😎🤭Neyse hepinize iyi geceler şimdi aklınızı karıştırmayım...😎🤭
Bebeğim ben uyumuyorum henüz. Ama seni canım istedi bak şimdi 😁😁😛😛😘😘😎🤭Neyse hepinize iyi geceler şimdi aklınızı karıştırmayım...😎🤭
Biz uyandik uyandik🤣🤣🤣🤣😎🤭Neyse hepinize iyi geceler şimdi aklınızı karıştırmayım...😎🤭
Karıştırdınız yeterince zaten 🤩🤩🤩😍😍😎🤭Neyse hepinize iyi geceler şimdi aklınızı karıştırmayım...😎🤭
Karmaşık duygulardan seni çok güzel çıkarabilirim yada daha çok karmaşık duygulara sokabilirim 🤣🤣🤣😎😎😎🥰🥰🥰hayal değil gerçek 🤣🤣😎🥰🥰Karmakarışığım şuan uyuyor da rüyada mıyım yoksa uyanığım ama hayal mi görüyorum 😶🌫️😶🌫️
Bebeğim en kısa zamanda ordayım 😎😎🥰🥰Bebeğim ben uyumuyorum henüz. Ama seni canım istedi bak şimdi 😁😁😛😛😘😘
Amacım çok kötü gece gece 🤣🤣😎🥰🥰gece gece
Hahaaa çok sevindim yaşasın 😎😎🥰🥰😁🤗bu fotoğrafla “UYANDIRDIN” 🤣
Aslında bende rahat uyuyun diye atmıştım 🤣🤣🤪🤪🥰🥰😎😎iyi ki sabah uyaınca gördüm.. yoksa nasıl uyurdum
Yaaa yerim seni teşekkür ediyorum bebeğim 💋💋💋Uyumuştum ama sabah bu güzellikle uyanmak çoook iyi geldi. Harikasın 💐💐💐🔥🔥🔥
Çok güzel uyanmışsın 🥰🥰🥰🤣🤣🤣Biz uyandik uyandik🤣🤣🤣🤣
Kötü emellerime sizide alet ettim kusura bakmayın 🤣🤣🤣🤣🤪🤪🤪😎😎🥰🥰Sayenizde dirildik 😄
Hahaaa bencede iyiki görmemişsin 🤣🤣😎😎🥰🥰iyiki gece gormedim yoksa uyku tutmazdi😘😘
Ozaman akıl karıştırmaya devammmm🤣🤣😎🥰🥰Akıl bu karışırsa belki doğru yere gider☺️
Çok mutlu oldum kiiii hahaaa teşekkür ederim 🤣🤣😎🥰🥰🥰🤭🤭Karıştırdınız yeterince zaten 🤩🤩🤩😍😍
Sennle uyansaydım daha güzel olurdu😁😘😘😘😘Çok güzel uyanmışsın 🥰🥰🥰🤣🤣🤣
Belki birgün beraber uyanırız bebiş 🥰🥰🥰🤣🤣Sennle uyansaydım daha güzel olurdu😁😘😘😘😘
Inşaallah🤣😘😘😘😘😘😘Belki birgün beraber uyanırız bebiş 🥰🥰🥰🤣🤣
Bu saate uyunmaz ki...🤗🤗🤗🤣🤣🤭🤭🥰🥰bu gece uzun 🤗🤗🤣🤣uyanıksanız dm lütfen
Bende daha çok severim 😈😈🥰🥰😎💕🤣🤣uzun geceleri severim
Günaydın ozaman bebiş 🥰🥰🥰yeni uyandık
Bende seni öpüyorum bebiş 🥰🥰🥰canım benim öpüyorum
şimdi seni görünce uykum kaçtı😎🤭Neyse hepinize iyi geceler şimdi aklınızı karıştırmayım...😎🤭
karıştı bile😎🤭Neyse hepinize iyi geceler şimdi aklınızı karıştırmayım...😎🤭
😘😘😘😎🤭Neyse hepinize iyi geceler şimdi aklınızı karıştırmayım...😎🤭
Sen yoksan nasıl gözüme uyku girsin😎🤭Neyse hepinize iyi geceler şimdi aklınızı karıştırmayım...😎🤭
Karıştı bile hahaha😎🤭Neyse hepinize iyi geceler şimdi aklınızı karıştırmayım...😎🤭
Ama uyku önemli tatlım 🤗🤗🤗şimdi seni görünce uykum kaçtı
Ahhh kıyamam kuzummm🤭🤭😉🥰🥰🥰karıştı bile
Uyucaksın ki rüyanda beni gör diye 😉😉🤣🤣🤣🥰🥰💋Sen yoksan nasıl gözüme uyku girsin
Senin aklını karıştırmak çok müsait bebişim 😁😁🤭🤭🤭😎😎😎💋💋Karıştı bile hahaha
Tamam ozaman resimlere devam 😁😁🥰🥰😉😉Hep böyle resimler atarsan uyumam tâbi 😊
Hahah düşündüm de çok doğru diyorsun🤣🤣Senin aklını karıştırmak çok müsait bebişim 😁😁🤭🤭🤭😎😎😎💋💋