Onaylı Referans Yine Yeniden Kusursuz

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
2,579
Sevgili Frida ile bugün yeniden bir program yaptık ve her zaman ki gibi yine kusursuz dişiliği ve güzelliği ile beni karşıladı. Yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamak mümkün değil. Gözlerimi bir an olsun üzerinden alamadan 3 saat geçirdim. Gözlerinin içinde zaman zaman kayboldum, zaman zaman aradığım her şeyi buldum. Hem samimi arkadaşlığı hem tutkulu partnerliği ile harika bir insan. Fazla detaya girmeyeceğim çünkü anlatacak kelime bulamıyorum. Sanırım başlıktan da anlaşılacağı gibi en iyi anlatan kelime kusursuz olması benim için.
Ve yine yeniden sarsıldım. :)

Durum
Sosyal Coin
762
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: FRİDA
Durum
Sosyal Coin
17,332
Tanıtım Konusu Referansları
Sevgili Frida ile bugün yeniden bir program yaptık ve her zaman ki gibi yine kusursuz dişiliği ve güzelliği ile beni karşıladı. Yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamak mümkün değil. Gözlerimi bir an olsun üzerinden alamadan 3 saat geçirdim. Gözlerinin içinde zaman zaman kayboldum, zaman zaman aradığım her şeyi buldum. Hem samimi arkadaşlığı hem tutkulu partnerliği ile harika bir insan. Fazla detaya girmeyeceğim çünkü anlatacak kelime bulamıyorum. Sanırım başlıktan da anlaşılacağı gibi en iyi anlatan kelime kusursuz olması benim için.
Çok teşekkür ederim bu kusursuz paylașımın için 🤗 dolu dolu keyifli zaman geçirdim bende tekrar teşekkür ederim😘 seviliyorsun 💋💋💋💋💋💋 sevgilerimle... 💏

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
42,982
paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye