Paylaşım için teşekkürlergeçtiğimiz hafta @LARA nın İzmir'de olduğunu öğrenince plansız bir şekilde görüşme için yazdım şansıma kendiside müsait olduğundan kırmayıp kabul etti kendisiyle eğlenceli bir gece yaşadık kendisi güzel bir deneyim oldu. umarım daha geniş bir zamanda buluşma fırsatı yakalarız.
Paylaşım için teşekkürlergeçtiğimiz hafta @LARA nın İzmir'de olduğunu öğrenince plansız bir şekilde görüşme için yazdım şansıma kendiside müsait olduğundan kırmayıp kabul etti kendisiyle eğlenceli bir gece yaşadık kendisi güzel bir deneyim oldu. umarım daha geniş bir zamanda buluşma fırsatı yakalarız.
Teşekkür ederim canım görüşmek üzere 😘 🥰🥰💋💋geçtiğimiz hafta @LARA nın İzmir'de olduğunu öğrenince plansız bir şekilde görüşme için yazdım şansıma kendiside müsait olduğundan kırmayıp kabul etti kendisiyle eğlenceli bir gece yaşadık kendisi güzel bir deneyim oldu. umarım daha geniş bir zamanda buluşma fırsatı yakalarız.