bal dökmeden de yalarım.Ball döküp kimler yalamak ister👅👅👅👅👅👅😋😋😋😋🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
bal dökmeden de yalarım.Ball döküp kimler yalamak ister👅👅👅👅👅👅😋😋😋😋🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😘😘Hadi bakalımmm öyle olsun❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Hadi bakalımmm öyle olsun❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
🔥🔥🔥🔥bal dökmeden de yalarım.
Yak beni ateşinle🤣🤣🤣🤣🫢
Büyük bir zevkle 😉😘Yak beni ateşinle🤣🤣🤣🤣🫢
@Elmira nın pekmezzz, yala yala bitmez... Kuvvet ile muhtemel beni komaya sokar.Ball döküp kimler yalamak ister👅👅👅👅👅👅😋😋😋😋🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Alya yaa alemsin 😂😂😂😂@Elmira nın pekmezzz, yala yala bitmez... Kuvvet ile muhtemel beni komaya sokar.
Bal kutusuna bal dökmek gereksiz değilmi direk kaymak sürüp yalamak lazım.Ball döküp kimler yalamak ister👅👅👅👅👅👅😋😋😋😋🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
😋😋😋😋😋 Güzeldi daha farklı fikirlerimizde olabilir 🙊😁Bal kutusuna bal dökmek gereksiz değilmi direk kaymak sürüp yalamak lazım.
Yaratıcılık iyidir öyle güzel fikirler varki yaşanması gereken ama herşey belirtilemiyor.😋😋😋😋😋 Güzeldi daha farklı fikirlerimizde olabilir 🙊😁
Sana hak veriyorum bu konuda 😊❤️Yaratıcılık iyidir öyle güzel fikirler varki yaşanması gereken ama herşey belirtilemiyor.
Böyle güzel ve tatlı bir şeye bal dökmeye gerek yok yeteri kadar tatlıdır ben direk tadına bakma taraftarıyım ama öyle kolay kolay bırakmam gibi o tatlının dibine kadar bitirmek isterim 👅👅💦💦🔥🔥Ball döküp kimler yalamak ister👅👅👅👅👅👅😋😋😋😋🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Hazzın özeti gibisin 🔥🔥😋😋😋Böyle güzel ve tatlı bir şeye bal dökmeye gerek yok yeteri kadar tatlıdır ben direk tadına bakma taraftarıyım ama öyle kolay kolay bırakmam gibi o tatlının dibine kadar bitirmek isterim 👅👅💦💦🔥🔥
Böyle bir kadın olunca 🔥🔥🔥👿😋😋Hazzın özeti gibisin 🔥🔥😋😋😋
Çok tatlısın 😘❤️Bence yalamak için bala gerek yok, o tatlılığı balla bozmamak lazım 👅 👅
Bala bal dökülmez ki kaymak sürüp yalayalımBall döküp kimler yalamak ister👅👅👅👅👅👅😋😋😋😋🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Teşekkürler ❤️😘😊Bala bal dökülmez ki kaymak sürüp yalayalım
😋😋😋🥰🥰🥰istemeyenin aklına şaşarım zaten
😁😁😋😋😋🥰🥰🥰Ben yemeyip yanında yatmayı tercih ederim😄🥰🥰🥰😘😘😘😘