Beğenenler:
Peki By_güngör cevap vermez ise nasıl bir yol izlemeyi planlıyorsunuz Nihal Hanım ?Sevgili @By_güngör tarafımca bekleniyorsunuz 😘
Bundan önceki iki kişi de izlediğim yolu izlemeye devam edin bir sonraki arkadaşla iletişim kurmaya çalışacağım talihlilerin tümüne ulaşılmıyorsa aynı içeriği Bir görüşmem esnasında çekip Pazartesi akşamına kadar Telegram kanalıma yüklemiş olacağım ve abonelikleri almaya başlayacağımPeki By_güngör cevap vermez ise nasıl bir yol izlemeyi planlıyorsunuz Nihal Hanım ?
Ćok tatlısınız ama yeşil mint yeşili. Gelip yakından bakmak ister misiniz? Renk testi için 🙃Yalnız benim itirazım var bu renk yeşil değil turkuaz rengi 🤣
Not aldım. Bi De bunlar varSarı sana çok yakışır ☺️
Bilgilendirme için teşekkür ederim Nihal hanım. Anlayışlı ve nazikliğiniz beni benden aldı.Bundan önceki iki kişi de izlediğim yolu izlemeye devam edin bir sonraki arkadaşla iletişim kurmaya çalışacağım talihlilerin tümüne ulaşılmıyorsa aynı içeriği Bir görüşmem esnasında çekip Pazartesi akşamına kadar Telegram kanalıma yüklemiş olacağım ve abonelikleri almaya başlayacağım
Bizzat gelip yakından tadına bakacam birgün 🤣Ćok tatlısınız ama yeşil mint yeşili. Gelip yakından bakmak ister misiniz? Renk testi için 🙃
aşırı sexyVe ilk Challenge ile karşınızdayım
Bu videoda giydiğim iç çamaşırının rengini bilenler arasından seçeceğim bir takipçimi 2 saat misafir edeceğim ve bana çırılçıplak bir şekilde,
masaj yağlarıyla masaj yapacak. Bu erotik ve heyecanlı buluşmanın en özel anlarını, video ve fotoğraflarını bir film izler gibi izleyeceksiniz.
Nerede? Elbette yeni telegram kanalımda.
*3 ayrı mecrada oylama olacak
*Her nick name in sadece 1 renk tahmin etme hakkı var. 1'den fazla tahmin yapanların ilk tahmini baz alınacak.
*Doğru tahmini yapanlar arasından seçtiğim kişi bu heyecanlı saatler için hiçbir ücret ÖDEMEYECEK.
*Bu erotik ve fantastik saatlerin video ve fotoğraflarını yükleyeceğim telegram kanalımın linkini ödeme yaptığınız zaman atacağım.
*Oylama bu gece 23.00 te sona erecek.
*Kazananı ve sonunda eteğimi kaldırıp çamaşırımın rengini gösterdiğim videonun tam versiyonunu yarın 11.00 de açıklayacak ve yükleyeceğim.
Sanki bu challenge larla çok eğleneceğiz gibi.🎉🥳
Hadi bakalım herkese bol şans 🧿🧿
Desteklerinizi ve katılımlarınızı bekliyorum.🧿🧿
Ekli dosyayı görüntüle 12495
MorVe ilk Challenge ile karşınızdayım
Bu videoda giydiğim iç çamaşırının rengini bilenler arasından seçeceğim bir takipçimi 2 saat misafir edeceğim ve bana çırılçıplak bir şekilde,
masaj yağlarıyla masaj yapacak. Bu erotik ve heyecanlı buluşmanın en özel anlarını, video ve fotoğraflarını bir film izler gibi izleyeceksiniz.
*Her nick name in sadece 1 renk tahmin etme hakkı var. 1'den fazla tahmin yapanların ilk tahmini baz alınacak.
*Doğru tahmini yapanlar arasından seçtiğim kişi bu heyecanlı saatler için hiçbir ücret ÖDEMEYECEK.
*Bu erotik ve fantastik saatlerin video ve fotoğraflarını yükleyeceğim telegram kanalımın linkini ödeme yaptığınız zaman atacağım.
*Kazananı ve sonunda eteğimi kaldırıp çamaşırımın rengini gösterdiğim videonun tam versiyonunu yarın 11.00 de açıklayacak ve yükleyeceğim.
Sarı diyorum 💛💙Ve ilk Challenge ile karşınızdayım
❤️aşırı sexy