bunu belirtmek herhalde en doğal hakkım diye düşünüyorum bunu tepkisel bulmanıza şaşırdım.Ben incelemedim daha önce yazdığım mesajları ama sizin referansları beğenmemişsem demek ki bana göre kötü yazılmışlardır. Belirttiğiniz güzellik, iletişim becerisi vs. öznel sıfatlar yani kişiden kişiye değişir. Bu referanslar sizlere teşekkür etmek, gönlünüzü hoş etmek için yazılmıyor aksine benim gibi sizi tanımayan bizlere bilgi vermek maksatlı. Yatakta şöyle pozisyon yaptık, öyle attım böyle, tuttum diye anlatmakta hikaye, zaten yatakta ne yaptığınız sizi ilgilendirir. Bizlerde etki bırakacak bilgiler; kullandığınız kıyafetler, seans sonrası duş alıp almadığınız, vücudunuzda ki dolgu, silikon veya operasyonlar, ikramlar, varsa yazanın etkilendiği; bakışınız, gülüşünüz, cilveniz vb. yatakla ilgili; kontrolü ele mı alıyorsunuz , tamamen karşıya mı odaklisiniz, bad talking, vücut diriliğiniz vs. Bunların belirtilmesi bizim için önemli ve ilgi çekici, yoksa bir bellemisler "anlatılmaz yaşanır" , "emeği geçenlere teşekkür ederim" , bunların hiçbir anlamı ve çekiciliği yok maalesef. Bizleri etkilemediği için dolayısıyla sizler içinde bir getirisi olmuyor bu tür yazıların. Haksız mıyım?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,024
Öncelikle sizinle tanışmadık @Selen şahin ve size karşı herhangi bir art niyetim de olamaz.Referansları okuduğumda beğenmemek ve bunu belirtmek herhalde en doğal hakkım diye düşünüyorum bunu tepkisel bulmanıza şaşırdım.Ben incelemedim daha önce yazdığım mesajları ama sizin referansları beğenmemişsem demek ki bana göre kötü yazılmışlardır. Belirttiğiniz güzellik, iletişim becerisi vs. öznel sıfatlar yani kişiden kişiye değişir. Bu referanslar sizlere teşekkür etmek, gönlünüzü hoş etmek için yazılmıyor aksine benim gibi sizi tanımayan bizlere bilgi vermek maksatlı. Yatakta şöyle pozisyon yaptık, öyle attım böyle, tuttum diye anlatmakta hikaye, zaten yatakta ne yaptığınız sizi ilgilendirir. Bizlerde etki bırakacak bilgiler; kullandığınız kıyafetler, seans sonrası duş alıp almadığınız, vücudunuzda ki dolgu, silikon veya operasyonlar, ikramlar, varsa yazanın etkilendiği; bakışınız, gülüşünüz, cilveniz vb. yatakla ilgili; kontrolü ele mı alıyorsunuz , tamamen karşıya mı odaklisiniz, bad talking, vücut diriliğiniz vs. Bunların belirtilmesi bizim için önemli ve ilgi çekici, yoksa bir bellemisler "anlatılmaz yaşanır" , "emeği geçenlere teşekkür ederim" , bunların hiçbir anlamı ve çekiciliği yok maalesef. Bizleri etkilemediği için dolayısıyla sizler içinde bir getirisi olmuyor
Bir çoğu dediğiniz konudaki, görüşmede söyledikleri beğeni ve övgüleri buraya yazmıyor. Bazen okuyunca bana da eksik geliyor. Bazıları o gün ki kendi cinsel performansından memnun olmuyor, bunu yine referansa yansıtıyor.

Düşünülüp yazılmış ve bazı temel bilgiler verilmiş olması da şuan için yeterli. Çünkü diğer gelenler yazılanları okumuştum doğruymuş vs.diyebiliyor.

Yanisi???
Profilim yeni hakkımda yazılan en ufak bilgilendirici referans bile benim işime yarıyor!

Lütfen referanslarımdan tepkilerinizi çekin.
Bu 2 oldu.
Başka referanslarla ilgilenin.
Ben sizinle ilgilenmiyorum. Sizde ilgilenmeyin.

Son düzenleme:
Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye