Ellerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Ekli dosyayı görüntüle VID-20230817-WA0000.mp4
Ekli dosyayı görüntüle VID-20230817-WA0000.mp4
Muhteşem görüntüEllerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Ekli dosyayı görüntüle 12271
Daha fazlasının olmasını isterdim mm🔥🔥😈😈😋😋😋😋Ellerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Kim yok diye bilirkiEllerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Ewt bende farkettim üstad uzun zamandan beri görüşemeyince ben daha çok farkettimDaha da sıkılaşmış bir form hali sezdim sizde Eda Hanım 🧿 =)
@EDA yı görebilme ve şu dokunuşları tadılabilme ihtimali gerçekten inanılmaz 🔥Ellerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Sadece eller mi??Ellerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Dokunmak yeterli olmaz öpmek gerekir 😍😜Ellerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Akıldan zoru olan biri "yok olmaz hayır" diyebilir @EDA teninin her mm2 sini hissedebilmek için gün sayıyorum, tabii ki sizce de uygun olursaEllerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Teşekkür ederim 🥰Muhteşem görüntü
çok isterimEllerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Kesinlikle 🤩🤩🤩Ellerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Muhteşem güzellik ❤❤💣💣Ellerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Hayır, ...... Bedenimin olmasını isterdimEllerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Dokunmak önemli İyi keyiflere Eda hanım 🥰Ellerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Replay tuşunu bozmuş olabilirim seksiliğin başımı döndürdüEllerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Çok yakındamı desem yakıyorsun güzellik🔥🔥😘Ellerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
O güzel vücutun da ellerimi gezdirmeyi isterdim gözlerinin içine bakarak 😍🥰🥰😘😘Ellerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Eller oynasın eller, diller kaynasın diller,eller ne derse desinler,o dillerini yesinler 🤭☺️Ellerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Abim galiba dokunma zamanımız geldi 😁Çok isterim 🥰
Abim galiba dokunma zamanımız geldi 😁
@EDA yine akıllara durgunluk veren video paylaşımı yapmışsın 🧿🧿
Teşekkürler 🤩🤩
Abim dokunmamız pardon, uğurumuz hiç bitmesin 😁😁Kendisinin enteresan biz özelliği olarak ona dokunduğum zaman.bana uğur getiriyor 🥰
Ben mum oldum sen ateş erittin beni edaaaEllerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Mesala 🤭🤭Daha fazlasının olmasını isterdim mm🔥🔥😈😈😋😋😋😋
Bilmem belki diyen çıkar 😉😉Kim yok diye bilirki
Teşekkür ederim @SutlaCH 🥰🥰Daha da sıkılaşmış bir form hali sezdim sizde Eda Hanım 🧿 =)
Aman dikkat edelim 🥰🥰🥰Aman tanrım didim
Spora devam formda kalmamız şart 😉😉Ewt bende farkettim üstad uzun zamandan beri görüşemeyince ben daha çok farkettim
İhtimallerü gerçekleştirmek lazım 🤭🤭🤭@EDA yı görebilme ve şu dokunuşları tadılabilme ihtimali gerçekten inanılmaz 🔥
Tabiki sadece eller değil 🤭🤭🤭Sadece eller mi??
Hayır diyemem 😘🥰Dokunmak yeterli olmaz öpmek gerekir 😍😜
Memnuniyetle dilerseniz WP'den iletişim kurabilirsiniz 🥰😘Akıldan zoru olan biri "yok olmaz hayır" diyebilir @EDA teninin her mm2 sini hissedebilmek için gün sayıyorum, tabii ki sizce de uygun olursa
Sen her halinle sexsisin esmer güzelimmm yeni formunu görmek için sabırsızlanıyorum😘😘😘🫶🫶🫶Spora devam formda kalmamız şart 😉😉
Bunu burda söyleyemem ama en azından azda olsa hissedebilirimm😋😋😋😋Mesala 🤭🤭
Yanında olmak seninle sohbet etmek ve devamında vücudunda dudaklarımı gezdirmek isterim. belki senin dudaklarında benim vücudumda gezinir.Ellerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Uygun zamanda bekliyorum 🥰🥰Allahım san geliyorum diyeceğim olmayacak, o halde Eda Hanım size geliyorum
Ellerinin yerinde ellerim dillerim ve hatta bütün bedenim olsun isterdimmm kenetlenmiş bir şekilde doyasıya tadınaa doymaak 🥰😊Ellerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Teşekkürler 😍😍Sakın dokunmayın, bir dokunan bir daha bırakamıyor ❤️🔥🚨
WP'den kısa bir yazışmamız oldu @EDA hatırlayabildiniz mi bilemedim. İpi çeke çeke Çok az kaldı🥰🥰🥰Memnuniyetle dilerseniz WP'den iletişim kurabilirsiniz 🥰😘
Uyarın için teşekkürler @kingbeter34 olsun!!!sikinti yok, ciğerlerime @EDA ile aynı oksijeni çekeyim öncelikleSakın dokunmayın, bir dokunan bir daha bırakamıyor ❤️🔥🚨
mesafeler bana engel olamaz mı diosun ihtiyarAbim dokunmamız pardon, uğurumuz hiç bitmesin 😁😁
Tayy-ı mekan canım arkadaşım bir anda o mesafeler bir adım olur 😁mesafeler bana engel olamaz mı diosun ihtiyar
ya sen o yaşta ve o kiloda bi adım atana kadar ben İzmire gider gelirim... 🤪🤪🤣🤣Tayy-ı mekan canım arkadaşım bir anda o mesafeler bir adım olur 😁
Maşallah bugün formundasın keyfin yerinde mi 😃😃
Hadi be 😜ya sen o yaşta ve o kiloda bi adım atana kadar ben İzmire gider gelirim... 🤪🤪🤣🤣
Uygun zamanda beklerim 🥰çok isterim
Çok teşekkür ederim 🥰🥰Muhteşem güzellik ❤❤💣💣
Olabilir 🤭🤭Hayır, ...... Bedenimin olmasını isterdim
Beraber olsun @Oktayca 😊😊Dokunmak önemli İyi keyiflere Eda hanım 🥰
Aman dikkat edelim 😊😊Replay tuşunu bozmuş olabilirim seksiliğin başımı döndürdü
Bende isterim 🤭🤭🤭Çok isterim 🥰
Teşekkür ederim 🥰Çok yakındamı desem yakıyorsun güzellik🔥🔥😘
Deneyebilirsiniz 🥰🥰O güzel vücutun da ellerimi gezdirmeyi isterdim gözlerinin içine bakarak 😍🥰🥰😘😘
Her zaman beklerim 😍😍Fena halde canım seni çekti ama şimdi
Teşekkürler @derbeder 🥰🥰Eller oynasın eller, diller kaynasın diller,eller ne derse desinler,o dillerini yesinler 🤭☺️
Çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰Harikasın, her zamanki gibi...
Yine ateşe verdin her yeri...🔥🔥🔥🔥🔥
Dokunmamız bitmesin 🥰🥰🥰Abim galiba dokunma zamanımız geldi 😁
@EDA yine akıllara durgunluk veren video paylaşımı yapmışsın 🧿🧿
Teşekkürler 🤩🤩
Sadece ellerim değil, dillerim de dolaşmalı bu muhteşem vücuttaEllerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz oda olur ümidiyle 😉🥰Beraber olsun @Oktayca 😊😊
Yapma yanariz güzellik....Ellerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Rica ederim 🙏🥰Teşekkürler @derbeder 🥰🥰
mükemmelsin edacim seninle bulusabilmek çok mutlu ederdi beniEllerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Avrupa yakası nedir ihtiyar... İzmire gittim geldim...Hadi be 😜
Tuzla'dan Avrupa yakasına geçemiyorsun bana burada martaval okuma 😁😁
Avrupa yakası nedir ihtiyar... İzmire gittim geldim...
sen yerinde say hala...
istanbul kızları kendine dikkat etsin.. ihtiyarın dönüşü muhteşem olacak...Gördüm İzmir'e gittiğini maşallah sonunda korkularını yenmişsin sana hep söyledim aş artık kendini 😁😁
Canım ben yaşlı adamım yerimde saymıyorum biraz dinlenip gelecem 👍🏻
Ben gelene kadar kendine iyi bak renklere takılma ♥️💛
Sevgili Alpi bu cümleni barış çıbığı olarak kabul ediyorum amma bir şartla artıkın bana ihtiyar demek yok taammı 😜😜istanbul kızları kendine dikkat etsin.. ihtiyarın dönüşü muhteşem olacak...
tamam anlaştık... ama ne kadar dayanabilirim hiç bilmiyorum... 🤪🤪🤣🤣Sevgili Alpi bu cümleni barış çıbığı olarak kabul ediyorum amma bir şartla artıkın bana ihtiyar demek yok taammı 😜😜
Ayvazım sende "prematür ejakülasyon" sorunu mu var 🤣🤣tamam anlaştık... ama ne kadar dayanabilirim hiç bilmiyorum... 🤪🤪🤣🤣
dur önce bi gugullayım sonra cevap vercem... 🤪🤪🤣🤣Ayvazım sende "prematür ejakülasyon" sorunu mu var 🤣🤣
Sor canım hazreti gogıla 🤣🤣dur önce bi gugullayım sonra cevap vercem... 🤪🤪🤣🤣
Akılda kaldığım için sevindim 😊Sana dokunan biri olarak hala aklımdasın Eda hanım
Hayallerini merak ettim 😍😍İstemem😉
Daha baska hayallerim var benim🙈👿👿
Elin elimde dilin dilimde olsa 🤭Ellerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Teşekkürler 😍kim istemezki delimisin sen...
Hiç fena olmaz 😘😘Elin elimde dilin dilimde olsa 🤭
Güzel yorumun için teşekkürler 😍Kendisinin enteresan biz özelliği olarak ona dokunduğum zaman.bana uğur getiriyor 🥰
@ArdaTuna vücudumun yerinde vücudunun olmasını istermisin 😉😉vücudumun yerinde vücudunun olmasını ister misin diye sorsan mesela ellerin hareketini düşününce o da tercih edilebilir
Aaahhh aaahhaah başka ne isteyebilir ki senden isterim tabiki😈😈😈😈Ellerimin yerinde ellerinin olmasını istermisin 😉
Sizin adınıza sevindim 😊Cok hos bir video - tekrar tekrar seyretmekten kendimi alamiyorum
Sevgili @burti ne zaman istersen 😘🥰Ben ☝️
Aman dikkat edelim 🥰🥰Ben mum oldum sen ateş erittin beni edaaa
WP'den iletişim kurabilirsiniz 🥰Merhaba müsaitmisiniz görüşme için program yapalım
Wp kullanmıyorum arayabilirim istersenizWP'den iletişim kurabilirsiniz 🥰
Kusura bakmayın, sadece WP'den iletişim kuruyorum.Wp kullanmıyorum arayabilirim isterseniz