Değerli @kingcrimson 'un isteğini geri çevirmek olmaz dı 😜😜
Ekli dosyayı görüntüle VID-20230607-WA0011.mp4
Ham yaparım 🤭🤭
Ekli dosyayı görüntüle VID-20230607-WA0011.mp4
Ham yaparım 🤭🤭
Oooooooyyyyyyşşşşş ısırınca ben bi tuhaf oldum yaaaa🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭🤭😈🔥🔥Değerli @kingcrimson 'un isteğini geri çevirmek olmaz dı 😜😜
Ekli dosyayı görüntüle 9550
Ham yaparım 🤭🤭
Afiyet olsun Eda hanım 🥰Değerli @kingcrimson 'un isteğini geri çevirmek olmaz dı 😜😜
Ham yaparım 🤭🤭
İzlerken orgazm olacağım neredeyse. harikasın. seni özlemişim onu farkettim.Değerli @kingcrimson 'un isteğini geri çevirmek olmaz dı 😜😜
Ham yaparım 🤭🤭
çok etkileyiciDeğerli @kingcrimson 'un isteğini geri çevirmek olmaz dı 😜😜
Ham yaparım 🤭🤭
Aman aman seksi seksşDeğerli @kingcrimson 'un isteğini geri çevirmek olmaz dı 😜😜
Ham yaparım 🤭🤭
İzlerken bile bi hoş oldum yutkundum🙈🥰💋👅❤️🌹😘Değerli @kingcrimson 'un isteğini geri çevirmek olmaz dı 😜😜
Ham yaparım 🤭🤭
Nedir bu meyvelerin senden çektiği @EDA sırada hangi meyve var acaba 🤔🤔🤔🍑🍑🍑🍑Değerli @kingcrimson 'un isteğini geri çevirmek olmaz dı 😜😜
Ham yaparım 🤭🤭
Krem şanti hazırlıyorum 🤭🙈Değerli @kingcrimson 'un isteğini geri çevirmek olmaz dı 😜😜
Ham yaparım 🤭🤭
Baştan çıkarıcıDeğerli @kingcrimson 'un isteğini geri çevirmek olmaz dı 😜😜
Ham yaparım 🤭🤭
Ama olmaz ki böyle, canım istedi hem çilek hem de😋😛Değerli @kingcrimson 'un isteğini geri çevirmek olmaz dı 😜😜
Ham yaparım 🤭🤭
Döktürmüşsün üstadım 👏😊
MuhteşemDeğerli @kingcrimson 'un isteğini geri çevirmek olmaz dı 😜😜
Ham yaparım 🤭🤭
Ahhh be bir gün senin ellerinde o çilek yerinde olabilcekmiyim acaba 😂😋😋🤪🤪😍😍🥰🥰😘😘😘😘😘Değerli @kingcrimson 'un isteğini geri çevirmek olmaz dı 😜😜
Ham yaparım 🤭🤭
Canti olacak aslan parçası 😂😂Çok şanti paylaşım bu.. dilim tutuldu valla🥰😍🤪
videodan sonra o artık şanti..🤪Canti olacak aslan parçası 😂😂
He he sen ne dersen haklısın 😜😜videodan sonra o artık şanti..🤪
Cileginiz olayimDeğerli @kingcrimson 'un isteğini geri çevirmek olmaz dı 😜😜
Ham yaparım 🤭🤭
@thorrr kaçışın yok 😈😈👿👿Oooooooyyyyyyşşşşş ısırınca ben bi tuhaf oldum yaaaa🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭🤭😈🔥🔥
Buyrun beraber olsun 😘😘Afiyet olsun Eda hanım 🥰
Desene durum kötü 🤭 görüşmek dileğiyle 😘🥰İzlerken orgazm olacağım neredeyse. harikasın. seni özlemişim onu farkettim.
Seviyeli fantezilere hayır demem 🤭🤭Offf ben de sürmek isterim ama belli noktalarına 👅😍
Teşekkür ederim 🙂🥰Buyrun beraber olsun 😘😘
Asla kaçmıyorum zaten zewk duyarımmm😁😈😈😈😈😈😈@thorrr kaçışın yok 😈😈👿👿
Teşekkür ederim 🥰çok etkileyici
Çok çok çok teşekkürler 🥰😘Aman aman seksi seksş
Kulağıma fısılda 😉😉ben de bişi istesem 😂😂😂
Beğenmene sevindim 🥰😘İzlerken bile bi hoş oldum yutkundum🙈🥰💋👅❤️🌹😘
Bilmem sen ne olmasını istersin 🤭🤭Nedir bu meyvelerin senden çektiği @EDA sırada hangi meyve var acaba 🤔🤔🤔🍑🍑🍑🍑
Beğenmene sevindim 🥰😘Kapılmamak elde değil, Eda'yı görünce dikkatimi başka yere veremiyorum.
Çok sinsice, müthişsin.
Hayır demem 😜🤪Krem şanti hazırlıyorum 🤭🙈
Bende senden özür dilerim mesajını geç gördüğüm için,Sevgili @EDA öncelikle geç cevap verebildiğim için özür diliyorum. Bu hafta işler biraz yoğun.
Sonrasında harika ötesi video için teşekkür ediyorum 😘
İlk fırsatta soluğu yanında alacağıma emin olabilirsin. Isırma kısmı hariç ama
Aslında bana bir önceki yaşattıklarından daha fazlasını istemiyorum, sadece bu sefer krem şanti ilave edebiliriz fantezimize 😜
Yine aynı şekilde ağır ağır hiç aceleye getirilmemiş oral hayal ediyorum. İzninle gözlerimi ve hatta tüm duyularımı kapatıp sadece ve sadece kaba saba erkekliğimde senin ıslak, sıcak, yumuşak, dişi dudaklarını ve yaramaz dilini hissetmek, onlara yoğunlaşmak istiyorum.
Güzel bir restoranda tatların en hafifinden en yoğununa gittiği bir tadım menüsü gibi oralinin tüm hoşluklarından aynı şekilde tattır bana. Yine küçük küçük öpücüklerle başla kalbim yavaş yavaş hızlansın hiç acelemiz yok. Sonrasında ağırdan alarak çilek modunda dudaklarını ve dilini kullanarak en üstten başlayarak aşağılara kadar seversin onu. Sıcak nefesini erkekliğimde hissetmeyi sevdiğimi daha önce söylemiş miydim?
Tabi ki finali yine tüm erkekliğimin kaybolduğu o harika dudaklarını dibinde hissettiğim şekilde yapmak isterim. Bu sefer kendime hakim olmaya, yapabildiğim kadar fazla hareket etmemeye çalışacağım.
Görüşmek üzere çılgın kız ❤️
Teşekkürler 😘Baştan çıkarıcı
Hem de 🤪🤪Ama olmaz ki böyle, canım istedi hem çilek hem de😋😛
Teşekkür ederim 🥰😘Muhteşem
Olabilir 😘😘Aynısından istiyorum
Teşekkürler Avto 😘😘@EDA 'dan yine dehşetül vahşet video 🤩🤩🤩
Olmaması için bir sebep yok 😘😘Ahhh be bir gün senin ellerinde o çilek yerinde olabilcekmiyim acaba 😂😋😋🤪🤪😍😍🥰🥰😘😘😘😘😘
😊😊Wooww...Kişiye özel paylaşımlar da başlamış 😉
Uygun zamanda beklerim 🥰😘eda hanım size saygı duyuyor karşınızda şapka çıkarıyorum. şu videolarınız inanın bir çok cinsel içerikli videodan daha çok etkiliyor beni. istanbula geldiğim vakit görüşmek için can atıyorum
Aman dilin tutulsun 😂😂Çok şanti paylaşım bu.. dilim tutuldu valla🥰😍🤪
Canti artık şanti 🤣🤣videodan sonra o artık şanti..🤪
Olabilir 😘🥰Cileginiz olayim
Zevki beraber yaşayalım 😘Asla kaçmıyorum zaten zewk duyarımmm😁😈😈😈😈😈😈
Immmmmm😈🔥😋😋😋😋😋 sende başka kimle yaşayaçağim o zewki babyyyy yaaaaaZevki beraber yaşayalım 😘
Bende senden özür dilerim mesajını geç gördüğüm için,
Yazdıklarının hepsi aklımda 🤭🤭
Buluşmamızda eksiksiz yaşayalım 😘😘
Benim kullanabileceğim bir alan var mı 🤭Hayır demem 😜🤪
Abi Zenciri bırakma 😁😁Buluşacagımız zamanı iple değil zincir ile çekiyorum 🥰🥰🥰
Şeftali tüysüz @EDA 😵😵😵Bilmem sen ne olmasını istersin 🤭🤭
Kışkırtıcı bir video, tanışıp kendi ellerimle yedirme isteği uyandırdı🥰Değerli @kingcrimson 'un isteğini geri çevirmek olmaz dı 😜😜
Ham yaparım 🤭🤭
Abi Zenciri bırakma 😁😁
Bende bırakmazdım 🤩🤩Bırakılmaz o zincir 🥰🥰🥰
Bende bırakmazdım 🤩🤩
Üstad bu konuda cevap hakkı güzel @EDA 'nın lakin bu fideo sana özel bence olacaklara katlanman gerekiyor 🤪🤪🤪Çileği ısırtmadan kurtarabilirsem ne mutlu bana 🤣🤣🤣
Abi ateşin harlı 💥🔥 olsun...@EDA hanım vücuduma sahip olabilir ama ruhuma da sahip olabilir 😅🥰🥰🥰
Sen çok seksisin ve seninle hatıralarım çok etkileyici, ondan bu durumum.Desene durum kötü 🤭 görüşmek dileğiyle 😘🥰
Müthiş... devamını bekliyoruzDeğerli @kingcrimson 'un isteğini geri çevirmek olmaz dı 😜😜
Ham yaparım 🤭🤭
Bana uyar 🤪Immmmmm😈🔥😋😋😋😋😋 sende başka kimle yaşayaçağim o zewki babyyyy yaaaaa
Bilemem belki vardır 🤭🤭Benim kullanabileceğim bir alan var mı 🤭
Aaa sıkıntı yok 😊😊Şeftali tüysüz @EDA 😵😵😵
Teşekkür ederim, teklifinize hayır demem 😘😘Kışkırtıcı bir video, tanışıp kendi ellerimle yedirme isteği uyandırdı🥰
Bana zaten hep uyarrrrrrrrrr🐅🐅🐅🐅Bana uyar 🤪
Çok güzel yaşandı 🥰🥰@EDA hanım vücuduma sahip olabilir ama ruhuma da sahip olabilir 😅🥰🥰🥰
Çok teşekkür ederim 🥰😘Çok rahat, çok profesyonel @EDA
Dilersen tekrar yaşarız 😘😘Sen çok seksisin ve seninle hatıralarım çok etkileyici, ondan bu durumum.
Teşekkür ederim uygun zamanda yeni videolar olacak 😘😘Müthiş... devamını bekliyoruz
Herzaman beklerim 😍😍Harikulade... @EDA Çok az kaldı... ben de gelirken çileğimi alıp gelicem
Sesli güldüm 😂😂 görüşmek dileğiyle 😘fena azdırdı. devamını bekleriz.
İkimiz içinde uygun zamanda diyelim mi 😍😍Bana zaten hep uyarrrrrrrrrr🐅🐅🐅🐅
Neden olmasın diyelimmmm🥰🥰🥰İkimiz içinde uygun zamanda diyelim mi 😍😍
Tamamdır 👍🏻Neden olmasın diyelimmmm🥰🥰🥰
😘😘😘😘Tamamdır 👍🏻
En kısa zamanda...Dilersen tekrar yaşarız 😘😘
En uygun zamanda 😘😘En kısa zamanda...
Süper bende istiyorum bundanDeğerli @kingcrimson 'un isteğini geri çevirmek olmaz dı 😜😜
Ham yaparım 🤭🤭
Olur tabi bir engel yok 😈😈Süper bende istiyorum bundan
en yakın zamanda yalnız çilek buluruzdaOlur tabi bir engel yok 😈😈
@kingcrimson referansta paylaşmıştı 😉😉en yakın zamanda yalnız çilek buluruzda
çilekli krem şanti nerede satılır ben alışveriş özürlüsü biri olarak sormak isterim
Kalmazsa da referansta resmi var 😜😜😜Şanti kaldıysa @baygizli ve diğer üstatlara helal hoş olsun
Aman dikkat edelim 🙂🙂🙂O neydi gız ? 😃ahh! Kalbimmmm💞
Değerli @kingcrimson a burdan teşekkür ederiz,bu kısa resitali bize yaşatma fikri verdiği için 🔥😍Değerli @kingcrimson 'un isteğini geri çevirmek olmaz dı 😜😜
Ham yaparım 🤭🤭
Teşekkürler 😍Muhteşem
@EDA varsa gerisi teferruattır🥳🔥Değerli @kingcrimson 'un isteğini geri çevirmek olmaz dı 😜😜
Ham yaparım 🤭🤭
Yorum için teşekkürler 😊😊@EDA varsa gerisi teferruattır🥳🔥