🥰😉 Yılbaşı için ben hazırım ya siz?😉🥰

Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
😎🤣🥰Hediyeni kapıdan mı yoksa bacadan mı bırakma mı isterseniz?🥰😎🤣
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
💋 Perşembe günü özel döneme girdiğim için yılbaşında sizlerle olamıyorum ama arada bakıp yorumlarınıza cevap vericem🙏 şimdiden bütün sosyal forum ailesinin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum sevdiklerinizle sağlıklı,huzurlu,mutlu,güzel bir yıl geçmesini diliyorum yeni yıla yeni umutlarla diyorum özleyin beni mavişlerim ❤️❤️❤️💋💋💋💋💋

Ekli dosyalar

• IMG_20231229_020320.jpg
    IMG_20231229_020320.jpg
    75.1 KB · Görüntüleme: 174
  • IMG_20231228_151052.jpg
    IMG_20231228_151052.jpg
    141.2 KB · Görüntüleme: 164
Durum
Sosyal Coin
15,946
Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2024 no'lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle... MUTLU YILLAR... Canselcim..:love:🥰

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
3,165
Bacadan tabiki🤪🤪😁😁Yeni yiliniz kutlu olsun Cansel hanim sevdiklerinizle sağlıklı mutlu ve huzurlu 🤑 bir yıl dilerim. ❤️❤️❤️❤️🎄🎆🎇🎄🎄🎉

Beğenenler:
  • Sevdim

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
💋 Perşembe günü özel döneme girdiğim için yılbaşında sizlerle olamıyorum ama arada bakıp yorumlarınıza cevap vericem🙏 şimdiden bütün sosyal forum ailesinin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum sevdiklerinizle sağlıklı,huzurlu,mutlu,güzel bir yıl geçmesini diliyorum yeni yıla yeni umutlarla diyorum özleyin beni mavişlerim ❤️❤️❤️💋💋💋💋💋
Reyhan seninle İncall görüşenler şanslı evin içine Kaçkar ormanlarını getirmişsin hem sevişiliyor hemde temiz oksicen mis gibi 🥰🥰 nice mutlu senelere 🧿🧿

Beğenenler:
  • Haha
Durum
Sosyal Coin
50,183
Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2024 no'lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle... MUTLU YILLAR... Canselcim..:love:🥰
Yaaaa ben seni yerim sen ne güzel yıl başı kutlamışsın öyle ahhh kalbim diyorum şuan seni seviyorum ❤️❤️❤️ bende en mutlu şekilde harcımak isterim bu hediyeni harca,harca bitmez değil mi... 🤗🤗 ❤️❤️❤️ teşekkürler sanada mutlu yıllar diliyorum yavru ceylanım 🤗🤗😎😎🥰🥰

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: SHIELD
Durum
Sosyal Coin
50,183
Bacadan tabiki🤪🤪😁😁Yeni yiliniz kutlu olsun Cansel hanim sevdiklerinizle sağlıklı mutlu ve huzurlu 🤑 bir yıl dilerim. ❤️❤️❤️❤️🎄🎆🎇🎄🎄🎉
Canım benim çok teşekkür ediyorum ❤️❤️ seninde yeni yılın kutlu olsun kocaman öpüyorum seni maviş 😉😉🥰🥰🤗🤗

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: azsa93
Durum
Sosyal Coin
50,183
Reyhan seninle İncall görüşenler şanslı evin içine Kaçkar ormanlarını getirmişsin hem sevişiliyor hemde temiz oksicen mis gibi 🥰🥰 nice mutlu senelere 🧿🧿
Yaaa sorma bebişko çok büyük almışım ağacı 🤭🤭 görmemişler gibi oldu doldurmuşum süsleri üstüne 🤣🤣🤭🤭🥰neyse oksijen önemli biliyorsun🤣🤣 mavişlerimle arada orman şeysi yaparız 🥰🥰🤭🤣😎😎😎eee dağlar kızı Reyhan olmak kolay mı🤣🤣🤪🤪😎🥰🥰
Çok teşekkür ederim bebeğim sanada sevdiklerinle güzel bir yıl olmasını diliyorum öpüyorum seni 💋💋💋 @Avtandil 💋

Son düzenleme:
Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Avtandil
Durum
Sosyal Coin
26,307
O halde parti başlasın eğlence dans ve seks zamanı

Beğenenler:
  • Haha
Durum
Sosyal Coin
599
Her sene olduğu gibi gelecek senelerin de en güzel hediyesi sensin sen olduğu müdettçe kapı baca farketmez yeter ki gel sen varsan senenin her günü mutluluk iyi seneler İzmir Güneşi

Beğenenler:
  • Sevdim

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Yaaa sorma bebişko çok büyük almışım ağacı 🤭🤭 görmemişler gibi oldu doldurmuşum süsleri üstüne 🤣🤣🤭🤭🥰neyse oksijen önemli biliyorsun🤣🤣 mavişlerimle arada orman şeysi yaparız 🥰🥰🤭🤣😎😎😎eee dağlar kızı Reyhan olmak kolay mı🤣🤣🤪🤪😎🥰🥰
Çok teşekkür ederim bebeğim sanada sevdiklerinle güzel bir yıl olmasını diliyorum öpüyorum seni 💋💋💋 @Avtandil 💋
Reyhanın ormanı 🌳🌳

Beğenenler:
  • Haha
Durum
Sosyal Coin
56,692
tatlı güzellik

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
2,961
Kalbime bırak bebiş. 😍😄 Oysa ki hayallerim vardı bi tık üzdü ama telafisi olucak biliyorum🥲 Yakıyosun yine ortalığı tam bir doğal afet 🔥🔥

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
50,183
Her sene olduğu gibi gelecek senelerin de en güzel hediyesi sensin sen olduğu müdettçe kapı baca farketmez yeter ki gel sen varsan senenin her günü mutluluk iyi seneler İzmir Güneşi
Teşekkürler canım sanada iyi yıllar diliyorum 🥰🥰🥰 inşallah bu yılda burdayım 🙏🙏🥰🥰

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: zamansızsevda
Durum
Sosyal Coin
50,183
Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: LeventTan
Durum
Sosyal Coin
50,183
Kalbime bırak bebiş. 😍😄 Oysa ki hayallerim vardı bi tık üzdü ama telafisi olucak biliyorum🥲 Yakıyosun yine ortalığı tam bir doğal afet 🔥🔥
Aaa daha bırakmamışmıyım hediyeni 🤭🤭🤪🤪en kısa zamanda telafisi olucak merak etme bende üzüldüm ama konuşmuştuk zaten az çok tahmin ediyorduk yanılmadık🙏
Ağacıda koyunca tam doğal oldu bebişkom 🤭🤭🤣🤣🤗😎🥰🥰

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: komodoejderi
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye