Zamparalıkta yaşa takılanlar

Durum
Sosyal Coin
8,710
Biz nasıl partnerler de belli bir kriter arıyoruz, onlarında görüşme için kriterlerinin olması gayet normal.
Sen neydesin sevgili aydminim bakiim? Hem sende benim devrem sayılırsın unutma ha 45 ha 42 🤣🤣 kriter mriter anlamam hep öperimm 😂 zaten emeklide olamıyorum 😑

Durum
Sosyal Coin
37,725
Uyumlu bir müşteri isen (iletişimi düzgün olan, pazarlık etmeyen, görüşme süresine riayet eden, kişisel temizliğine dikkat eden, yanında hediye götüren), her türlü yaş sınırının itinayla esnetildiğini bilen bilir diyelim 🙋‍♂️

Durum
Sosyal Coin
4,379
Uyumlu bir müşteri isen (iletişimi düzgün olan, pazarlık etmeyen, görüşme süresine riayet eden, kişisel temizliğine dikkat eden, yanında hediye götüren), her türlü yaş sınırının itinayla esnetildiğini bilen bilir diyelim 🙋‍♂️
Üstad öyle bir tarif vermişsin ki adımı yazaydın tam olurdu :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson, Avtandil ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
37,725
Şimdi sevgili adminimiz diyor ki EYT'liysen ZYT'li olmazsın sen iyi bir ve güzel huylu EYT'li ol, oradan gelen kaynağı bu tarafa akıt problem olmaz 🤣🤣🤣 Alt basamaktan ZYT'ye takılanlar için de kalan gün sayısını kapatacak nitelikli davranışlar çözüm olabilir 🤪 Kalan gün sayısı ne kadar fazla ise şansın o kadar az ama daha az kalan gün sayısı için her zaman bir çözüm yolu vardır 😆😆😆
Aynen, dediğin gibi nitelikli davranışsal borçlanma ile güzel çözümler yaratılabilir, yeter ki gönüller bir olsun ;):D

Durum
Sosyal Coin
8,710
Sana boşuna üstadı Azam demiyorum 🤣 yine kitabın ortasından konuştun 😉
Sensinnnn 🫵

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
6,557
Ben 50+ yaşımı saklama gereği duymuyorum. Bu tür kısıtlamalar gördüğümde Allah bol müşteri versin diyorum ve next tuşuna basıyorum. Belki çok beğendiğim bir profil olursa yine bilgilerim doğru olacak şekilde ona yazarım. Zaten kızların kendi aralarında bir network'ü var oradan sorabilir. İsterse görüşürüz istemezse yine kendisine bol kazançlı günler dilerim.

Sonuçta tercih meselesidir. Başkasını değiştirme imkanımız yok sadece kendi düşüncelerimizi değiştirebiliriz.

Hatta daha ileri giderek yaşım ile değil utanmak gurur duyduğumu söyleyebilirim. Sizlere Altered Carbon dizisinden bir alıntı yapayım,

Genç bir erkek kendini bir dövüş ve skş makinesi gibi görür,
Ama işin aslı bir erkek bu yaşta gerçek saygıya ulaşır.
Zira çok savaş görmüş, geçirmiş ve belli ki kazanmıştır.
Kim?
Dünyanın en güçlü tanrıları kim?
Odin.
Jupiter.
Zeus.
Güçlü biri nadiren gençtir.
O bir babadır.
Çok çocuklu bir baba...

Durum
Sosyal Coin
6,557
Yazdıklarında haklısın, benim burada itirazım şuna. Herkes 45/49 yaş aralığında, doğruyu söyleyin. Yok. Adamın gerçek yaşını biliyorum, dün tanıştığı kişinin adını unutuyor, Alzheimer'a/ prostata namzet hala 19 yaşında ki kıza yürüyor, ben bunu dilime dolarım. Kimi partnerler de 10 yıldır 28 yaşında mesela. Anlamıyorum bu neyin egosu? Neyin savaşı??

Üstadım sizin düşüncenizi de değiştiremem fakat bana göre dünyada takacak o kadar şey varken buna kafayı takmıyorum.

İsteyen istediği yaşı söylesin. Bir şekilde gerçekler ortaya çıkıyor. Kızlar kendi aralarında konuşurlar. Biz erkekler kendi aramızda konuşuruz herkesin yaşı zaten az çok belli oluyor. Profilde orada burada farklı yazmış, kim nasıl mutlu olmak istiyorsa öyle mutlu olsun.

Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir huyu var 😀

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Elmira, ZeuS ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
1,076
Yazdıklarında haklısın, benim burada itirazım şuna. Herkes 45/49 yaş aralığında, doğruyu söyleyin. Yok. Adamın gerçek yaşını biliyorum, dün tanıştığı kişinin adını unutuyor, Alzheimer'a/ prostata namzet hala 19 yaşında ki kıza yürüyor, ben bunu dilime dolarım. Kimi partnerler de 10 yıldır 28 yaşında mesela. Anlamıyorum bu neyin egosu? Neyin savaşı??
Bir kadının en iyi 10 yılı 25 ve 28 yaşları arasıymış diye biliyorum 😂 25 sonrası 3 veya 4 senede bir yaş atlıyorlarmış 😬

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: ZeuS
Durum
Sosyal Coin
1,502
Sosyal forum kutuphanesi ve kulluyati olusturulabilir tabii ki. Bu konudaki eserlerinizi bekliyoruz

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,457
Ben 50+ yaşımı saklama gereği duymuyorum. Bu tür kısıtlamalar gördüğümde Allah bol müşteri versin diyorum ve next tuşuna basıyorum. Belki çok beğendiğim bir profil olursa yine bilgilerim doğru olacak şekilde ona yazarım. Zaten kızların kendi aralarında bir network'ü var oradan sorabilir. İsterse görüşürüz istemezse yine kendisine bol kazançlı günler dilerim.

Sonuçta tercih meselesidir. Başkasını değiştirme imkanımız yok sadece kendi düşüncelerimizi değiştirebiliriz.

Hatta daha ileri giderek yaşım ile değil utanmak gurur duyduğumu söyleyebilirim. Sizlere Altered Carbon dizisinden bir alıntı yapayım,

Genç bir erkek kendini bir dövüş ve skş makinesi gibi görür,
Ama işin aslı bir erkek bu yaşta gerçek saygıya ulaşır.
Zira çok savaş görmüş, geçirmiş ve belli ki kazanmıştır.
Kim?
Dünyanın en güçlü tanrıları kim?
Odin.
Jupiter.
Zeus.
Güçlü biri nadiren gençtir.
O bir babadır.
Çok çocuklu bir baba...
Yalnız deyılsın..... 50+ konusunda... 😚

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
16,413
Bende geçenler de takıldım yaş sorununa, o kadar referans vermeme rağmen..

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye