30 yaş altı ve/veya 45 yaş üstü erkeklerle görüşmeyen pembiş ilanlarını görünce aklıma geliyor
Sen neydesin sevgili aydminim bakiim? Hem sende benim devrem sayılırsın unutma ha 45 ha 42 🤣🤣 kriter mriter anlamam hep öperimm 😂 zaten emeklide olamıyorum 😑Biz nasıl partnerler de belli bir kriter arıyoruz, onlarında görüşme için kriterlerinin olması gayet normal.
Üstad öyle bir tarif vermişsin ki adımı yazaydın tam olurduUyumlu bir müşteri isen (iletişimi düzgün olan, pazarlık etmeyen, görüşme süresine riayet eden, kişisel temizliğine dikkat eden, yanında hediye götüren), her türlü yaş sınırının itinayla esnetildiğini bilen bilir diyelim 🙋♂️
Aynen, dediğin gibi nitelikli davranışsal borçlanma ile güzel çözümler yaratılabilir, yeter ki gönüller bir olsunŞimdi sevgili adminimiz diyor ki EYT'liysen ZYT'li olmazsın sen iyi bir ve güzel huylu EYT'li ol, oradan gelen kaynağı bu tarafa akıt problem olmaz 🤣🤣🤣 Alt basamaktan ZYT'ye takılanlar için de kalan gün sayısını kapatacak nitelikli davranışlar çözüm olabilir 🤪 Kalan gün sayısı ne kadar fazla ise şansın o kadar az ama daha az kalan gün sayısı için her zaman bir çözüm yolu vardır 😆😆😆
Prim günümü şapıyorum 😁😁Sen neydesin sevgili aydminim bakiim?
Wayyy anasını satiimm sende alıcan mayışı dimi 😏 yan geldik yannn badem bıyıklılar sağ olsun öptüler beni 😑Prim günümü şapıyorum 😁😁
Sana boşuna üstadı Azam demiyorum 🤣 yine kitabın ortasından konuştun 😉Uyumlu bir müşteri isen (iletişimi düzgün olan, pazarlık etmeyen, görüşme süresine riayet eden, kişisel temizliğine dikkat eden, yanında hediye götüren), her türlü yaş sınırının itinayla esnetildiğini bilen bilir diyelim 🙋♂️
Yazdıklarında haklısın, benim burada itirazım şuna. Herkes 45/49 yaş aralığında, doğruyu söyleyin. Yok. Adamın gerçek yaşını biliyorum, dün tanıştığı kişinin adını unutuyor, Alzheimer'a/ prostata namzet hala 19 yaşında ki kıza yürüyor, ben bunu dilime dolarım. Kimi partnerler de 10 yıldır 28 yaşında mesela. Anlamıyorum bu neyin egosu? Neyin savaşı??
Ooo hocam 3 - 4 sene kaç insan ömrü. Neler yapılır. Değerlendirmeye bak. Benim daha 9 sene var 😎Benim üç dört sene falan kaldı o zaman
Bir kadının en iyi 10 yılı 25 ve 28 yaşları arasıymış diye biliyorum 😂 25 sonrası 3 veya 4 senede bir yaş atlıyorlarmış 😬Yazdıklarında haklısın, benim burada itirazım şuna. Herkes 45/49 yaş aralığında, doğruyu söyleyin. Yok. Adamın gerçek yaşını biliyorum, dün tanıştığı kişinin adını unutuyor, Alzheimer'a/ prostata namzet hala 19 yaşında ki kıza yürüyor, ben bunu dilime dolarım. Kimi partnerler de 10 yıldır 28 yaşında mesela. Anlamıyorum bu neyin egosu? Neyin savaşı??
Estafurullah burada mentorlarımızdan bilgi almak için bulunuyoruz 🙃ben daha fazla yazmayayım
Eger bu konu ciddiyse hic kitap imzalatmadim ama imzalisindan bir kitap icin saatlerce beklerim standin basinda 😂Valla kardeşim kitap yazıyorum bu konuyla ilgili, okursun.Çok bilgilendirici ve eğlenceli olacak.
Yalnız deyılsın..... 50+ konusunda... 😚Ben 50+ yaşımı saklama gereği duymuyorum. Bu tür kısıtlamalar gördüğümde Allah bol müşteri versin diyorum ve next tuşuna basıyorum. Belki çok beğendiğim bir profil olursa yine bilgilerim doğru olacak şekilde ona yazarım. Zaten kızların kendi aralarında bir network'ü var oradan sorabilir. İsterse görüşürüz istemezse yine kendisine bol kazançlı günler dilerim.
Sonuçta tercih meselesidir. Başkasını değiştirme imkanımız yok sadece kendi düşüncelerimizi değiştirebiliriz.
Hatta daha ileri giderek yaşım ile değil utanmak gurur duyduğumu söyleyebilirim. Sizlere Altered Carbon dizisinden bir alıntı yapayım,
Genç bir erkek kendini bir dövüş ve skş makinesi gibi görür,
Ama işin aslı bir erkek bu yaşta gerçek saygıya ulaşır.
Zira çok savaş görmüş, geçirmiş ve belli ki kazanmıştır.
Kim?
Dünyanın en güçlü tanrıları kim?
Odin.
Jupiter.
Zeus.
Güçlü biri nadiren gençtir.
O bir babadır.
Çok çocuklu bir baba...
30 yaş altına takılmıştım bi hanımefendi için son güncellemeyle 35 yaş altı yapmış hocam...Burada yaşa takılan olmaz, herkes 46/49 yaş aralığında. Ben 50 olan görmedim.