Onaylı Referans Yıllardır sıfır kapris

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
8,373
Kendisiyle ilgili burada da referansım olsun istedim. 5 senedir görüşürüm kendisiyle bugüne kadar en ufak bir soğukluk,kapris v.s hiçbir olumsuz durum yaşamadim. Sizi mutlu etmek için elinden gelenin en iyisini yapar. Bembeyaz bir teni vardır pürüzsüz temiz olduğunuz sürece öpüşür sevişir koklasir 🙂 benim en sevdiğim yanı ise 69 pozisyonunu doya doya yapmasıdır 😍

Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Kendisiyle ilgili burada da referansım olsun istedim. 5 senedir görüşürüm kendisiyle bugüne kadar en ufak bir soğukluk,kapris v.s hiçbir olumsuz durum yaşamadim. Sizi mutlu etmek için elinden gelenin en iyisini yapar. Bembeyaz bir teni vardır pürüzsüz temiz olduğunuz sürece öpüşür sevişir koklasir 🙂 benim en sevdiğim yanı ise 69 pozisyonunu doya doya yapmasıdır 😍
Canım benim gerçekten çok mutlu oldum çok teşekkür ederim 🤗 seninde dediğin gibi uzun yıllardır birbirimizi tanıyoruz aslında yazacak çok şey var ama sen zaten biliyorsun 🥰🥰🥰 her geldiğinde uzun, uzun konuşuyoruz benim için çok değerlisin 🥰🥰 bu güzel,hoş ve beni mutlu eden düşünceler için çok ama çok teşekkür ederim 🤗🤗 seviliyorsun bebişim öpüyorum seni 💋💋💋

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: seco3553
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye