Kullanıcı adı:
İsim (Name): Bade
Yaş (Age) : 21
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Ataşehir
Boy (length): 1.63
Kilo (Weight): 59
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 80 b
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 70
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 95
Göz Rengi (Eye Color) : Kahve
Saç Rengi (Hair Color): Kahve
Ten Rengi (Skin Color): Buğday
Vücut Tipi (Body Type) : Normal (Normal)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I dont)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz.
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz eşlik etmem. (I do not use it, you can use it with me, I do not accompany it.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), COB (Vücuda Boşalma), Soft Sex, , Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma),
Yasaklarım (my bans): Anal Rimming (Anüs Yalama), Hard Sex, A-Level (Anal sex),
İletişim (Contact) : 05525212639
Hakkımda (About Me):
MERHABALAR,
İstanbul Ataşehir’den BADE ben…
Buğday tenli, kestane rengi saçlı, acık kahverengi gözlü, kişisel bakımına özen gösteren, güzelliğine güvenen , motor tutkunu , BOĞA burcu kadınıyım.
Görüşmelerimi 4 ve 5 yıldızlı Otellerde Gerçekleştiriyorum.
*İncall ve sehirdışı görüşmem yoktur.
*Benimle iletişime geçerken Forum kullanıcı adınızdan başlamanızı, kısaca kendinizi tanıtarak size hitap etmek açısından isminizi, yaşınızı, hangi semtten bana ulaştığınızı kaç saatlik görüşme istediğinizi belirtiniz lütfen.
*Sigara kullanmıyorum. Siz kullanabilirsiniz, sizlerden ricam ağız bakımına özen gösterirseniz sevinirim.
*Alkol sadece gecelik görüşmelerimde bir duble ile eşlik edebilirim. Viski, haricinde başka alkol kullanmıyorum.
*Hiçbir uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımım yoktur. Kullanan kişilerler de görüşme yapmadığım gibi, Bu kısmı dikkate almayıp yanımda kullanmaya kadar olan davranışlarda bulunun görüşenlerimle, görüşmeyi kesip çıkarım. Ücret iadesi de yapmam.
*Cim Cif yapıyorum ( ekstra ücretle) (cimcif görüşmelerimde, görüşenimden ricam 2 saat kadar öncede çikolata yemesi )…
* MF+F ve MM+F görüşme yapıyorum
*Anal ilişkiye asla girmiyorum.
*İlişki esnasında kondom kesinlikle kullaniyorum.
*Oral sekse bayılırım ( kondomsuz)....
*HİJYENE ÇOK ÖNEM VERİYORUM.
*25 yaşından küçüklerle ve 50 Yaşından Büyük Beylerle görüşmüyorum.
*Fotoğraflarım ve videolarım orijinal ve günceldir. Lütfen wp tan tekrar video ve fotoğraf istemeyin.
REFAKAT ÜCRET BİLGİLERİM:
1 SAATLİK GÖRÜŞMEM YOKTUR
2 SAAT-4500 ( iki seans) +800tl ulaşım ücreti
3 SAAT-5500 (üç seans) +800tl ulaşım ücreti
4 SAAT-7000 (dört seans)+800tl ulaşım ücreti
5 SAAT-8500(seans sınırı yok)+800tl ulaşım ücreti
+Daha fazla saat dilimi için wp tan bilgi alabilirsiniz.
*Evlerinize misafir oluyorum; min.3 saatlik görüşmelerde, referans mutlaka istiyorum / canlı konum ve konum bilgisi istiyorum / görüşme ücretinin yarısını, ulaşım ücretinin tamamını ön ödeme olarak talep ediyorum.
*Avrupa yakası görüşmelerinde min. 5 saat görüşme yapıyorum, ulaşım ucreti olarak 2000.tl alıyorum. / görüşme ücretinin yarısını, ulaşım ücretinin tamamını ön ödeme olarak talep ediyorum.
*İstanbul yakınlarında şehir dışı görüşmelerine en az 5 saat gidiyorum (Gebze-Darıca-Şile gibi) Görüşme ücreti+yol ücreti alıyorum. Ulaşım ücreti için lütfen sorunuz.
Refakat ücretimin yarısını ve ulaşım ücretinin tamamını ön ödeme alıyorum.
*Ücreti elden almıyorum , görüşmeye başlamadan önce banyo aynasının önüne zarf içinde koymanız sizin nezaketinizi gösterir .❤
*Aramalara cevap vermiyorum. Lutfen sadece whatsaptan kendinizi tanıtarak randevu isteyin.
*Gec gördüğüm mesajlara, uygunluk durumunuzu bilmediğimden dönüş yapmıyorum. Mavi tık gördüğünüz zaman şayet cevap vermemişsem lütfen tekrar yazın.
*Whatsap haricinde bir iletisimim yoktur!
WhatsApp numaram: 05525212639
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!! ⬇️
SON OLARAK;
Kremşanti ve çikolataya bayılırım, her türlü fantaziye açığım, Kucak dansı aşığıyım, öpüşmeyi ve sevişmeyi çok seviyorum
TEMİZLİĞE VE KİŞİSEL BAKIMA ÇOK DİKKAT EDİYORUM, SİZDEN BU KONUDA HASSASİYET BEKLİYORUM.
️
*Hiçbir uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımım yoktur. Kullanan kişilerler de görüşme yapmadığım gibi, Bu kısmı dikkate almayıp yanımda kullanmaya kadar olan davranışlarda bulunun görüşenlerimle, görüşmeyi kesip çıkarım, ücretimi de alırım.
⚠️Kimsenin Aracına binerek otele geçiş sağlamıyorum,Teklif etmeyiniz.
🚨Genital siğil varlığı olan kişilerle ilişkiye girmiyorum lütfen tedavinizi olun.Oral yaparken fark edersem görüşmeyi bitiririm ücretimi de alırım lütfen duyarlı olalım. Birbirimizin vaktini almayalım.
X hesabım;
️
Referanslarım (My references):
Referanslarım için linke tıklayınız.!! ⬇️
Fotoğraflarım (My Photos):
Fotoğraflarım için linke tıklayınız.!! ⬇️
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
İsim (Name): Bade
Yaş (Age) : 21
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Ataşehir
Boy (length): 1.63
Kilo (Weight): 59
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 80 b
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 70
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 95
Göz Rengi (Eye Color) : Kahve
Saç Rengi (Hair Color): Kahve
Ten Rengi (Skin Color): Buğday
Vücut Tipi (Body Type) : Normal (Normal)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I dont)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz.
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanmıyorum yanımda kullanabilirsiniz eşlik etmem. (I do not use it, you can use it with me, I do not accompany it.)
Yabancı Dil (Foreign language) : İngilizce (English)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), COB (Vücuda Boşalma), Soft Sex, , Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma),
Yasaklarım (my bans): Anal Rimming (Anüs Yalama), Hard Sex, A-Level (Anal sex),
İletişim (Contact) : 05525212639
Hakkımda (About Me):
MERHABALAR,
İstanbul Ataşehir’den BADE ben…
Buğday tenli, kestane rengi saçlı, acık kahverengi gözlü, kişisel bakımına özen gösteren, güzelliğine güvenen , motor tutkunu , BOĞA burcu kadınıyım.
Görüşmelerimi 4 ve 5 yıldızlı Otellerde Gerçekleştiriyorum.
*İncall ve sehirdışı görüşmem yoktur.
*Benimle iletişime geçerken Forum kullanıcı adınızdan başlamanızı, kısaca kendinizi tanıtarak size hitap etmek açısından isminizi, yaşınızı, hangi semtten bana ulaştığınızı kaç saatlik görüşme istediğinizi belirtiniz lütfen.
*Sigara kullanmıyorum. Siz kullanabilirsiniz, sizlerden ricam ağız bakımına özen gösterirseniz sevinirim.
*Alkol sadece gecelik görüşmelerimde bir duble ile eşlik edebilirim. Viski, haricinde başka alkol kullanmıyorum.
*Hiçbir uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımım yoktur. Kullanan kişilerler de görüşme yapmadığım gibi, Bu kısmı dikkate almayıp yanımda kullanmaya kadar olan davranışlarda bulunun görüşenlerimle, görüşmeyi kesip çıkarım. Ücret iadesi de yapmam.
