😍🥰Bilemedim hangi yüzüne konuşacağım 🥰
Çok isterim yan yana gelmek 🤗🤗🥰🥰Kırmızı çizmeli Cansel agaaa bir gün geliriz yanyana🎶
Ama bebişkom herkeste kalp var ki sende ki nasıl bir kalp bilemedim şimdi 💋💋🥰🥰🤗🤗😎😎Her türlü konuşuruz sen merak etme 😉 yapma böyle ama kalp var bende demiştim sana 😭🥹
❤️❤️❤️❤️❤️
❤️❤️❤️❤️ ahanda bunlardan 🤣🤣Ama bebişkom herkeste kalp var ki sende ki nasıl bir kalp bilemedim şimdi 💋💋🥰🥰🤗🤗😎😎
Kalabalığın içinde fark edilmektir esas olan😊🥰Bilemedim hangi yüzüne konuşacağım 🥰
En güzel kalpler den yerim ben onları 🤗🤗🥰🥰❤️❤️❤️❤️ ahanda bunlardan 🤣🤣
Fark edenler siz olunca neden olmasın 😎😎🥰🥰 teşekkür ederim bebeğim 💋💋Kalabalığın içinde fark edilmektir esas olan😊
Eksik olmayın 🙏🏻En güzel kalpler den yerim ben onları 🤗🤗🥰🥰
Teşekkürler sizde 🥰🥰🙏🙏🙏Eksik olmayın 🙏🏻
Fark etmemek mümkün değil gönlümün efendisi 😍Fark edenler siz olunca neden olmasın 😎😎🥰🥰 teşekkür ederim bebeğim 💋💋
Hele birde renk kırmızı olursa demi 🤣🤣🥰🥰🥰Fark etmemek mümkün değil gönlümün efendisi 😍
Sen yine yatağa ayakkkabiylamı ciktin🤣🥰Bilemedim hangi yüzüne konuşacağım 🥰
Yok bebeğim bu defa ayakkabı değil çizme 🤣🤣🥰🥰Sen yine yatağa ayakkkabiylamı ciktin🤣
Her renk sizin yanınızda sönük 😍Hele birde renk kırmızı olursa demi 🤣🤣🥰🥰🥰
😂😂😂😂Yok bebeğim bu defa ayakkabı değil çizme 🤣🤣🥰🥰
Enfess🥰Bilemedim hangi yüzüne konuşacağım 🥰
Teşekkür ederim 🥰🥰🥰🥰Her renk sizin yanınızda sönük 😍
Seni bilmiyorum ama ben bu güzel bacakları ve kalçaları görünce konuşamayıp, sadece hayranlıkla seyrediyorum🥰Bilemedim hangi yüzüne konuşacağım 🥰
Teşekkürler bebeğim 💋💋💋Enfess
Çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗🤗Seni bilmiyorum ama ben bu güzel bacakları ve kalçaları görünce konuşamayıp, sadece hayranlıkla seyrediyorum