Başka fikrini daha çok sevdim 😂😂😂😂😂😂Sihirli parmaklarla yada başka bi fikrim var👅👅
Başka fikrini daha çok sevdim 😂😂😂😂😂😂Sihirli parmaklarla yada başka bi fikrim var👅👅
Sende bana şey yaparsın demi😈🤣🔥Başka fikrini daha çok sevdim 😂😂😂😂😂😂
Aaaa aahhhh saçmalamaaahh elbette 😋😋😋😋😋😋😍😍😘😘😘Sende bana şey yaparsın demi😈🤣🔥
😂😂😂😂😂😂😂😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥 asla üşenmem bir tuşa bakıyorrrrrr bak🍤🍤🍤😂😂😂😈😈😈Tebrik ederim hiç üşenmedin dimi vicdansız tamam geliyorum Adana'ya 😂🤣😂🤣🤣😂🤣
BüyüleyiciCiao Bellaaaa😋😋 Amaaaa Çoookkkk Sosyaaaalllll🔥🔥🔥
Ekli dosyayı görüntüle 2986
Geliyorum hemen ahhahahaha😂😂😂😂😂😂😂😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥 asla üşenmem bir tuşa bakıyorrrrrr bak🍤🍤🍤😂😂😂😈😈😈
Merrcyyyy 😍😍😍😍Büyüleyici
Gel yawrum gel hatta gerekirse ayağina getiririm yaaa sen yeter ki iste😀😘😘😘😘❤❤❤🔥😈Geliyorum hemen ahhahahaha
😂😂😂😂😂😂 Kes biletimi geliyorum aşkım 😈😈😈😈😈Gel yawrum gel hatta gerekirse ayağina getiririm yaaa sen yeter ki iste😀😘😘😘😘❤❤❤🔥😈
🤣🤣🤣🤣🤣🤣yanar adana😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😂😂😂😂😂😂 Kes biletimi geliyorum aşkım 😈😈😈😈😈
Yaaaaannnnsssiiinnnnnn 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣yanar adana😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Demi yaaaaa bi seferde bizim icin yansin🤣😈🔥🔥🔥🔥🔥Yaaaaannnnsssiiinnnnnn 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😂😂😂😂
😍😍😍😍😘😘😘😘😘Demi yaaaaa bi seferde bizim icin yansin🤣😈🔥🔥🔥🔥🔥
❤️❤️😎O iş bende😋😉
Allahım neydi günahım 🤣Ciao Bellaaaa😋😋 Amaaaa Çoookkkk Sosyaaaalllll🔥🔥🔥
Bana sağlam lazımsın yapma böyle şeyler 🤣😂😂😂😂😂Allahım neydi günahım 🤣
İzlerken nefesini tutmuşum istem dışı, ölüyodum. 😂😍
Mesaj alınmıştır. 😉😍🌹Bana sağlam lazımsın yapma böyle şeyler 🤣😂😂😂😂😂
🥰🥰🥰🥰😋😋😋😋😋😋Mesaj alınmıştır. 😉😍🌹
Ne kadar çıktığını görmek istermisin,😋😋🔥🔥🔥😈😈😈😈😈😈Kıvılcım çıkıyordu, her elinin aşağı inişinde 🔥🔥🔥
Referansım olunca ben çıkartırım belki 😏😈Ne kadar çıktığını görmek istermisin,😋😋🔥🔥🔥😈😈😈😈😈😈
,🤣😂🤣😂🤣😂 Hayırlısı be gülümReferansım olunca ben çıkartırım belki 😏😈
İşte bu olmadı bak şimdi aklıma geldi naapcaz gaariii🙈👅💋🙏Ciao Bellaaaa😋😋 Amaaaa Çoookkkk Sosyaaaalllll🔥🔥🔥
Müthişsin be 😊Ciao Bellaaaa😋😋 Amaaaa Çoookkkk Sosyaaaalllll🔥🔥🔥
Kesinlikle ❤️Caw caw bella değişik versiyonu da olabiliyormuş 🙂🙂🙂❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Ne yapacağız bebeğim 😂😂😂İşte bu olmadı bak şimdi aklıma geldi naapcaz gaariii🙈👅💋🙏
😋😋😘😘😘😘 TeşekkürlerMüthişsin be 😊
En güzeli sıcacık olması değil mi zaten,👅👅👅😋😋😈😈🔥😈😈😈😈😈Kısaca çok sıcak, çok hoş olmuş.
😍Ciao Bellaaaa😋😋 Amaaaa Çoookkkk Sosyaaaalllll🔥🔥🔥
😂😂😂😂😂😂 Teşekkürler çiçeğim 😘😘Ana haber bülteninde iş yeri binasına tırmanan birini görürseniz işte o benim
Maşallah
Yandım yandım ah ki ne yaktinCiao Bellaaaa😋😋 Amaaaa Çoookkkk Sosyaaaalllll🔥🔥🔥
Yananlari söndürüyoruz efenim 👅👅👅😋😋😈😈😈🔥🔥😘😘Yandım yandım ah ki ne yaktin
Aklımda deli sorular... Bella Ciao eşliğinde sevişmek nasıl olur acaba?🤭🤔Ciao Bellaaaa😋😋 Amaaaa Çoookkkk Sosyaaaalllll🔥🔥🔥
😘😘😘😘Şimdi yanında olmak vardı
İlacınn beende 😘😘👅👅👅👅👅Ne çok karıştırdın baby?
Başım döndü😇😇😇
Denemeden bilemezzsin ama çok güzel olduğunu biliyorum 🙊😋😋😋🔥🔥🔥👅👅👅Aklımda deli sorular... Bella Ciao eşliğinde sevişmek nasıl olur acaba?🤭🤔
Dermanınız olmak benim için bir sereftir sayın adam 😁😘😘😘Biliyorum ki 😋👌
Derdim sen isen dermanım da sen olmalisin 🤗🤗
Bunu muhakkak denemeliyizzzzzz😁🔥🔥🔥🔥🔥Ciao Bellaaaa😋😋 Amaaaa Çoookkkk Sosyaaaalllll🔥🔥🔥
🤣🤣🤣🤣🤣 Kesinlikle denemeliyiz 😘😘😘😘😋😋😋Bunu muhakkak denemeliyizzzzzz😁🔥🔥🔥🔥🔥
😁😘😘😘😘😘😘🥰😍😈🔥🔥🔥🔥🔥🤣🤣🤣🤣🤣 Kesinlikle denemeliyiz 😘😘😘😘😋😋😋
Hangi tuşa bakıyor acaba 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥 asla üşenmem bir tuşa bakıyorrrrrr bak🍤🍤🍤😂😂😂😈😈😈
Bunu fena halde sevdim işteCiao Bellaaaa😋😋 Amaaaa Çoookkkk Sosyaaaalllll🔥🔥🔥
Daha neler neler var ciao bellaa favorim 😉 neler olduğunu görmek yaşamak hissetmek istersen yolu biliyorsun 😘😘Bunu fena halde sevdim işte
Baştan aşağı komple senle yanmalı yalanmalı ❤️💋🔥😈Ciao Bellaaaa😋😋 Amaaaa Çoookkkk Sosyaaaalllll🔥🔥🔥
Alevler sarıyor dört bir yanımı zoe sende ki durum nedir acaba 🙊🥰Baştan aşağı komple senle yanmalı yalanmalı ❤️💋🔥😈
Acilen sönmemiz lazım yoksa bu alevlerimiz ülkeyi yakar 🙈😈🔥💋❤️Alevler sarıyor dört bir yanımı zoe sende ki durum nedir acaba 🙊🥰
🤣🤣🤣🤣😜😜Hangi tuşa bakıyor acaba 😂😂
Yanalım istersen hazır mısın 😉👅🔥Acilen sönmemiz lazım yoksa bu alevlerimiz ülkeyi yakar 🙈😈🔥💋❤️
Senle çok hazırım ben hemen hemen 🔥💋😈❤️💐🫶Yanalım istersen hazır mısın 😉👅🔥
Hadi bakalım bekliyorum 🔥🔥Senle çok hazırım ben hemen hemen 🔥💋😈❤️💐🫶
Kalp krizi geçirdim 🥹🥹🥹Ciao Bellaaaa😋😋 Amaaaa Çoookkkk Sosyaaaalllll🔥🔥🔥
Bunu canlı denemek ister misin 👅🔥😘🔥 bu olmaz çok güzel
Bende bekliyorum☺️Hem güzel hem azdırıcı incall heycanla bekliyoruz
Teşekkürler ❤️😘Çok hoş 😍
Hala ne bekliyorsun sevgili @OZAİ 😉😘Bu videoya yazacak bir yorum bulamadım en kısa zamanda o elin yerinde olmam lazım sadece bu
Yapma böyle şeyler ☺️Kalp krizi geçirdim 🥹🥹🥹
Resmen alewwwww alewwww yaaaa🔥🔥🔥🔥🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥😈😋Ciao Bellaaaa😋😋 Amaaaa Çoookkkk Sosyaaaalllll🔥🔥🔥
Kesinlikle ☺️🔥🔥🔥👅👅Resmen alewwwww alewwww yaaaa🔥🔥🔥🔥🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥😈😋