Challenge Subject 1 İç Çamaşırım Hangi Renk? **Ödüllü**

Durum
Sosyal Coin
19,551
Tanıtım Konusu Referansları
Peki By_güngör cevap vermez ise nasıl bir yol izlemeyi planlıyorsunuz Nihal Hanım ?
Bundan önceki iki kişi de izlediğim yolu izlemeye devam edin bir sonraki arkadaşla iletişim kurmaya çalışacağım talihlilerin tümüne ulaşılmıyorsa aynı içeriği Bir görüşmem esnasında çekip Pazartesi akşamına kadar Telegram kanalıma yüklemiş olacağım ve abonelikleri almaya başlayacağım

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: yamamoto
Durum
Sosyal Coin
0
Yalnız benim itirazım var bu renk yeşil değil turkuaz rengi 🤣

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Nihal
Durum
Sosyal Coin
916
Bundan önceki iki kişi de izlediğim yolu izlemeye devam edin bir sonraki arkadaşla iletişim kurmaya çalışacağım talihlilerin tümüne ulaşılmıyorsa aynı içeriği Bir görüşmem esnasında çekip Pazartesi akşamına kadar Telegram kanalıma yüklemiş olacağım ve abonelikleri almaya başlayacağım
Bilgilendirme için teşekkür ederim Nihal hanım. Anlayışlı ve nazikliğiniz beni benden aldı.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Nihal
Durum
Sosyal Coin
19,551
Tanıtım Konusu Referansları
Ve bunun olduğuna her ne kadar inanamasam da kazanan 3 kişiden de sekti Pazartesi'ye kadar video yükleyeceğim söz verdiğim Telegram kanalı Takipçilerim ve pazartesi üye olacak Takipçilerim için yarına kadar bu aktiviteyi gerçekleştirmem gerekiyor Dolayısıyla zaten Sadece bu aktivite için ayıracağım zaman dilimi belli bu tür durumlarda yani zaman uyuşmamazlığından veya herhangi bir sebepten katılan kişiyle aktivite gerçekleştiremezsem hızlı bir şekilde bir sonrakine geçiyoruz Şimdi de başka bir platformdaki bir arkadaşa geçtik Geçmiş olsun @By_güngör Belki gelecek sefere Bu arada kazananlar arasında daha önce görüşme yaptım hiç kimse yoktu Kısmet bakalım bir dahakine neler olacak

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: akua
Durum
Sosyal Coin
56,692
Ve ilk Challenge ile karşınızdayım :devilish:
Bu videoda giydiğim iç çamaşırının rengini bilenler arasından seçeceğim bir takipçimi 2 saat misafir edeceğim ve bana çırılçıplak bir şekilde,
masaj yağlarıyla masaj yapacak. Bu erotik ve heyecanlı buluşmanın en özel anlarını, video ve fotoğraflarını bir film izler gibi izleyeceksiniz.
Nerede? Elbette yeni telegram kanalımda.
*3 ayrı mecrada oylama olacak
*Her nick name in sadece 1 renk tahmin etme hakkı var. 1'den fazla tahmin yapanların ilk tahmini baz alınacak.
*Doğru tahmini yapanlar arasından seçtiğim kişi bu heyecanlı saatler için hiçbir ücret ÖDEMEYECEK.
*Bu erotik ve fantastik saatlerin video ve fotoğraflarını yükleyeceğim telegram kanalımın linkini ödeme yaptığınız zaman atacağım.
*Oylama bu gece 23.00 te sona erecek.
*Kazananı ve sonunda eteğimi kaldırıp çamaşırımın rengini gösterdiğim videonun tam versiyonunu yarın 11.00 de açıklayacak ve yükleyeceğim.

Sanki bu challenge larla çok eğleneceğiz gibi.🎉🥳
Hadi bakalım herkese bol şans 🧿🧿
Desteklerinizi ve katılımlarınızı bekliyorum.🧿🧿
Ekli dosyayı görüntüle 12495
aşırı sexy

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Nihal ve YANKI
Durum
Sosyal Coin
12,943
Bu videoda giydiğim iç çamaşırının rengini bilenler arasından seçeceğim bir takipçimi 2 saat misafir edeceğim ve bana çırılçıplak bir şekilde,
masaj yağlarıyla masaj yapacak. Bu erotik ve heyecanlı buluşmanın en özel anlarını, video ve fotoğraflarını bir film izler gibi izleyeceksiniz.
*Her nick name in sadece 1 renk tahmin etme hakkı var. 1'den fazla tahmin yapanların ilk tahmini baz alınacak.
*Doğru tahmini yapanlar arasından seçtiğim kişi bu heyecanlı saatler için hiçbir ücret ÖDEMEYECEK.
*Bu erotik ve fantastik saatlerin video ve fotoğraflarını yükleyeceğim telegram kanalımın linkini ödeme yaptığınız zaman atacağım.
*Kazananı ve sonunda eteğimi kaldırıp çamaşırımın rengini gösterdiğim videonun tam versiyonunu yarın 11.00 de açıklayacak ve yükleyeceğim.

Mor

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,914

Sarı diyorum 💛💙

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390