Onaylı Referans Yine yeniden Cansu

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,084
Cansu ile bu üçüncü görüşmem,randevu talebime sağolsun olumlu cevap verdikten sonra ctesi görüşme sağladık. Zili çaldığımda çok güzel bir hanımefendi ,seksi siyah derin yırtmaçlı elbisesi ile karşıladı beni.Zengin ikramlarını votka eşliğinde götürürken kendisinin güzelliğine 15 dk dayanabildim...sonrası mı ? tabi ki müthiş 2 saat..klasik olacak ama anlatılmaz yaşanır..çok seviliyorsun Cansu...🌷

Durum
Sosyal Coin
24,970
Tanıtım Konusu Referansları
Cansu ile bu üçüncü görüşmem,randevu talebime sağolsun olumlu cevap verdikten sonra ctesi görüşme sağladık. Zili çaldığımda çok güzel bir hanımefendi ,seksi siyah derin yırtmaçlı elbisesi ile karşıladı beni.Zengin ikramlarını votka eşliğinde götürürken kendisinin güzelliğine 15 dk dayanabildim...sonrası mı ? tabi ki müthiş 2 saat..klasik olacak ama anlatılmaz yaşanır..çok seviliyorsun Cansu...🌷
Güzel düşüncelerin, paylaşımın ve zaman ayırıp misafirim olduğun için teşekkür ederim😘 seninle vakit çok keyifli geçiyor ( malesef çenemin düşüklüğü biraz yorabilir ama) ben çok keyif alıyorum🤪 votka için ben teşekkür ederim, içimi inanılmaz keyifliydi ve şişe ile kalan kısmı vitrinde yerini aldı😊 seni tanımak ve her seferinde görmek beni mutlu ediyor 😈😘

Beğenenler:
  • AlevAlev
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool ve mtador
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye