Yoğun istek üzerine krem şantili çilek 🍓

• Konbuyu başlatan EDA
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Durum
Sosyal Coin
3,364
Kapılmamak elde değil, Eda'yı görünce dikkatimi başka yere veremiyorum.:oops:

Çok sinsice, müthişsin.:love:

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: EDA
Durum
Sosyal Coin
6,557
Sevgili @EDA öncelikle geç cevap verebildiğim için özür diliyorum. Bu hafta işler biraz yoğun.
Sonrasında harika ötesi video için teşekkür ediyorum 😘
İlk fırsatta soluğu yanında alacağıma emin olabilirsin. Isırma kısmı hariç ama :ROFLMAO:

Aslında bana bir önceki yaşattıklarından daha fazlasını istemiyorum, sadece bu sefer krem şanti ilave edebiliriz fantezimize 😜
Yine aynı şekilde ağır ağır hiç aceleye getirilmemiş oral hayal ediyorum. İzninle gözlerimi ve hatta tüm duyularımı kapatıp sadece ve sadece kaba saba erkekliğimde senin ıslak, sıcak, yumuşak, dişi dudaklarını ve yaramaz dilini hissetmek, onlara yoğunlaşmak istiyorum.
Güzel bir restoranda tatların en hafifinden en yoğununa gittiği bir tadım menüsü gibi oralinin tüm hoşluklarından aynı şekilde tattır bana. Yine küçük küçük öpücüklerle başla kalbim yavaş yavaş hızlansın hiç acelemiz yok. Sonrasında ağırdan alarak çilek modunda dudaklarını ve dilini kullanarak en üstten başlayarak aşağılara kadar seversin onu. Sıcak nefesini erkekliğimde hissetmeyi sevdiğimi daha önce söylemiş miydim?
Tabi ki finali yine tüm erkekliğimin kaybolduğu o harika dudaklarını dibinde hissettiğim şekilde yapmak isterim. Bu sefer kendime hakim olmaya, yapabildiğim kadar fazla hareket etmemeye çalışacağım.
Görüşmek üzere çılgın kız ❤️

Beğenenler:
  • Sevdim

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
@EDA 'dan yine dehşetül vahşet video 🤩🤩🤩

@kingcrimson üstadım ilk defa özel video paylaşımı gördüm 😜😜

Şanlısın 😊😊

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Alpi1907
Durum
Sosyal Coin
2,578
eda hanım size saygı duyuyor karşınızda şapka çıkarıyorum. şu videolarınız inanın bir çok cinsel içerikli videodan daha çok etkiliyor beni. istanbula geldiğim vakit görüşmek için can atıyorum :)

Beğenenler:
  • Sevdim

EDA

Durum
Sosyal Coin
34,996
Tanıtım Konusu Referansları
Sevgili @EDA öncelikle geç cevap verebildiğim için özür diliyorum. Bu hafta işler biraz yoğun.
Sonrasında harika ötesi video için teşekkür ediyorum 😘
İlk fırsatta soluğu yanında alacağıma emin olabilirsin. Isırma kısmı hariç ama :ROFLMAO:

Aslında bana bir önceki yaşattıklarından daha fazlasını istemiyorum, sadece bu sefer krem şanti ilave edebiliriz fantezimize 😜
Yine aynı şekilde ağır ağır hiç aceleye getirilmemiş oral hayal ediyorum. İzninle gözlerimi ve hatta tüm duyularımı kapatıp sadece ve sadece kaba saba erkekliğimde senin ıslak, sıcak, yumuşak, dişi dudaklarını ve yaramaz dilini hissetmek, onlara yoğunlaşmak istiyorum.
Güzel bir restoranda tatların en hafifinden en yoğununa gittiği bir tadım menüsü gibi oralinin tüm hoşluklarından aynı şekilde tattır bana. Yine küçük küçük öpücüklerle başla kalbim yavaş yavaş hızlansın hiç acelemiz yok. Sonrasında ağırdan alarak çilek modunda dudaklarını ve dilini kullanarak en üstten başlayarak aşağılara kadar seversin onu. Sıcak nefesini erkekliğimde hissetmeyi sevdiğimi daha önce söylemiş miydim?
Tabi ki finali yine tüm erkekliğimin kaybolduğu o harika dudaklarını dibinde hissettiğim şekilde yapmak isterim. Bu sefer kendime hakim olmaya, yapabildiğim kadar fazla hareket etmemeye çalışacağım.
Görüşmek üzere çılgın kız ❤️
Bende senden özür dilerim mesajını geç gördüğüm için,

Yazdıklarının hepsi aklımda 🤭🤭

Buluşmamızda eksiksiz yaşayalım 😘😘

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
20,654
Bekliyoruz

M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi