Referansım var sitede bayan arkadaslardanKusura bakmayın, sadece WP'den iletişim kuruyorum.
Beğenenler:
Referansım var sitede bayan arkadaslardanKusura bakmayın, sadece WP'den iletişim kuruyorum.
🥰🥰🥰❤️🔥♥️🔥😘😘😍 mutlu günler efemm 😍😍Aman dikkat edelim 🥰🥰
Gerçekleşmesine çok az kaldığını hissediyorum 🔥🌹İhtimallerü gerçekleştirmek lazım 🤭🤭🤭
Vucut kıvırımları harıka. İlk fırsatta yakından tetkik etmek nasip olur umarım.Ellerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Ekli dosyayı görüntüle 12271
Memnuniyetle 😘Yanında olmak seninle sohbet etmek ve devamında vücudunda dudaklarımı gezdirmek isterim. belki senin dudaklarında benim vücudumda gezinir.
Uygun zamanda deneyelim 😍😍Ellerinin yerinde ellerim dillerim ve hatta bütün bedenim olsun isterdimmm kenetlenmiş bir şekilde doyasıya tadınaa doymaak 🥰😊
Uygun zamanda aynu havayı teneffüs edelim 🥰Uyarın için teşekkürler @kingbeter34 olsun!!!sikinti yok, ciğerlerime @EDA ile aynı oksijeni çekeyim öncelikle
Uygun zamanda görüşelim 😉Özlendim.🔥❤
Neden olmasın 🥰Sadece ellerim değil, dillerim de dolaşmalı bu muhteşem vücutta
Denemeden bilemeyiz 😘😘Yaşamak lazım 🥶 mu 🥵 mi
WP'den iletişim kurabilirsiniz 🥰mükemmelsin edacim seninle bulusabilmek çok mutlu ederdi beni
İhtiyar demesen 😜istanbul kızları kendine dikkat etsin.. ihtiyarın dönüşü muhteşem olacak...
Evet 🥰🥰Arka planda herkes o ben olsaydım diyor kesin
Kaptan 😘🥰Elim yerine dilim🤪😋😋
Neler istenir 🤭🤭bu görüntü kaçmaz. daha neler isterdim.
Teşekkürler @Thorrr 🥰🥰Aaahhh aaahhaah başka ne isteyebilir ki senden isterim tabiki😈😈😈😈
Beklerim 😍Gerçekleşmesine çok az kaldığını hissediyorum 🔥🌹
Umarım 🤭Vucut kıvırımları harıka. İlk fırsatta yakından tetkik etmek nasip olur umarım.
Aynen öyleDenemeden bilemeyiz 😘😘
Elbettee 😍😍Uygun zamanda deneyelim 😍😍
😘😘😘🫶🫶Teşekkürler @Thorrr 🥰🥰
ahh ah @EDA kendimce bir plan yapıp hatta sanada WP'den yazmıştım ammaa evdeki hesap çarşıya uymamıştır😔😔😔Uygun zamanda aynu havayı teneffüs edelim 🥰
Kesinlikle görüşeceğiz.😉Uygun zamanda görüşelim 😉
Elbet bir gün denk geliriz 😘😘ahh ah @EDA kendimce bir plan yapıp hatta sanada WP'den yazmıştım ammaa evdeki hesap çarşıya uymamıştır😔😔😔
Seninle tekrar görüşmeyi istiyorum 😍Kesinlikle görüşeceğiz.😉
@EDA yandı buralarEllerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Aman dikkat edelim 😊@EDA yandı buralar
Alpi ile aramız lorel hardy, edi büdü, köroğlu ayvaz gibidir. Kendisini seviyorum 😁😁
Bende sizleri seviyorum 😊😊Alpi ile aramız lorel hardy, edi büdü, köroğlu ayvaz gibidir. Kendisini seviyorum 😁😁
Sizlerin uygun zamanını bilmediğim için geç gördüğüm mesajlara dönüş yapmıyorum 😊😊Mesajlara donseniz keske dokunabilsem tüm gece size
Hemde çok 😍Ellerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Müsait zamanda beklerim 😍🥰Hemde çok 😍
Randevumu aldım heyecanla bekliyorum 😍😘Müsait zamanda beklerim 😍🥰
Bende bende seviyorum 😊😊Bende sizleri seviyorum 😊😊
Kesinlikle her erkek sizin gibi düşünür 🤭🤭hangi adam istemez ki vucudunun haritasını santim satim çıkarmayı
@berkcan_34 teşekkür ederim 🥰🥰Muhteşem görünüyorsunuz 🌹🌹🌹
Teşekkürler 🥰🥰Muhteşem görünüyorsunuz 🌹🌹🌹
Mükemmel tek kelimeyleEllerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Benzetme eşsiz 😊😊Kendall Jenner kalk büyüğün geldi @EDA 🫡🫡🫡
Eşsiz olan sensin. Ah bi şans versen..Benzetme eşsiz 😊😊
Teşekkürler 🥰Mükemmel tek kelimeyle
Kim istemez ki sevgili Eda hanımcığım 🙈 🎈Ellerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Belki istemeyenler vardır 😈😈Kim istemez ki sevgili Eda hanımcığım 🙈 🎈
Gelirsem olacak zaten. 😉Ellerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Görüşmek dileğiyle 🥰Gelirsem olacak zaten. 😉