*Cim Cif yapıyorum ( ekstra ücretle) (cimcif görüşmelerimde, görüşenimden ricam 2 saat kadar öncede çikolata yemesi )…
* MF+F ve MM+F görüşme yapıyorum
*Anal ilişkiye asla girmiyorum.
*İlişki esnasında kondom kesinlikle kullaniyorum.
*Oral sekse bayılırım ( kondomsuz)....
*HİJYENE ÇOK ÖNEM VERİYORUM.
*25 yaşından küçüklerle ve 50 Yaşından Büyük Beylerle görüşmüyorum.
*Fotoğraflarım ve videolarım orijinal ve günceldir. Lütfen wp tan tekrar video ve fotoğraf istemeyin.
REFAKAT ÜCRET BİLGİLERİM:
1 SAATLİK GÖRÜŞMEM YOKTUR
2 SAAT-4500 ( iki seans) +800tl ulaşım ücreti
3 SAAT-5500 (üç seans) +800tl ulaşım ücreti
4 SAAT-7000 (dört seans)+800tl ulaşım ücreti
5 SAAT-8500(seans sınırı yok)+800tl ulaşım ücreti
+Daha fazla saat dilimi için wp tan bilgi alabilirsiniz.
*Evlerinize misafir oluyorum; min.3 saatlik görüşmelerde, referans mutlaka istiyorum / canlı konum ve konum bilgisi istiyorum / görüşme ücretinin yarısını, ulaşım ücretinin tamamını ön ödeme olarak talep ediyorum.
*Avrupa yakası görüşmelerinde min. 5 saat görüşme yapıyorum, ulaşım ucreti olarak 2000.tl alıyorum. / görüşme ücretinin yarısını, ulaşım ücretinin tamamını ön ödeme olarak talep ediyorum.
*İstanbul yakınlarında şehir dışı görüşmelerine en az 5 saat gidiyorum (Gebze-Darıca-Şile gibi) Görüşme ücreti+yol ücreti alıyorum. Ulaşım ücreti için lütfen sorunuz.
Refakat ücretimin yarısını ve ulaşım ücretinin tamamını ön ödeme alıyorum.
*Ücreti elden almıyorum , görüşmeye başlamadan önce banyo aynasının önüne zarf içinde koymanız sizin nezaketinizi gösterir .❤
*Aramalara cevap vermiyorum. Lutfen sadece whatsaptan kendinizi tanıtarak randevu isteyin.
*Gec gördüğüm mesajlara, uygunluk durumunuzu bilmediğimden dönüş yapmıyorum. Mavi tık gördüğünüz zaman şayet cevap vermemişsem lütfen tekrar yazın.
*Whatsap haricinde bir iletisimim yoktur!
WhatsApp numaram: 05525212639
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!! ⬇️
SON OLARAK;
Kremşanti ve çikolataya bayılırım, her türlü fantaziye açığım, Kucak dansı aşığıyım, öpüşmeyi ve sevişmeyi çok seviyorum
TEMİZLİĞE VE KİŞİSEL BAKIMA ÇOK DİKKAT EDİYORUM, SİZDEN BU KONUDA HASSASİYET BEKLİYORUM.
️
*Hiçbir uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımım yoktur. Kullanan kişilerler de görüşme yapmadığım gibi, Bu kısmı dikkate almayıp yanımda kullanmaya kadar olan davranışlarda bulunun görüşenlerimle, görüşmeyi kesip çıkarım, ücretimi de alırım.
⚠️Kimsenin Aracına binerek otele geçiş sağlamıyorum,Teklif etmeyiniz.
🚨Genital siğil varlığı olan kişilerle ilişkiye girmiyorum lütfen tedavinizi olun.Oral yaparken fark edersem görüşmeyi bitiririm ücretimi de alırım lütfen duyarlı olalım. Birbirimizin vaktini almayalım.
X hesabım;
️
Referanslarım (My references):
Referanslarım için linke tıklayınız.!! ⬇️
Fotoğraflarım (My Photos):
Fotoğraflarım için linke tıklayınız.!! ⬇️
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
Ekli dosyalar
-
B0FC46E8-75FC-4516-B183-815A158FDAA3.jpeg89.5 KB · Görüntüleme: 5,281
-
ECD90CBF-AD35-4F70-A5A9-81875E90E8CF.jpeg69 KB · Görüntüleme: 4,857