Çarşamba günü forum da Ankara da bulunan arkadaşların referanslarını okurken SUDE hanımın refaransinda serdar64 nick'li arkadasin yazısını okudum öncellikle ona teşekkür ediyorum burdan yazdıkların da fazlası yok kat kat eksik var arkadaşın dediği gibi çok nezih bir semte çok bulunuyor aracımı misafir otoparkına çektikten sonra daire kapısını çaldım kapı acildigin da kalp krizi geçirecektim yok böyle bir guzellik yok böyle bir fizik İstanbul da İzmir de Eskişehir de arkadaşlar ile görüştüm tanıştım ama bu geceye kadar SUDE'ye kadar böyle bir guzellik ile tanismadim form da yaşını 28 diye belirtmiş hiç alakası yok kimliğini gostermedi ama bana göre en fazla 24(bu zamana kadar gitiigim kadinlarin yaşı ilandan fazla cikardi ilkkez ilandaki yaştan küçük gösteren biriyle birlikte oldum)filan yapmacık birisi kesinlikle değil çıt kırıldım kesinlikle değil sohbeti on numara şen şakrak çok neşeli birisi insan SUDE nin yanin da yaşlanmaz muhabbetiyle gülüşü ile insana huzur veriyor özür dileyerek söylüyorum Türkiye de yurt dışında birçok kadın arkadasla tanıştım görüştüm bu geceyi unutmam imkansız beni benden aldı . Eğer gerçekten tadını cikarmak vaktinizin paranızın boşa gitmemesini istiyorsanız adres Sude den başkası kesinlikle değil. Şunu da söylemeden edemeyeceğim ben iki saat misafiri oldum eğer zamanım olsaydı kesinlikle bu geceyi uzatabildigim kadar uzatirdim Sude ile tanışınca daha iyi anlayacaksınız. Aceleci kesinlikle değil yatağa uzanayim bitsin de gitsin derdin de hiç değil işin tam bir uzmanı bu gece için cok teşekkür ediyorum en kısa zaman da tekrar ziyaretine gideceğim bu saatten sonra ki tek adresim SUDE den başkası kesinlikle değil. Gidip de pişman olacak bir insan kesinlikle yoktur. Son olarak Sude yi anlatan sarki emra Altuğ dan su gibisin 41 kere maşallah nazar değmesin güzelliğe inşallah. AŞIK OLDUM SUDE O LOVE YOU SUDE