🤩Yarın öpmek istiyorum bunu
Cansin🤩Senin canın sağolsun Ayparçası 🌟
Tanınması gereken kadınsın 🧿Cansin🤩
Sende öyle adam gibi adam 🤩Tanınması gereken kadınsın 🧿
Teşekkürler güzel, içi dışı bir, mert kadın 🧿Sende öyle adam gibi adam 🤩
Aslanın annesiyim ne de olsa 🤩Teşekkürler güzel, içi dışı bir, mert kadın 🧿
Aslan Ataköy kıralı 😁😁Aslanın annesiyim ne de olsa 🤩
Ahahah aynen 😀Aslan Ataköy kıralı 😁😁
Kesin ve net olarak aynı fikirdeyim.Tanınması gereken kadınsın 🧿
Umarım uygun zamanda görüşme imkanınız olur 🙂Kesin ve net olarak aynı fikirdeyim.
Hatta kısa süre önce kendisiyle ön planlama yaptık ve maalesef spontane gelişen çok önemli bir sebepten dolayı karşılıklı olarak anlayış ve medeni ölçülerde tarihi ötelemek zorunda kaldık.
Açık ve net henüz tanışmadım ama gerçek anlamda elit bir hanımefendi olduğuna dair inanç taşıyorum ve en kısa zamanda tanışabilmek için plan yapıp kendisinin inceliğine paralel ricada bulunacağım.
Çok teşekkür ederim umarım görüşürüz 🤩Kesin ve net olarak aynı fikirdeyim.
Hatta kısa süre önce kendisiyle ön planlama yaptık ve maalesef spontane gelişen çok önemli bir sebepten dolayı karşılıklı olarak anlayış ve medeni ölçülerde tarihi ötelemek zorunda kaldık.
Açık ve net henüz tanışmadım ama gerçek anlamda elit bir hanımefendi olduğuna dair inanç taşıyorum ve en kısa zamanda tanışabilmek için plan yapıp kendisinin inceliğine paralel ricada bulunacağım.
Çok şey yaparım sanırımBilemedim canım denemek lazım😁😁🥰🥰
Çok şey yapalım zaten 😄Çok şey yaparım sanırım
@stareylul Bu teklife hayır diyecek adam tanıyorum 🤩😅🔥Karşında böyle dans etsem ne yaparsın 😄😄
Ekli dosyayı görüntüle 3996
Ederiz bir ara 😘@stareylul Bu teklife hayır diyecek adam tanıyorum 🤩😅🔥
Özlendiniz Eylül Hanım😘Ederiz bir ara 😘
Sizde efendim 😘Özlendiniz Eylül Hanım😘
Karşı koymamak lazım 😘Bu dans karşısında hiç rahat durulamazdı. Karşı konulmaz bir çekicilik
Nerde hareket orda bereket dermişim 🫠yine hareketlendirdin bazı yerleri
Kesinlikleİlk fırsatta edelim
Ritim tutarımKarşında böyle dans etsem ne yaparsın 😄😄
Ahhaha 9 ,8 darbuka falan 😄😄Başlardık beraber göbek atmaya
Olur valla oynayasım var 😀Ritim tutarım
Çok teşekkür ederim 🤩İşte forumun kraliçesi kolay olunmuyor, baştan çıkarmak nasıl olur, işte böyle 😘 😛
Cazz 😄Be bop a lula,she is my baby,bir elvis şarkısıyla mı yoksa cazz la mı ,eylül hanım dans etmek ister?
😁😁Kendimi tutabildiğim kadar oturup izlerim sonrası malum patlama🤣🔥👅😍
İlk önce kendime gelmeye çalışır sonrasını akışına bırakırdım.Karşında böyle dans etsem ne yaparsın 😄😄
Güzel melodiler de sevişir gibi dans etmek keyifli olurİlk önce kendime gelmeye çalışır sonrasını akışına bırakırdım.
🤩🤩etkileyici dansınıvar
ZevkleKarşında böyle dans etsem ne yaparsın 😄😄
Sen nasıl bir şeysin yaa♥️♥️♥️🫣🔥Karşında böyle dans etsem ne yaparsın 😄😄
Nasıl biseyim acaba 😁Sen nasıl bir şeysin yaa♥️♥️♥️🫣🔥
Bilmem Ki nasıl bir şeysin ? Eğer randevu verirsen gelip bakarım, nasıl bir şey olduğuna o zaman karar verebilirim sanırım ♥️ geleyim mi? Evet dersen yazıcam teldenNasıl biseyim acaba 😁
Yazıp yazmamak size kalmışBilmem Ki nasıl bir şeysin ? Eğer randevu verirsen gelip bakarım, nasıl bir şey olduğuna o zaman karar verebilirim sanırım ♥️ geleyim mi? Evet dersen yazıcam telden
15 günlük işim kaldı, sonrasında kesinlikle yazacağım ♥️♥️ sevgiler 🥰🥰Yazıp yazmamak size kalmış
😘😘15 günlük işim kaldı, sonrasında kesinlikle yazacağım ♥️♥️ sevgiler 🥰🥰