Kullanıcı adınız: @Khanral
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız: @emellpriv
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: Sonuç odaklı anında görüntü.
Ulaşım Nasıldı ?: Tabanway.
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Yürüyerek.
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?:Evet, fotoğraflarda ne görüyorsanız o.
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır.
Partner Karşılaması Nasıldı ?: Samimi ve yakın.
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evinde görüştüm.
Ortam Temizliği Nasıldı ?: Temiz ve düzenli.
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Bir an olsun ilgisini eksik etmedi.
Partnerin Yatak Performansı : Güzeldi.
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Hayır.
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet fazlasıyla.
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?:Hayır.
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Evet. 👍
Referans hakkında diğer detaylar :
Yoğun bir haftasonunda ani libido yükselmesi sebebiyle anlık ve tadımlık 😀 bir şeyler arıyordum, konum olarak Avrupa yakasında yakın yerlere bakarken gözüm @emellpriv hanıma ilişti. 😊 Kendisine Twitter’da da arada sırada karşıma düşüyordu şansımı denemek istedim ve yazmamla birlikte güzel bir olaylar silsilesinin başlangıcı olmuştu.
5–10 dk. sonra dönüş sağladı ve 3 saatlik incall için adrese gitmeye başladım.
Kapı açıldığında yüz hatları güzel ve köşeli , köylü kız havası aldım. Sempatik ve iletişime açık biri. 2000’li yıllarda doğmuş, ortamda pozitif bir hava vardı. Kendisi resimlerde gördüğünüz gibi bende bu tarz vücut tipini sevenlerdenim.
Eve girdiğiniz andan itibaren sizi memnun etmek için elinden geleni yapıyor, telefonu eline bir kere bile almadı. İkramlar güzel, ortam temiz ve güvenilir. Evinde evcil hayvan yok. Banyo güzel.
Sex hikayesi yazan Feridun abiler gibi şöyle çevirdim, böyle yaptım tarzında anlatım dilim yok maalesef. Özel anlarda gayet güzel keyif aldım. Hatta kendimi biraz fazlada yormuş olabilirim. Oralı güzeldi. Pozisyon ve değişim isteklerinizi kırmıyor. 3 saat güzel bir kız arkadaş deneyimi yaşadım.
Misafirperverliği ile o kapıdan memnun ayrılmanız için elinden geleni yapan genç biri. Her şey için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle.
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız: @emellpriv
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: Sonuç odaklı anında görüntü.
Ulaşım Nasıldı ?: Tabanway.
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Yürüyerek.
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?:Evet, fotoğraflarda ne görüyorsanız o.
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır.
Partner Karşılaması Nasıldı ?: Samimi ve yakın.
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evinde görüştüm.
Ortam Temizliği Nasıldı ?: Temiz ve düzenli.
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Bir an olsun ilgisini eksik etmedi.
Partnerin Yatak Performansı : Güzeldi.
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Hayır.
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet fazlasıyla.
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?:Hayır.
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Evet. 👍
Referans hakkında diğer detaylar :
Yoğun bir haftasonunda ani libido yükselmesi sebebiyle anlık ve tadımlık 😀 bir şeyler arıyordum, konum olarak Avrupa yakasında yakın yerlere bakarken gözüm @emellpriv hanıma ilişti. 😊 Kendisine Twitter’da da arada sırada karşıma düşüyordu şansımı denemek istedim ve yazmamla birlikte güzel bir olaylar silsilesinin başlangıcı olmuştu.
5–10 dk. sonra dönüş sağladı ve 3 saatlik incall için adrese gitmeye başladım.
Kapı açıldığında yüz hatları güzel ve köşeli , köylü kız havası aldım. Sempatik ve iletişime açık biri. 2000’li yıllarda doğmuş, ortamda pozitif bir hava vardı. Kendisi resimlerde gördüğünüz gibi bende bu tarz vücut tipini sevenlerdenim.
Eve girdiğiniz andan itibaren sizi memnun etmek için elinden geleni yapıyor, telefonu eline bir kere bile almadı. İkramlar güzel, ortam temiz ve güvenilir. Evinde evcil hayvan yok. Banyo güzel.
Sex hikayesi yazan Feridun abiler gibi şöyle çevirdim, böyle yaptım tarzında anlatım dilim yok maalesef. Özel anlarda gayet güzel keyif aldım. Hatta kendimi biraz fazlada yormuş olabilirim. Oralı güzeldi. Pozisyon ve değişim isteklerinizi kırmıyor. 3 saat güzel bir kız arkadaş deneyimi yaşadım.
Misafirperverliği ile o kapıdan memnun ayrılmanız için elinden geleni yapan genç biri. Her şey için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle.
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet