Ciao Bellaaaa😋😋 Amaaaa Çoookkkk Sosyaaaalllll🔥🔥🔥
Ekli dosyayı görüntüle VID_144840804_021402_543.mp4
Ekli dosyayı görüntüle VID_144840804_021402_543.mp4
Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzel fotoğrafınız için teşekkürlerCiao Bellaaaa😋 Amaaaa Çoookkkk Sosyaaaalllll🔥🔥🔥
Caw caw caw bella bella oldum yaa😂izleye izleye saymadm 123456😂😂😂😂😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Ciao Bellaaaa😋😋 Amaaaa Çoookkkk Sosyaaaalllll🔥🔥🔥
Teşekkürler 😁🔥😘😘Güzel fotoğrafınız için teşekkürler
O surat ne moriaaaaa 😂😂😂😂 ne anlamalıyım bilemedim şimdi bak 😈😈çaw bella çaww çawww çaww 😵💫😵💫😵💫
Ahhhh kalbim gelmiş 😂😂😂😂😂 teşekkür balım 😘😘🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Caw caw caw bella bella oldum yaa😂izleye izleye saymadm 123456😂😂😂😂😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Ben hep burdayım cnm sen iyi geldin hoş geldin yaaa walla izlemeye doyamadm😂😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Ahhhh kalbim gelmiş 😂😂😂😂😂 teşekkür balım 😘😘🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Moria diyorki; böyle şeyler yapma aklımızı alma yerinden 🥴O surat ne moriaaaaa 😂😂😂😂 ne anlamalıyım bilemedim şimdi bak 😈😈
Tekrar sar başa dön sonra bana dön bende sanaa 😂😂😂🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈😈😈😈Ben hep burdayım cnm sen iyi geldin hoş geldin yaaa walla izlemeye doyamadm😂😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😂😂😂 Elmira diyorki; Moria kocamaaaannnn 😘😘😘😘😘😘 iletirmisiniz please 🔥😋Moria diyorki; böyle şeyler yapma aklımızı alma yerinden 🥴
Sardim başa döndüm sana🤣😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Tekrar sar başa dön sonra bana dön bende sanaa 😂😂😂🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😈😈😈😈😈😈😈
Yanacağız anlaşıldı 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 alevler saracak bu gece yine bedenlerimizi 😈😈😈😋Sardim başa döndüm sana🤣😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Hiç sönmeyelim beee hep yanalım 😂😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥 küllerimzden dnalarimzi bile bulamasnlar😂😂😂😂😂Yanacağız anlaşıldı 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 alevler saracak bu gece yine bedenlerimizi 😈😈😈😋
Beni bulmazlarda seni kesin bulurlar alevlerin peşinden gelir 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😂😂😂😂Hiç sönmeyelim beee hep yanalım 😂😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥 küllerimzden dnalarimzi bile bulamasnlar😂😂😂😂😂
Bak yaaaa seni niye bulamiyorlarda beni buluyorlar banane banane banane benide bulamasinlar😂😂😂😂😂😂😂😂😂😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Beni bulmazlarda seni kesin bulurlar alevlerin peşinden gelir 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😂😂😂😂
Aklın gittiiiii aklın sorularıma 15 saniye sonra yanıt aldım ama liiitfeeenn bana da hak ver 😈😈😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥Bak yaaaa seni niye bulamiyorlarda beni buluyorlar banane banane banane benide bulamasinlar😂😂😂😂😂😂😂😂😂😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Senn yüzündn hep😂🔥😈Aklın gittiiiii aklın sorularıma 15 saniye sonra yanıt aldım ama liiitfeeenn bana da hak ver 😈😈😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Kesssinlikleee hiç bir şey yapmadım 🤣😂🤣😂😂🤣 yapsam.acaba ne olurdu bilemedim😈😈😈 🔥🔥🔥Senn yüzündn hep😂🔥😈
Onu deneyip görcez o zman😂😂😈🔥🔥🔥🔥🔥Kesssinlikleee hiç bir şey yapmadım 🤣😂🤣😂😂🤣 yapsam.acaba ne olurdu bilemedim😈😈😈 🔥🔥🔥
Adana istanbul arasında mı buluşacağız 😂🤣😂🤣😈😈😈😈😈😈Onu deneyip görcez o zman😂😂😈🔥🔥🔥🔥🔥
Olablir ndn olmasn belki sen buraya gelirsn🤪😂😂😂😂😂😈🔥🔥🔥🔥🔥Adana istanbul arasında mı buluşacağız 😂🤣😂🤣😈😈😈😈😈😈
Adana yaa ben adanaya tek bir şey için gelirim biliyorsun onuda zaten 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂Olablir ndn olmasn belki sen buraya gelirsn🤪😂😂😂😂😂😈🔥🔥🔥🔥🔥
Teşekkür ederim çiçeğim 😘😘😘😘Harika bir vücut,
Harika kıvrımlar,
Harika bir video olmuş...
Kutlariiizz...💐💐💐
Ney icın🤪😂😂😂😂Adana yaa ben adanaya tek bir şey için gelirim biliyorsun onuda zaten 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
Tabikide yemek için 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ney icın🤪😂😂😂😂
Bak yaaa bnm içn gelmezsn yani😂😂😂😂😂Tabikide yemek için 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Beni ikna edemezsin 🤣🤣🤣🤣🤣 ikna olmam çok zor 😋😋😈😈😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Bak yaaa bnm içn gelmezsn yani😂😂😂😂😂
Peki istediğin şeyi yapsak beraber 😂😂😂Beni ikna edemezsin 🤣🤣🤣🤣🤣 ikna olmam çok zor 😋😋😈😈😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Neymiş ooo istediğim şey acaba 🤣🤣🤣🤣Peki istediğin şeyi yapsak beraber 😂😂😂
Yemek olabilir mi acaba😂😂Neymiş ooo istediğim şey acaba 🤣🤣🤣🤣
Ahhh tesekkur ederim çiçeğim elbette en kısa zaman da ❤😘😘😘😘Muhteşem video , bakmaya doyamadım , görüşmek , canlı görmek dileğiyle 😘🤗🌺
Zayıf noktamdan vurma yapma böyle şeyler 🤣😂🤣😂🤣Yemek olabilir mi acaba😂😂
😂😂😂😂😂yoksa gelmezsn ama 😈🔥🔥🔥🔥🔥Zayıf noktamdan vurma yapma böyle şeyler 🤣😂🤣😂🤣
Doğru gelmem 😂😂😂 zekice bir haraket küçük şeytan 😈😈😈😈😈 🔥🔥🔥🔥🔥🔥😂😂😂😂😂yoksa gelmezsn ama 😈🔥🔥🔥🔥🔥
Sana eziyet olmasn o zman ben gelirim o işinde istanbulda hallederiz meşhur birisi war istanbulda😂😂Doğru gelmem 😂😂😂 zekice bir haraket küçük şeytan 😈😈😈😈😈 🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😁😁😁 neden olmasın çiçeğim 😈😈🔥🔥🔥🔥😘😘Sana eziyet olmasn o zman ben gelirim o işinde istanbulda hallederiz meşhur birisi war istanbulda😂😂
Olur demi😀😈🔥🔥🔥🔥🔥😍😘❤🥰😁😁😁 neden olmasın çiçeğim 😈😈🔥🔥🔥🔥😘😘
Elbette olur 😘😘😘Olur demi😀😈🔥🔥🔥🔥🔥😍😘❤🥰
😘😘😘😘🍤🍤🍤🍤Elbette olur 😘😘😘
Bunun farklı versiyonunu çekicem 😂😂😂😂😂 bu şarkıyla 😘😘😘😘Ciau Bella yı daha önce başka duygular ile dinlerdim..
Şimdi aldın başka bir duygu durumuna soktun maşallah 😍
Artık şarkıyı duyduğumda ilk aklıma gelen şey sanırım bu video olacak, teşekkürler 😳
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🍤🍤🍤🍤
Keşke bu hayatta senin gibi daha çok insan olsaydı. Hayat, o zaman daha anlamlı olurdu. 🔥🔥🔥🔥🔥Ciao Bellaaaa😋😋 Amaaaa Çoookkkk Sosyaaaalllll🔥🔥🔥
Ekli dosyayı görüntüle 2986
Keşke bu hayatta herkes senin gibi güzel ve anlamlı baksaydı çok çok çok daha güzel olurdu😘😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰Keşke bu hayatta senin gibi daha çok insan olsaydı. Hayat, o zaman daha anlamlı olurdu. 🔥🔥🔥🔥🔥
O kadar güzelsin ki, bu dünyanın yaşamaya değer olduğuna beni inandırıyorsun. ❤️❤️❤️Keşke bu hayatta herkes senin gibi güzel ve anlamlı baksaydı çok çok çok daha güzel olurdu😘😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰
Bunun farklı versiyonunu çekicem 😂😂😂😂😂 bu şarkıyla 😘😘😘😘
Eyyy ölümlü "Ölüm haktır sevgi bakidir" kanatlara ihtiyacın yok ruhunu okşaman yetecektir sana ❤️Dört gözle bekliyoruz🤭
Yazına kayıtsız kalamadim,😂😂😂😂 sizlerinde desteklerinizle elimden geleni yapmaya çalışıyorum efenim ☺️Dört gözle bekliyoruz🤭
Harikasın bebeğim yakından şahit olmuş birisi olarak çok ama çok tatlısınCiao Bellaaaa😋😋 Amaaaa Çoookkkk Sosyaaaalllll🔥🔥🔥
Ekli dosyayı görüntüle 2986
Bunun bi değişiğini beraber cekmemiz lazım 😂😋😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 yanarrrrrrrrr😘😘😘😘😘😘
Yazına kayıtsız kalamadim,😂😂😂😂 sizlerinde desteklerinizle elimden geleni yapmaya çalışıyorum efenim ☺️
Teşekkürler çiçeğim 😘😘😘Gözlerime hakim olamıyorum. 😅🤩😘
Teşekkürler tatlım 🥰🥰🥰😘😘Harikasın bebeğim yakından şahit olmuş birisi olarak çok ama çok tatlısın
Aslında fenaaaa fikir değil 😈😈😈😈😈😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Bunun bi değişiğini beraber cekmemiz lazım 😂😋😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 yanarrrrrrrrr
Keessssiiinnlikleeee çok doğru bir cümle kurdun tebrik ederim Havacı 😍Yaptıklarınız yapacaklarımızın kanıtıdır mı 😅
Teşekkür ederiz 🙏
Bende daha güzel fikirler war 😀o zaman yeterli😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😘😋Aslında fenaaaa fikir değil 😈😈😈😈😈😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Yine heyecandan yazamiyorsun bakıyorum da bize bir lolipop şekeri lazım 😅😋😋😋😈😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Bende daha güzel fikirler war 😀onayaman yeterli😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😘😋
Aynen diğeri tammda lolipop şekeri alcazzzz 🤣😈🔥🔥🔥🔥Yine heyecandan yazamiyorsun bakıyorum da bize bir lolipop şekeri lazım 😅😋😋😋😈😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Şekerin yoksa komasına girmezsin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😈😈😈😈😈😈😈😈Aynen diğeri tammda lolipop şekeri alcazzzz 🤣😈🔥🔥🔥🔥
Şimdi ben birşeyi merak ettim ikiside şeker yaa çarpmaz mı🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 senn ki fazla şekerlidir ki😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥güzel tatliş olduğun icinŞekerin yoksa komasına girmezsin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😈😈😈😈😈😈😈😈
O zaman az yedirmem gerekecek sana fazlası zarar 😈😈😈😈🤣🤣🤣🤣🤣🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🤣🤣🤣🤣🤣🤣 senn ki fazla şekerlidir ki😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥güzel tatliş olduğun icin
🤣🤣🤣🤣 Markeeerr çok tatlısın 😘😘😘
🤣🤣🤣🤣🤣😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 olablirO zaman az yedirmem gerekecek sana fazlası zarar 😈😈😈😈🤣🤣🤣🤣🤣🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
🙈😋😋😂😂😂😂🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🤣🤣🤣🤣🤣😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 olablir
Aahh bu alewler warya alewler 😀😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🙈😋😋😂😂😂😂🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Ahhhhh yaktın beni der gibi oldu 🙈😂😂😂😂😘😘😘😘😘😘😘Aahh bu alewler warya alewler 😀😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Yakmayı bırak kül oldum kül😈🤣Ahhhhh yaktın beni der gibi oldu 🙈😂😂😂😂😘😘😘😘😘😘😘
O zaman hemen çıkıp İstanbul'a geliyorsun 😂😂😂😂😂Yakmayı bırak kül oldum kül😈🤣
Senn emrin olur bebitommm hemn geliyorummmm😀😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😘O zaman hemen çıkıp İstanbul'a geliyorsun 😂😂😂😂😂
Yeni yıla artık birlikte gireriz 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Senn emrin olur bebitommm hemn geliyorummmm😀😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😘
Rica ederim bebitosu 🥰🥰😘😘😘Tesekkurler paylasilan guzellikler icin
Pirim @Moria doğru diyore yapma etme bi gıdım alkımızı alma 😍😍😍Moria diyorki; böyle şeyler yapma aklımızı alma yerinden 🥴
Yeni yıla nasıl girersen öyle geçermiş 🤣🤣🤣😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Yeni yıla artık birlikte gireriz 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Aklınızı buradan almak gibi bir niyetim yok aziziiimm 😈😈😈😈😈😈😋😋🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Pirim @Moria doğru diyore yapma etme bi gıdım alkımızı alma 😍😍😍
Bütün yıl seninle düşünemiyorum 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Yeni yıla nasıl girersen öyle geçermiş 🤣🤣🤣😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Vay vay vay bir dergahta derviş olma yolundayız azizliğe daha şok yolumuz var 😄😄😄Aklınızı buradan almak gibi bir niyetim yok aziziiimm 😈😈😈😈😈😈😋😋🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Istanbulda yaşasaydım kesin olabilirdi🤣🤣😈🔥🔥🔥🔥 Ben hiç düşünmiyorummm🤣🤣🤣Bütün yıl seninle düşünemiyorum 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂 Ne demiş şems "Biri gelir seni sen eder, biri gelir seni senden eder" 🙊😘😘😘😘Vay vay vay bir dergahta derviş olma yolundayız azizliğe daha şok yolumuz var 😄😄😄
Videoyu görünce akıl biraz duraksıyor 🙈🙈🙈
Bunada şükür mü desek ne desek 😂😂😂😂😂😂😂Istanbulda yaşasaydım kesin olabilirdi🤣🤣😈🔥🔥🔥🔥 Ben hiç düşünmiyorummm🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣 işte bnde böyle şansiz bi adamım yalniş şehirde yaşıyorum ne yapalım 😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Bunada şükür mü desek ne desek 😂😂😂😂😂😂😂
Adana evet doğru yanlış bir şehir hahahahahaaah🤣🤣🤣🤣 işte bnde böyle şansiz bi adamım yalniş şehirde yaşıyorum ne yapalım 😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Vurma beni hasas yerimden ama 🤣🤣🤣🤣Adana evet doğru yanlış bir şehir hahahahahaaah
🤣🤣🤣🤣 Bunu sen istedin 😈😈😈😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥Vurma beni hasas yerimden ama 🤣🤣🤣🤣
Yermisn🍤🍤🍤🍤🍤 bunuda sen istedin😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣 Bunu sen istedin 😈😈😈😈😈😈🔥🔥🔥🔥🔥
Tebrik ederim hiç üşenmedin dimi vicdansız tamam geliyorum Adana'ya 😂🤣😂🤣🤣😂🤣Yermisn🍤🍤🍤🍤🍤 bunuda sen istedin😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😈🔥🔥🔥🔥🔥🔥 asla üşenmem bir tuşa bakıyorrrrrr bak🍤🍤🍤😂😂😂😈😈😈Tebrik ederim hiç üşenmedin dimi vicdansız tamam geliyorum Adana'ya 😂🤣😂🤣🤣😂🤣
🤣🤣🤣🤣 Markeeerr çok tatlısın 😘😘😘
Mercyy çiçeğim 😍😘O sizin tatlılığınızz😘
Nasıl yapacaksınız efenim azıcık anlatın da bende bileyim 😂😂😂😂😂Siz zahmet etmeyin biz şey yaparız😈👅😍🔥
Bı arada sen devr alırsın 😋😋😋😈😈😈😈😘😘😘😘Ne kurcaladın 🍑'yi be hatun? 🤤🤤🤤
Aşık atışmasını uygun zamanda yüzyüze yapalım 🙂🙂😂😂😂😂😂 Ne demiş şems "Biri gelir seni sen eder, biri gelir seni senden eder" 🙊😘😘😘😘
Severim elbette neden olmasın 😂😂Aşık atışmasını uygun zamanda yüzyüze yapalım 🙂🙂
Sihirli parmaklarla yada başka bi fikrim var👅👅Nasıl yapacaksınız efenim azıcık anlatın da bende bileyim 😂😂😂😂😂