Merhabalar 😉 Berrin_Berrin29 Skype adresinden eklerseniz yapa bilirim 😉🔥merhabalar
randevü talebi için dönüş yapamısınız.
tşler
Beğenenler:
Merhabalar 😉 Berrin_Berrin29 Skype adresinden eklerseniz yapa bilirim 😉🔥merhabalar
randevü talebi için dönüş yapamısınız.
tşler
Hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim 😍😍😍Kullanıcı adı:
İsim (Name): Berrin_Berrin29
Yaş (Age) : 30
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Avrupa
Boy (length): 1.68
Kilo (Weight): 52
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 85
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 62
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 88
Göz Rengi (Eye Color) : Siyah
Saç Rengi (Hair Color): Işıltılı Kahve
Ten Rengi (Skin Color): Esmer, Latin Ateşi
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Fransızca (Fransızca)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), COB (Vücuda Boşalma), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Kucakdansı (Lap Dance), Hard Sex, Ayak fetişi (foot fetish), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), Sex oyuncakları (Sex Toys)
Yasaklarım (my bans): Anal Rimming (Anüs Yalama)
İletişim (Contact) :
BANA ULAŞMAK İÇİN BU YAZIYA TIKLAYIN.
SADECE FORUM ÜZERİNDEKİ ÖZEL MESAJLAŞMA SİSTEMİ ÜZERİNDEN RANDEVU ALIYORUM.
Hakkımda (About Me): 📌 Özel sektörde çalışan, Kimya Mühendisiyim. Samimi, sıcak ve gülümsemeyi çok seven pozitif biriyim.
En az 2 Saatlik ve gecelik görüşme yapıyorum.
📌Anal kesinlikle yapmıyorum. Hiç denemedim teklif bile etmeyin rica etsem.
📌Kondom kullanmayı tercih ediyorum hijyen ve sağlık açısından.
📌 2 Saat : 4.000 ₺
📌 Gecelik : 15.000 ₺
📌 Yerim yok, İstanbul Avrupa Yakasındayım. Otelde görüşme yapıyorum, taksi ücretini ayrıca rica ediyorum
📌 Uyum sağlanırsa kaporada rica ediyorum.
📌 Sakso'nun Kraliçesi Benimmm. Çooookkk İddalı😋💋👅👄
📌 Referans dahilinde şehir dışı görüşme yapıyorum. Talep edilmesi halinde ekstra detay talep ede edebilirsiniz.
Referanslarım (My references): Ekli dosyayı görüntüle 13529
Fotoğraflarım (My Photos): Ekli dosyayı görüntüle 13530
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos): (SORUYA CEVAP VERMEDI)
Berrin Hanımcım hoş geldiniz güzellikler getirdiniz. Size Skype üzerinden yazdım fakat daha daveti kabul etmemişsiniz. Rica etsem bakar mısınız. Özel mesaj kutusundan da mesaj gitmiyor.Kullanıcı adı:
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWO (Kondomsuz Oral), COB (Vücuda Boşalma), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Kucakdansı (Lap Dance), Hard Sex, Ayak fetişi (foot fetish), Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), Sex oyuncakları (Sex Toys)
İletişim (Contact) :
Hakkımda (About Me): 📌 Özel sektörde çalışan, Kimya Mühendisiyim. Samimi, sıcak ve gülümsemeyi çok seven pozitif biriyim.
En az 2 Saatlik ve gecelik görüşme yapıyorum.
📌Anal kesinlikle yapmıyorum. Hiç denemedim teklif bile etmeyin rica etsem.
📌Kondom kullanmayı tercih ediyorum hijyen ve sağlık açısından.
📌 2 Saat : 4.000 ₺
📌 Gecelik : 15.000 ₺
📌 Yerim yok, İstanbul Avrupa Yakasındayım. Otelde görüşme yapıyorum, taksi ücretini ayrıca rica ediyorum
📌 Uyum sağlanırsa kaporada rica ediyorum.
📌 Sakso'nun Kraliçesi Benimmm. Çooookkk İddalı😋💋👅👄
📌 Referans dahilinde şehir dışı görüşme yapıyorum. Talep edilmesi halinde ekstra detay talep ede edebilirsiniz.
Referanslarım (My references): Ekli dosyayı görüntüle 13529
Fotoğraflarım (My Photos): Ekli dosyayı görüntüle 13530
Ben ekledim yazdım fakat daha daveti kabul etmemişsiniz.Merhabalar 😉 Berrin_Berrin29 Skype adresinden eklerseniz yapa bilirim 😉🔥
Telegram olacaktı viber nerden çıktı yahu😃Bu kadar güzel ekstra servisi olanlar da hep outcall sadece😔 bi öneri gizlilik için telefon no paylaşmıyorsanız belki viber kullanabilirsiniz iletişimde.
Tam bir sanat eserin Fotolardan gözümü alamadımKullanıcı adı:
İletişim (Contact) :
Ekli dosyayı görüntüle 19782
Ekli dosyayı görüntüle 19782
Hakkımda (About Me):
”Öncelikle Merhabalar, Ben Berrin”📌
✍️📌**Özel Sektör’de Yönetici Olarak Çalışıyorum. Burada bulunmamın tek nedeni KEYİF almak ve aldığım keyfi Partnerimle PAYLAŞMAK… 👅😋😍💋😉Bunu belirtmemdeki neden; Bir İşim var ve burda olmak bir ‘İŞ OLMAMALI 🔥Önceliğim KEYİF 💋🫦🔥Bana göre seksin ana hammadde ORAL👅 Ben Keyfin Bedelini de Bahşiş Vererek TaçlandıraBilirsin🤭😉
✍️📌 GrilFriend Tadında Görüşme Yapıyorum 😍🔥💃🏻🥰🫶Ekstra Bedel Karşılığında 💸💵FANTAZİLER, FETISH, YENİLİKLER..!!😎😍🤩😎Neden Olmasın 😉🤭💃🏻🔥👅😍
✍️📌**Tercihinize göre isterseniz ekstra (💸) olarak CİM-CİF vb. 🔥FANTEZİLERE🔥Açığım😉💃🏻🔥💋SINIRLARIMI ÇİĞNEMEYİ SEVİYORUM 💵🫦👅😉 Bunlar ektra ve Ektra olan her istek ve fantezi mevcut tarifeye tabi değildir😎Ekstraların Herbiri: 1.000TL💵
✍️📌*2 Saat : 6.000 ₺+Yol Ücreti
✍️ 📌3 Saat : 8.000 ₺+Yol Ücreti
✍️📌4 Saat : 10.000₺ +Yol Ücreti
✍️📌*Gecelik: 15.000₺(6 Saat)+Yol
💃🏻Ücreti (SEANS SINIRI YOK🔥)
✍️📌** Gecelik: 20.000₺(8-10 Saat)+Yol Ücreti(SEANS SINIRI YOK)🔥
✍️📌**Yerim yok, İstanbul Avrupa Yakasındayım. Hijyenik ve Güvenilir Otel de görüşme yapıyorum. Taksi Ücreti Kapora ile birlikte rica ediyorum
✍️📌* Uyum sağlanırsa randevu iptaline karşın mutlaka KAPORA Rica Ediyorum 😉
✍️📌*Görüşme Bedelini Geldiğimde lütfen taktim ediniz.
✍️📌*Anal kesinlikle yapmıyorum. Hiç denemedim teklif etmezseniz sevinirim. Zaten buna ihtiyaç duyacağınızı düşünmüyorum 😉
✍️📌*Korunmuyorum, Bu yüzden Kesinliklee Kondom kullanmayı tercih ediyorum hijyen ve sağlık açısından. Kondomsuz Teklif etmeyiniz.
✍️📌*Tercih ettiğiniz saat aralığı ne olursa olsun; 🔥“SEANS SINIRI🔥SAATİM DOLDU🔥SÜREM BİTTİ 🔥YOKTUR”🤪🤭 💃🏻😍🔥Amacımız; Keyifli geçen zamanı, Keyifli Bitirmek🔥😉🤪💃🏻Esneklik iyidir
✍️📌Özellikle belirterek başlamak istiyorum; TADI ve KOKUSI GÜZEL İSE; ORAL YAPMA KONUSUNDA ÜZERİME TANIMIYORUM💋👅😋 Tek Kelimeyle; SEVİŞMENİN 2.hali ORAL 🔥💋👅😍**
✍️📌**Sakso'nun Kraliçesi Benimmm🔥Kesinlikle Sevişmenin,Öpüşmenin ve Zevkin Nirvana’sına Garanti Veriyorum🔥
✍️📌**Sevişmek, Öpüşmek ve Oral İlk Tercihimdir, SEVİŞMEDEN SEX OLMAZ😉
✍️📌**Şehir Dışı : 60.000₺+Yol Ücreti
(24 Saat+Anal Hariç Herşey Dahil🔥😉Sınırsız 🔥Tabiki ve PRENSİPTE de anlaşma sağlanırsa 😉🔥😉 Kapora Dahilinde 😉🔥
✍️📌 📌 Skype den eklerseniz kendiniz tanıtırsanız sizi ekleye bilirim😉
Skype Adres : Berrin_Berrin29
Referanslarım (My references):
Ekli dosyayı görüntüle 19783
Fotoğraflarım (My Photos):
Ekli dosyayı görüntüle 19784