Şahsen canlı canlı görüp dokunduğum için bence çok tatlı ve ideal mükemmel hatta o güzel kalça ile ne güzel anım var halen aklıma geliyor bazen 😘🥰☺️🤗
Fevkaladenin fevkinde bence. Yakından görmek için sabırsızlanıyorum
Umarım bunları onlara dokunurkende söyleyebilirsin sevgili @SutlaCH 😉🫠😈Küçükte sayılmaz hani ama tutması kolay olur yani 😅
Bekleniyorsunuz bayım ♥️🙃Fevkaladenin fevkinde bence. Yakından görmek için sabırsızlanıyorum
Tadını bilenler konuşuyor bilmeyenler susuyor 😘🫠💋İçindeyken verdiği haz daha büyük
Teşekkür ederim 😅🤪🔥En büyük o mu bilmiyorum ama çok büyük 😅
İş temas kısmına geçtiğinde nefes nefese kalmaktan konuşmaya hacet kalır mı bilemem doğrusu 😅Umarım bunları onlara dokunurkende söyleyebilirsin sevgili @SutlaCH 😉🫠😈
Teşekkürler 😎♥️aşırı sexy
Çok YakındaBekleniyorsunuz bayım ♥️🙃
Yan etkili bebeğim 🥰 hala tesiri altındasın 😈🔥Şahsen canlı canlı görüp dokunduğum için bence çok tatlı ve ideal mükemmel hatta o güzel kalça ile ne güzel anım var halen aklıma geliyor bazen 😘🥰☺️🤗
Tadını biliyorum pasta yer gibi yedim ama doyamadım
Afiyet olsun 🤤Tadını biliyorum pasta yer gibi yedim ama doyamadım
Evet hatta şuan etkisi altındayım etkisi artıyor git gide 🤗🥰😋Yan etkili bebeğim 🥰 hala tesiri altındasın 😈🔥
Sadece kalçaların mı her yerini çok tatlı kadife gibi muhteşem bir tenin var 🥰🤗😘Afiyet olsun 🤤
En büyük o mu bilmiyorum ama çok büyük 😅
Fevkaladenin fevkinde.🔥🔥🧿🧿
Mmmm en sevdiğimden ele avuca gelmeli
büyüklüğü değil, işlevi önemli derler @TOMRİS ben mi yanlış biliyorum yoksa
Oooooffffffff çok çok çok güzel bence büyük falan değil 😇😇😇Çok mu büyük?🤔😈🤪
Doğru tespit 🤤😈İş temas kısmına geçtiğinde nefes nefese kalmaktan konuşmaya hacet kalır mı bilemem doğrusu 😅
Tadına bakmalısın 🫠Çok tatmin edici ❤️🥰
Bi İstanbul turu yapmam gerekiyor anlaşılan🔥😈Ne demek büyük etkileyici şimdi sen olsan burada İstanbul da varya neler olacak neler
Hımmm tatmin ettiğine sevindim 🫠😈Oooooffffffff çok çok çok güzel bence büyük falan değil 😇😇😇
Dağılanı geri toparlamak için tanıtım sayfamdaki Wp linkine tıkla tatlııım 🤪🔥😈.....ne yaptın bana nedir bu sessizlik.....🤔🥺 dağıldım şu an...
Aman aman efendim adminimin istediği büyüklüktüyse gerisinin söylediğinin bi önemi yok 🙃🤤😈😈🔥Tam sevdiğim büyüklükte
İşlevini bilen bilir sevgili @akua 😎😈🔥büyüklüğü değil, işlevi önemli derler @TOMRİS ben mi yanlış biliyorum yoksa
Tabiii zevki orada 🤤😈🔥Mmmm en sevdiğimden ele avuca gelmeli
Teşekkür ederim bayım çokça öpüldünüz ♥️🥰😈🔥Fevkaladenin fevkinde.🔥🔥🧿🧿
1-97 kalbim sende kaldı ♥️
3,17 de
Maşallah demek lazım .
Yeruuumm senuuuu 🤪😈Sadeve
Sadece kalçaların mı her yerini çok tatlı kadife gibi muhteşem bir tenin var 🥰🤗😘
Ufak bi etkiye tepki meselesi bebeğim 🤪♥️🔥Evet hatta şuan etkisi altındayım etkisi artıyor git gide 🤗🥰😋
Muhteşem, taş gibi maşallahÇok mu büyük?🤔😈🤪
Bang Bros 😂Çok mu büyük?🤔😈🤪
Hayatım yan etki hep yan etki onlar 🥰😁Yaşamayan Bilemez
Hızlı Gelmenin En Kestirme Yolu
Tomris ile doggy 😍
Tişikkirler 😁😂😈🔥Bang Bros 😂
Dua okuyor gibi oldu amin deyim bari 😁😁😁😈😂🔥Muhteşem, taş gibi maşallah
Hayranlıkla kalmayın sevişelim gitsin 😁😈🔥Olağanüstü hayran kalmamak elde değil
Sevişelim o zaman 🤤🔥Çok büyük mü bilmiyorum ama çok güzel. Yakından görmek lazım.
Çok mu büyük?🤔😈🤪
İdeal aşkım 🥰Çok mu büyük?🤔😈🤪
Bence olması gereken bu🎈Çok mu büyük?🤔😈🤪
Yok yok harikaaaa, ortamda tanıdık geldi ama 🤭🤭Çok mu büyük?🤔😈🤪
Olağan üstü şahane en sevdiğimden bi istanbul turnesi yapmalısınız sabırsızlıkla bekliyoruz🙈🙈😉Çok mu büyük?🤔😈🤪
Hemde çooook🤣😋😋😋Çok mu büyük?🤔😈🤪
Dünya da böyle bir güzellik daha yok 🔥🔥🔥🔥Hımmm tatmin ettiğine sevindim 🫠😈
Çok mu büyük?🤔😈🤪
Maşallahı var )Çok mu büyük?🤔😈🤪
Neyi bekliyorsun 🔥😈Fotodan efsane görünüyor tabii yakından da bakmak lazım 🔥🔥🔥
Tişikkirler 🔥💋Maşallahı var )
Nabız seviyeni yanıma geldiğinde yükseltmeliyiz,fotoğraftan gördüğüm kadarı yetersiz 🤫😌😈Yeni sayfaya açtım bir süredir bakıyorum
Cevabım : Evet oldukça makul-yerinde-yeterli bir büyüklük 🤤
İlk gördüğümde ben
Ekli dosyayı görüntüle 14298
Teşekkür ederim gün geçtikçe sizler için daha güzel hale getirmeye çalışıyorum 🤫❤️Dünya da böyle bir güzellik daha yok 🔥🔥🔥🔥
O kadar değil beee😂Hemde çooook🤣😋😋😋
Hımm tadına neden bakmıyorsun 😈🔥Bence ideal ebat, hem göze hitap ediyor, hemde....... 😋😋
Aramızdaki 448 kilometre yüzünden😞 yoksa niye gelmeyeyim sevgili @TOMRİSHımm tadına neden bakmıyorsun 😈🔥
Hepimizin öyle1-97 kalbim sende kaldı ♥️
Gerçekten mükemmel bir güzellik 🔥🔥🔥Teşekkür ederim gün geçtikçe sizler için daha güzel hale getirmeye çalışıyorum 🤫❤️
İstanbul mu? yakında gelmeyi düşünüyorum 🫣takipte kalın duyuru yapacağım 🥰🔥Aramızdaki 448 kilometre yüzünden😞 yoksa niye gelmeyeyim sevgili @TOMRİS
Tabi tabi öyle🤣🤣🤣O kadar değil beee😂
Hepimizin öyle
Tişikkirler adamım😁Bana göre evet🙈
.........öp öp öp doyamadım...... geldiğimde söyleyeceğim şarkıyı buldum 🤩💘Dağılanı geri toparlamak için tanıtım sayfamdaki Wp linkine tıkla tatlııım 🤪🔥😈
Bir türlü yolum Ankara’ya düşmüyor ama artık bir şekilde buluşmamız lazım🔥Ya ben Ankara’ya ya da sen Bursa’ya😊Neyi bekliyorsun 🔥😈
Orasıda var planlarım arasında takipte kalın lütfen ama öncelik İstanbul 🥰 mutlaka öpüşücez mutlaka 🥰💋🔥Bir türlü yolum Ankara’ya düşmüyor ama artık bir şekilde buluşmamız lazım🔥Ya ben Ankara’ya ya da sen Bursa’ya😊
Siz ölçüyü baya seviyorsunuz anladığım kadarıyla yorumlarınız hep ölçü üstüne 😁😈🔥🥰 teşekkürler 🥰😂@TOMRİS hanım , doggy de kusursuz olmasınız kalça ölçüleriniz mükemmel
Gelde uyma şeytana bak bak bak bak doyamadımmmm 🙈😂🥰🥰🔥 Tarkan severiz 🥰.........öp öp öp doyamadım...... geldiğimde söyleyeceğim şarkıyı buldum 🤩💘
Yisiiiinnnn😂😂😂🔥Adam'ın yesin seni😋😅
Sizi Hep sıkı takipteyim zaten 😊 Dört gözle bekliyor olacağımOrasıda var planlarım arasında takipte kalın lütfen ama öncelik İstanbul 🥰 mutlaka öpüşücez mutlaka 🥰💋🔥
Sen diyorsan doğrudur sefirim sustum😂🤫Tabi tabi öyle🤣🤣🤣
O zaman sizinle daha fazla ilgilenmem gerekecek 🫠💋🙈Sizi Hep sıkı takipteyim zaten 😊 Dört gözle bekliyor olacağım
Sevişelim o zaman tatlım uzaktan uzaktan olmasın 🥰❤️😁Gerçekten mükemmel bir güzellik 🔥🔥🔥
Çok doğru söylüyorsun güzel hatun en yakın zamanda ziyaretine gelecek😍😍Sevişelim o zaman tatlım uzaktan uzaktan olmasın 🥰❤️😁
Hımm sevindim öyleyse 🥰😁Bence olması gereken bu🎈
🤫🤫🤫🤫🤫🔥❤️🙏Yok yok harikaaaa, ortamda tanıdık geldi ama 🤭🤭
Yakında çok yakında adın gibi kara bir sevişmenin içinde seni boğmam çok yakı. tatlım takipte kal 😌😉🥰😈🔥Olağan üstü şahane en sevdiğimden bi istanbul turnesi yapmalısınız sabırsızlıkla bekliyoruz🙈🙈😉
Teşekkürler 🥰😈Bence tam kıvamında😘
Kara yağız yakışıklı adamım ne zaman sevişcez özlendin beee😈🔥İdeal aşkım 🥰
Bekleniyorsunuz 🥰😍 Rimming facesitting sevişmenin herşeyine varım bu popo ve o güzel gözlerle. 😍😍😍
Ye tatlım afiyetle yiyebilirsin 🥰🔥😈Ele avuca gelen yemelik tam 😅
Her zaman beklerim 🥰😈Çok doğru söylüyorsun güzel hatun en yakın zamanda ziyaretine gelecek😍😍
Çok isterim 💗💗😈😈Her zaman beklerim 🥰😈
Nasıl hayır diyebilirim ki 🤭O zaman sizinle daha fazla ilgilenmem gerekecek 🫠💋🙈
🙈😈🔥🤫Çok isterim 💗💗😈😈
Lütfen randevunuzu uzun oluşturun çünkü meşakkatli ve sizi fazlasıyla yoracak muhtemelen bi kaç gün dinlenmenize gerektirecek bir antrenmana çıkacağız 🤫şşş aramızda 😈🔥❤️Nasıl hayır diyebilirim ki 🤭
Sizinle Bu saatten sonra kısa randevu oluşturmamız imkansız zaten 😊 Sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyor olacağımLütfen randevunuzu uzun oluşturun çünkü meşakkatli ve sizi fazlasıyla yoracak muhtemelen bi kaç gün dinlenmenize gerektirecek bir antrenmana çıkacağız 🤫şşş aramızda 😈🔥❤️
Özlem’le beklenen kutsaldır 🙃💋🔥 o zaman sevişmek üzere bayım🫣😈Sizinle Bu saatten sonra kısa randevu oluşturmamız imkansız zaten 😊 Sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyor olacağım