Kullanıcı adı:
İsim (Name): Aslıhan
Yaş (Age) : 32
Şehir (City) : 06 Ankara
Semt (District) : Yenimahalle
Boy (length): 1.77
Kilo (Weight): 64
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 90
Ki
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 70
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 90
Göz Rengi (Eye Color) : Mavi
Saç Rengi (Hair Color): Kahve
Ten Rengi (Skin Color): Esmer
Vücut Tipi (Body Type) : Sportif (Sport)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum ( I prioritize conversations with people with references), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
(Uyuşturucu&uyarıcı madde kullanmıyorum, teklif dahi etmeyin)
Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): COB (Vücuda Boşalma), DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama) Ayak fetişi (foot fetish), A-Level (Anal sex), 69 (69 sex pozisyonu), Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys), GFE(kız arkadaş deneyimi)
Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), Hard Sex, Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless)
Aramalara cevap vermiyorum.
İletişim (Contact) : 0537 657 05 93
Hakkımda (About Me)Selamlar🤗💃AsLıHaN ben😇Ankara Yenimahalle de yaşıyorum.
Harici bi işim var. Pek çok konuda kendini yetiştirmiş ve bunu hayat felsefesi yapmış bi hatunum. Öğrenmenin yaşının olmadığına inananlardanım. (HER ANLAMDA🤭😋)
Görüşme saatlerim sabit değil, değişkenlik gösterebiliyor. Bu sebeple 1 gün önceden iletişime geçilmesinde fayda var.
Hoş sohbet ve uyumlu bi hatun olduğumu düşünüyorum. Hijyen ve gizlilik en hassasiyet gösterdiğim durumlar. Tabiki karşılıklı. Evimden duşumu alıp çıktığım halde görüşme öncesinde mutlaka duşumu alır, baştan çıkarıcı kokularımı sürerim😋 Sizden de ricam bu konularda hassasiyet göstermeniz. Karşılıklı temiz olalım gerisini bana bırakın🤭😋Öpüşmekten, dokunmaktan ve oral seks yapmaktan keyf alan bi hatunum.Aceleye getirmiyorum kesinlikle 😋
İlk mesajınızda forum nickinizi, yaşınızı, kaç saatlik görüşme talep ettiğinizi mutlaka belirtin lütfen.
Mesajınızı geç görmüşsem, uygun olamayacağınızı düşünerek dönüş yapmıyorum. Siz tekrar yazabilirsiniz.
İki saatlik görüşmem de iki seans kalıyorum. (6500TL+taksi alıyorum)
Gecelik görüşmem de 12.000TL alıyorum.(+taksi) (4_5 saat)
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
İsim (Name): Aslıhan
Yaş (Age) : 32
Şehir (City) : 06 Ankara
Semt (District) : Yenimahalle
Boy (length): 1.77
Kilo (Weight): 64
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 90
Ki
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 70
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 90
Göz Rengi (Eye Color) : Mavi
Saç Rengi (Hair Color): Kahve
Ten Rengi (Skin Color): Esmer
Vücut Tipi (Body Type) : Sportif (Sport)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum ( I prioritize conversations with people with references), Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum (Outcall - I Accept Hotel Call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
(Uyuşturucu&uyarıcı madde kullanmıyorum, teklif dahi etmeyin)
Yabancı Dil (Foreign language) : Diğer - Açıklamada belirtiniz. (Other - Specify in description.)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): COB (Vücuda Boşalma), DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama) Ayak fetişi (foot fetish), A-Level (Anal sex), 69 (69 sex pozisyonu), Group Sex, Sex oyuncakları (Sex Toys), GFE(kız arkadaş deneyimi)
Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), Hard Sex, Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless)
Aramalara cevap vermiyorum.
İletişim (Contact) : 0537 657 05 93
Hakkımda (About Me)Selamlar🤗💃AsLıHaN ben😇Ankara Yenimahalle de yaşıyorum.
Harici bi işim var. Pek çok konuda kendini yetiştirmiş ve bunu hayat felsefesi yapmış bi hatunum. Öğrenmenin yaşının olmadığına inananlardanım. (HER ANLAMDA🤭😋)
Görüşme saatlerim sabit değil, değişkenlik gösterebiliyor. Bu sebeple 1 gün önceden iletişime geçilmesinde fayda var.
Hoş sohbet ve uyumlu bi hatun olduğumu düşünüyorum. Hijyen ve gizlilik en hassasiyet gösterdiğim durumlar. Tabiki karşılıklı. Evimden duşumu alıp çıktığım halde görüşme öncesinde mutlaka duşumu alır, baştan çıkarıcı kokularımı sürerim😋 Sizden de ricam bu konularda hassasiyet göstermeniz. Karşılıklı temiz olalım gerisini bana bırakın🤭😋Öpüşmekten, dokunmaktan ve oral seks yapmaktan keyf alan bi hatunum.Aceleye getirmiyorum kesinlikle 😋
İlk mesajınızda forum nickinizi, yaşınızı, kaç saatlik görüşme talep ettiğinizi mutlaka belirtin lütfen.
Mesajınızı geç görmüşsem, uygun olamayacağınızı düşünerek dönüş yapmıyorum. Siz tekrar yazabilirsiniz.
İki saatlik görüşmem de iki seans kalıyorum. (6500TL+taksi alıyorum)
Gecelik görüşmem de 12.000TL alıyorum.(+taksi) (4_5 saat)
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
Ekli dosyalar
-
IMG-20230316-WA0013.jpg95.3 KB · Görüntüleme: 6,787
-
WhatsApp Image 2023-03-29 at 23.26.20.jpeg68.3 KB · Görüntüleme: 5,834
-
WhatsApp Image 2023-03-29 at 23.34.54.jpeg62.4 KB · Görüntüleme: 6,320
-
WhatsApp Video 2023-03-29 at 23.33.14.mp4711.1 KB