Uyku sersemi olunca unutur. Duruş fena ama 🤭😀😀🤪🤣🤪🤭Hayyy alahhh yaa uyku sersemi işte insan unutuyor 🤣🤣🤪🤭😎
Aaaa tüh nasıl unutmuşsun ama neyse fırsat bu fırsat değerlendirsek mii 🤣😂😂🤪🤪🤣🤪🤭Hayyy alahhh yaa uyku sersemi işte insan unutuyor 🤣🤣🤪🤭😎
mükemmel bir cansel ulusoy güzelliği🤣🤪🤭Hayyy alahhh yaa uyku sersemi işte insan unutuyor 🤣🤣🤪🤭😎
Benim unutkanlıklarım hep böyle işte ne yapacaksın 😎😎🤪🤪🤭🤭🤣🤣bu kaaa güzel unutkanlık mı olur canım... 😁😚🤗
İnsan uyku sersemi herşeyi yapabiliyormuş bunu anladım 🤪🤪😎😎🥰🤣🤣🤣Uyku sersemi olunca unutur. Duruş fena ama 🤭😀😀🤪
Tabii sizinde işinize geliyor demi 😎😎🤪🤪🤣🤣😎🥰Böyle unutkanlığa can kurban
Neyse ki güzel bir unutkanlık biraz ayıplı olsada 🤣🤣🤣🥰🥰😎Bak sen şu unutkanlığa 😂😍
Yaaa işte bende onu diyorum nasıl unuttum diye 🤣🤣🤪🤪Aaaa tüh nasıl unutmuşsun ama neyse fırsat bu fırsat değerlendirsek mii 🤣😂😂🤪🤪
Sen gelceksin ya iyi edersin beni ondan unutmuşum giymeyi 🤪🤪🤣🤣😎🥰🥰🥰Reyhan havalara aldanma hasta olacaksın 😁😁
Evet geliyorum sanki 🤣🤣🤪🥰🥰üstüme üstüme geliyorsun sanki😂
konuşurken cümlelerin yarım kalması normal gelmeye başladı...🤣🤣 neyse ki sen anlıyorsun artık 😘
Unutulmayanlar listesine yaz ozaman 🤣🤣🤪🥰🥰🤭🤭Unutmaya çalışıyorum ama olmuyor 🫢🫢
Unutmam için yanıma gelmen gerek 🤣🤣🥰🥰🥰😎yanımda olunca zaten unut giyinmeyi😘😍
Cansel seni yesin 😉😉 teşekkürler bebeğim 💋💋💋 bitanesinmükemmel bir cansel ulusoy güzelliği
Ah şu unutkanlıklar yok mu 🤣🤣🤪🤭Hayyy alahhh yaa uyku sersemi işte insan unutuyor 🤣🤣🤪🤭😎
Evet herşeyi yapar insan doğal olarak rica ederim. Cansel hanım 🤗😉İnsan uyku sersemi herşeyi yapabiliyormuş bunu anladım 🤪🤪😎😎🥰🤣🤣🤣
Teşekkürler bebeğim 💋
Ehhh, yaaani.🫣🤭🤭Tabii sizinde işinize geliyor demi 😎😎🤪🤪🤣🤣😎🥰
Reyhan beni beklerken üşütme 🤪🤪Sen gelceksin ya iyi edersin beni ondan unutmuşum giymeyi 🤪🤪🤣🤣😎🥰🥰🥰
Offff offff🤣🤪🤭Hayyy alahhh yaa uyku sersemi işte insan unutuyor 🤣🤣🤪🤭😎
evet evet geliyorsun , bende tam olarak onu istiyorum 😘 sen istemiyorsun sanki 🤣🤣😘😘Evet geliyorum sanki 🤣🤣🤪🥰🥰
Sende onu istiyorsun sanki 🤣🤣🤪🥰🥰
Çok güzel anlıyorum merak etme 🥰🥰