😍😍😍😍😍💗
😍😍😍😍😍💗
Şu an dünyanın yuvarlak olduğuna inandım 😀 Şaplaklamaya doyamam ben bu popoyu 😋Çok mu büyük?🤔😈🤪
🫡🔥🔥🔥🤫🤫 çok güzel fikirler aklımdaaa 😉💯💯🤫🤫🤫🤫🤫🔥❤️🙏
Böyle şeyler deme hayatım utanıyorum 😊😊Kara yağız yakışıklı adamım ne zaman sevişcez özlendin beee😈🔥
Ben İstanbul kısmında kaldım, o zaman güzel güzel sevişilecek demektirOrasıda var planlarım arasında takipte kalın lütfen ama öncelik İstanbul 🥰 mutlaka öpüşücez mutlaka 🥰💋🔥
Hahaha şaplaklarken nazik olursan sevinirim 😈 çünkü canlı canlı yanına geldiğinizde kendinizi kaydedebiliyorsunuz 🥰 tenim çok hassas 🤫🔥Şu an dünyanın yuvarlak olduğuna inandım 😀 Şaplaklamaya doyamam ben bu popoyu 😋
Ankara yolları taştan 🔥😈 gel tatlım gel ve kendini Tomris’in kollarına bırak 🥰ankara yolu göründü bana...
Efenim büyük bir memnuniyetle çok yakında…😈🔥💋Ben İstanbul kısmında kaldım, o zaman güzel güzel sevişilecek demektir
Yerummm Senuu🥰😈Böyle şeyler deme hayatım utanıyorum 😊😊
Teşekkür ederim iltifatın için en yakın zamanda geleceğim yanına 🥰
Bekleniyorsunuz 💋🔥🤫Yakında Ankaradayım 🍑👅 rimming en sevdiğim.
Geniş geniş diyorsun 😁Büyük olan iyidir
🤫🤫🤫🔥🥰🫡🔥🔥🔥🤫🤫 çok güzel fikirler aklımdaaa 😉💯💯
Hah şöyle 🤣🤣Sen diyorsan doğrudur sefirim sustum😂🤫
Bak beni dellendirme seni bulurum 😁🔥😈Hah şöyle 🤣🤣
Sanmıyorum🤣🤪Bak beni dellendirme seni bulurum 😁🔥😈
Öyle sanmaya devam et bakalım 🤣🤣🤣🤣🤣Sanmıyorum
🤪🤪🤣🤣Öyle sanmaya devam et bakalım 🤣🤣🤣🤣🤣
Çok mu büyük?🤔😈🤪
Teşekkür ederim♥️Hayran olmamak mümkün mü...
ideal...
Gel yapalım 🤤🫠Hmmmm çok büyük ve muazzam dolgun suratımı dayamak isterdim ve yuzume oturmanızı 🍯🍯🍯🍑🍑🍑🤤😋🤤😍🍑🍯
Haha düştüm bu iltifata teşekkürler ♥️💋🌸😈Büyük mü?
Etrafında dönerken gece gündüz değişir.
Düşünme tatlım o zaman gel yaşa ve gör 😈♥️Doggy halindeki salınım ve titreme aklıma geldi. Vay be nasıl olurdu düşünmesi bile adamın aklını alıyor.
Hahahahhaah sesli güldüm ay 😂 seni ordan böyle etkilediyse canlı canlı gördüğünde neler değişir bilemiyorum exselanslarıı 😁🫠😈😂Gümrük kapısı gibi, kaldır kaldır vur yere muhtar kellesi gibiiiii ahhhh
Kalpkirizi gecırır mahfolurum herhalde laydim 😀😀😀Hahahahhaah sesli güldüm ay 😂 seni ordan böyle etkilediyse canlı canlı gördüğünde neler değişir bilemiyorum exselanslarıı 😁🫠😈😂
Tam kıvamında 🧿🧿🧿Çok mu büyük?🤔😈🤪
Çok güzel 👌👌Çok mu büyük?🤔😈🤪
Hahah bazı güzel şeylere asla dokunulmaz beyefendicim yoksa büyüsü kaçar 🤫😈🔥tek kelimeyle mükemmel.. ah birde "arka"dan tadına bakılaydı.. işte o zaman tüm zamanların efsanesi olursun.. öpüldün..
Teşekkür ederim 😍Çok güzel 👌👌
Bilmeyenler susuyor bilenler Konusuyor 😈🔥 kıvam kontrol zamanı geldi mi dersiniz sevgili @Avtandil 💋🤫🔥Tam kıvamında 🧿🧿🧿
Müsait zamanda tekrarı olacak 🙂🙂Bilmeyenler susuyor bilenler Konusuyor 😈🔥 kıvam kontrol zamanı geldi mi dersiniz sevgili @Avtandil 💋🤫🔥
Kadın dediğin kalçalı... Aman sabahlar olmasın. İster yüzünü göm sabahla, ister...Çok mu büyük?🤔😈🤪
Ooo kocaman dolgun kalçaları avuclayip yüzüme oturmani iple çekiyorum 🍯🍑😍🤤🤤🤤🍑🍯Gel yapalım 🤤🫠
görüntü enfesÇok mu büyük?🤔😈🤪
Çok büyük değil.Çok seksiÇok mu büyük?🤔😈🤪
O merdiven boyunca arkanda olup bi o kadar yavaş çıkmanı isterdim o harika manzarayı doymak isterdim ama doyamıyacağım için izledikten bir sonra tadını da merak ederdim 😋😋🥰🔥🔥🔥🔥Çok mu büyük?🤔😈🤪
Büyük muhteşem pürüzsüz ❤️Çok mu büyük?🤔😈🤪
bazen büyüyü bozmak gerekir zevkin doruklarına ulaşmak içinHahah bazı güzel şeylere asla dokunulmaz beyefendicim yoksa büyüsü kaçar 🤫😈🔥
Beklerim efenim 🥰😈Müsait zamanda tekrarı olacak 🙂🙂
Teşekkür ederim 😘😈Müthiş gerçekten ideal boyut☺️
Gel o zaman deneyelim 🥰😈💋Daha güzel 😋🤤😜 ses çıkar🔥😈
Gel sevişirken altında bırakayım 🥰😈🔥Keşke altında kalsammmmm