♥️♥️♥️♥️Dans edelim mi♥️♥️♥️

Durum
Sosyal Coin
10,199
Tanınması gereken kadınsın 🧿
Kesin ve net olarak aynı fikirdeyim.
Hatta kısa süre önce kendisiyle ön planlama yaptık ve maalesef spontane gelişen çok önemli bir sebepten dolayı karşılıklı olarak anlayış ve medeni ölçülerde tarihi ötelemek zorunda kaldık.
Açık ve net henüz tanışmadım ama gerçek anlamda elit bir hanımefendi olduğuna dair inanç taşıyorum ve en kısa zamanda tanışabilmek için plan yapıp kendisinin inceliğine paralel ricada bulunacağım.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: STAREYLUL ve Avtandil

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Hatta kısa süre önce kendisiyle ön planlama yaptık ve maalesef spontane gelişen çok önemli bir sebepten dolayı karşılıklı olarak anlayış ve medeni ölçülerde tarihi ötelemek zorunda kaldık.
Açık ve net henüz tanışmadım ama gerçek anlamda elit bir hanımefendi olduğuna dair inanç taşıyorum ve en kısa zamanda tanışabilmek için plan yapıp kendisinin inceliğine paralel ricada bulunacağım.
Umarım uygun zamanda görüşme imkanınız olur 🙂

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
25,734
Tanıtım Konusu Referansları
Çok teşekkür ederim umarım görüşürüz 🤩

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
10,257
Bu dans karşısında hiç rahat durulamazdı. Karşı konulmaz bir çekicilik :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: STAREYLUL
Durum
Sosyal Coin
3,225
İşte forumun kraliçesi kolay olunmuyor, baştan çıkarmak nasıl olur, işte böyle 😘 😛 :love:

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
3,476
Be bop a lula,she is my baby,bir elvis şarkısıyla mı yoksa cazz la mı ,eylül hanım dans etmek ister?

Beğenenler:
  • Beğen
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye